Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez valami nagyon általános iskolai cucc
biztos van ettől komolyabb is
de 1 km az ezer méter és egy kg ezer gramm szóval a kiló mindenképp ezerszeres
A szomszédnak volt hekto-R nevű kutyája, de csak egy, nem 100 db.....
legfeljebb a szüzességed abban benne vagyok
hektó az űrmérték a kg meg súly egyébként 1000 gramm egy kilógram tehát jó lehet de a hektó az nem jó példa szerintem az deka
Ja a történethez hozzá tartozik, hogy egyszer egy ilyen mezei repkedésnél pl a TEK-el futottunk össze. Kérdezzük őket hogy nem gond e ha repkedünk. Nem zavarta őket, csak annyit kértek hogy maradunk távol, mert valami nagyon titkosat csinálnak.
Ehhez képes ott játszottak ők is valami nagyobb kamerás drónnal, az volt a titkos dolog amit nem láthattunk.
há valahol megnézem
Nabammeg, soha többet nem merek kilóhússzal menni a GéeSöccázzal!
30 fölött egyre kevesebb az esély erre.....
először is vegyél valami lassabb motort mert sokan nem érnek utol
kiló az ezer vazzeg
a száz az hekto
Sajnálom, engem csak elvenni lehet
állítólag a sárkányrepülőt simán bemérik valamilyen magasság felett, nem emlékszem rá mit mondott ismerős talán 20 métert
régen sok szamócájuk volt és a sárkányra hebrákoltak egy permetezőt és avval szórták
nem elvenni akarnálak
fideszes
Mesélj még Mintha gyereket, asszonyt láttam volna
nem kell mindent elpofázni rombolod az imidzsem
De a sárga pólója odabasz!
ja, hogy a váltószámot írtam el az lehet se rá fütty
egyébként a kiló százat jelent nem ezret ha már itt tartunk
az elmúlt 2 évben sokat gyúrtál? mert amikor láttalak a festékboltban eléggé hitványka voltál
Attól csak megfázna a torkom Ezzel nehéz lesz elcsábítani, pedig ígéretes férfipéldány vagyok a jobb fajtából, olyan pompás fickó
Az mondjuk szemétség volt, mert ott aztán senkit nem zavart.
De amúgy nem tudják bemérni. Nincs a hatóságnak ilyenje. Ha lesz is, akkor nekünk lesz, de nálunk meg csak a reptér védelme miatt.
Valószínűleg rám fogják lőcsölni az üzemeltetését, mert én vagyok a "drónos"

Viszont a videó amit leküld az teljesen szabványos nyílt videócsatorna. Megfelelő vevővel bárki tudja venni, mint az M1-et.
Csak úgy szoktak büntetni, ha valami olyan feltűnő helyen repül, és nagyon pofátlanul (lézerjani palotája felett), vagy ha valaki felnyomja, mondjuk egy kedves szomszéd.

Volt is ilyen hogy 10emeletesek között a játszótéren játszott a csávó egy ilyen Tescos vacakkal (ami amúgy a papírrepülő komolyságú játék), és felnyomta valamelyik lakó.
Rendőr feljelentette, be kellett jönnie hozzánk. Az illetékes meg csak annyit mondott a srácnak hogy vegye úgy hogy nagyon szigorúan néztem magára
Ugyan akkor volt olyan is ahol az öreg modellezőt kint a modell reptéren büntették meg a rendőrök, mert nem jelentette le hogy repülni fog.
Ez mondjuk elég nagy geciség volt, de azóta nem hallottam ilyet a modellező körökben, hogy büntettek volna.
Mondjuk többnyire azért mert amióta van ez a szabály szerintem senki nem ott repül ahol számítanak ránk.
de te kj írtál ami azért ezerszer nagyobb
szóval mondhatjuk hogy keményen mellélőttél
Akkor 7,5 alatti na fejből mondtam a 7-et szerintem ráfoghatjuk,hogy közel van hozzá
gondolom az már könnyebben megy
Kérdezik a papikát:
- Papa maga mit szeret jobban? A karácsonyi töltött káposztát, vagy a szexet?
- Hát fiam a karácsonyi töltött káposztát
- Aszt miért?
- Mert sürüvben van fiam
Sőt!