Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon
a 3 bemenetből mindegyiket
A fot-nagytarcsa nem veszes, de ra kell menni a 3-asra es sok lesz rajta az idegesito forgalom. Ecser foleg.
Mondom ha van ideje poroszkaljon el sulysapig. Zsambokon kell ket keresztezidesben relative sokat tekerni a kormanyon, ha ez gondot okoz bereljjen egy trélert, vagy tasisan trénert.
ebben a buzi google mapban azt utálom hogy meg tudod tervezni az útvonalat, el is tudod küldeni a telefonra
és nem arra visz mint amerre megtervezted...... totál káosz
pl a telefon engem mindig a pályára vinne (sony huawei és a xiaomi is) még akkor is ha be van írva hogy nem akarok pályát
Már nem a nőre mondtam hogy hülye, hanem a Google mapra...persze a nő is az, de ezt te tudod jobban

Ha előre beállíta az útvonalat ahol még van net, akkor végignavigál, csak a forgalmat nem mutatja.
nem tudom mennyire ismered a nőket, én már kezdek rajtuk kiigazodni
komplett idióta az összes
meglátta beleszerelmesedett és kell neki
pedig szerintem legalább 50 ilyen kocsi van ami sokkal közelebb van
aztán a telefonos gps-el akart volna hazajönni, persze semmi net nincs rajta
Na ez hülye.
Beállításokban ki lehet lőni az autópályát és az egyik ajánlat nem Budapesten keresztül vezeti.
Nem nagyon gondolkodot előre mi?
https://www.google.hu/maps/dir...!4m18!4m17!1m5!1m1!1s0x4741d02d9162ec97:0xa669023f27c24ab3!2m2!1d19.1891657!2d47.6172524!1m5!1m1!1s0x47419318bb901cbf:0x400c4290c1e2170!2m2!1d19.231158!2d47.2984251!2m2!1b1!2b1!3e0!5i1
úgy nem tud tervezni a gps hogy elviszi a nulláson az 51esig
csak úgy tud hogy m0-m5 kecskemétig és haza
namármost az m5 ilyen 70el elég gáz lenne
Nincs. A kis utakon egész napos út lesz, és komplikáltabb szerintem egy kezdőnek mint az M0.
Vegye meg a megyei matricát, tegye fel a T betűt, aztán egy kamion mögött kényelmesen elporoszkál hazáig.
Ott túl sok szám volt, felhívtunk vagy százat, de egyik sem a tiéd volt, többnyire valamilyen hatóság.
hű bassz, nem mondod? Zolinál a tiltottak listáján se találtatok?
Gáz mert sok a zavaró kereszteződés, irány a nullás oszt jónapot, bármerre indul belekeveredik és napokig bolyong majd az országban.
kb 2 havonta vezet 20 km távot az apja lom f astrájával amivel ilyen max 70el mert eddig menni
aztán gondolt egyet és vett egy ignisiát fóton
és nincs aki hazahozza
ja és nő az illető, a férjének jogsi sincs

fót- mogyoród-nagytarcsa-ecser mennyire gáz egy ilyennek?
Mi az új számod!?.....Zolival el akartunk 2 hete csalni motorozni, de egyikünknek sincs meg.
Fót, Gödöllő, valko, zsámbok, sülysáp, monor elég zombiapokalipszis szeru utvonal ha mindenkepp kerulni akar.
az M0 a legegyszerűbb, beáll egy kamion mögé 80-al és kész, ettől stresszmentesebb nincs.
Van, de azon még navival is eltéved, inkább menjen a nulláson legalább annyival mint a kamionok nehogy eltapossák oszt nem lesz baj.
Csak akkor, ha vmi csinos csaj vagy....
fótról ócsára van olyan út ami nem nagyon forgalmas? mert a google még az m0 is felvinné az embert
egy nagyon kezdő ismerősnek kellene kieszelni valami útvonalat vett egy autót és haza kellene neki hozni ócsáról hazáig már nincs igazán nagy vész
Mit ajánlgatod magad? Téged nem hívott senki....
Legfeljebb a katonaság. Mi csak a reptér közelében látunk ilyen alacsonyan.
Sárkányrepülőben mondjuk van már vas elé, azt képesek vagyunk detektálni, de a műanyag vitorlázókat csak szerencsés esetben, siklóernyősöket egyáltalán nem.
https://hu.wiktionary.org/wiki/kilo-

De ki számolja, ez már régi félreértés.
Így igaz !