A fot-nagytarcsa nem veszes, de ra kell menni a 3-asra es sok lesz rajta az idegesito forgalom. Ecser foleg.
Mondom ha van ideje poroszkaljon el sulysapig. Zsambokon kell ket keresztezidesben relative sokat tekerni a kormanyon, ha ez gondot okoz bereljjen egy trélert, vagy tasisan trénert.
ebben a buzi google mapban azt utálom hogy meg tudod tervezni az útvonalat, el is tudod küldeni a telefonra
és nem arra visz mint amerre megtervezted...... totál káosz
pl a telefon engem mindig a pályára vinne (sony huawei és a xiaomi is) még akkor is ha be van írva hogy nem akarok pályát
nem tudom mennyire ismered a nőket, én már kezdek rajtuk kiigazodni
komplett idióta az összes
meglátta beleszerelmesedett és kell neki
pedig szerintem legalább 50 ilyen kocsi van ami sokkal közelebb van
aztán a telefonos gps-el akart volna hazajönni, persze semmi net nincs rajta
Nincs. A kis utakon egész napos út lesz, és komplikáltabb szerintem egy kezdőnek mint az M0.
Vegye meg a megyei matricát, tegye fel a T betűt, aztán egy kamion mögött kényelmesen elporoszkál hazáig.
kb 2 havonta vezet 20 km távot az apja lom f astrájával amivel ilyen max 70el mert eddig menni
aztán gondolt egyet és vett egy ignisiát fóton
és nincs aki hazahozza
ja és nő az illető, a férjének jogsi sincs
fót- mogyoród-nagytarcsa-ecser mennyire gáz egy ilyennek?
fótról ócsára van olyan út ami nem nagyon forgalmas? mert a google még az m0 is felvinné az embert
egy nagyon kezdő ismerősnek kellene kieszelni valami útvonalat vett egy autót és haza kellene neki hozni ócsáról hazáig már nincs igazán nagy vész
Legfeljebb a katonaság. Mi csak a reptér közelében látunk ilyen alacsonyan.
Sárkányrepülőben mondjuk van már vas elé, azt képesek vagyunk detektálni, de a műanyag vitorlázókat csak szerencsés esetben, siklóernyősöket egyáltalán nem.
Mondom ha van ideje poroszkaljon el sulysapig. Zsambokon kell ket keresztezidesben relative sokat tekerni a kormanyon, ha ez gondot okoz bereljjen egy trélert, vagy tasisan trénert.
és nem arra visz mint amerre megtervezted...... totál káosz
pl a telefon engem mindig a pályára vinne (sony huawei és a xiaomi is) még akkor is ha be van írva hogy nem akarok pályát
Ha előre beállíta az útvonalat ahol még van net, akkor végignavigál, csak a forgalmat nem mutatja.
komplett idióta az összes
meglátta beleszerelmesedett és kell neki
pedig szerintem legalább 50 ilyen kocsi van ami sokkal közelebb van
aztán a telefonos gps-el akart volna hazajönni, persze semmi net nincs rajta
Beállításokban ki lehet lőni az autópályát és az egyik ajánlat nem Budapesten keresztül vezeti.
Nem nagyon gondolkodot előre mi?
csak úgy tud hogy m0-m5 kecskemétig és haza
namármost az m5 ilyen 70el elég gáz lenne
Vegye meg a megyei matricát, tegye fel a T betűt, aztán egy kamion mögött kényelmesen elporoszkál hazáig.
aztán gondolt egyet és vett egy ignisiát fóton
és nincs aki hazahozza
ja és nő az illető, a férjének jogsi sincs
fót- mogyoród-nagytarcsa-ecser mennyire gáz egy ilyennek?
egy nagyon kezdő ismerősnek kellene kieszelni valami útvonalat vett egy autót és haza kellene neki hozni ócsáról hazáig már nincs igazán nagy vész
Sárkányrepülőben mondjuk van már vas elé, azt képesek vagyunk detektálni, de a műanyag vitorlázókat csak szerencsés esetben, siklóernyősöket egyáltalán nem.
De ki számolja, ez már régi félreértés.