Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogason lógott.
márhogy a földről.... ? sikerült lehajolni érte?
Benzint szabad venni?

Amúgy ujjééééé,fel tudtam venni a régi bőrruhát.
ne költs fékre se.... az se viszi előre az autót
nem feltétlenül....
mi ilyenre nem költünk
Nem a festés viszi előre az autót
Tavaly annyit költöttem fényezésre ini vehetett volna magának egy focust.
Ott a pont!
A ronda öreg autó elemeit is pont annyiért fényezik...
korbe kell akasztani hasznalt autogumival.
Meg akkor is megy a rinya, amikor a szép és drága autót megtöri.
Én feleségem tud vezetni, ennek ellenére egészen jól megtanultam már fényezni a gyöngyházfehér fényezést
Ini INSIGNIA Ha már bassztattál a kiló miatt
Egyébként ez is csak egy opel fos.
Talán a corsa volt az egyetlen jó gyártmányuk amitől meg igyekeztél megszabadulni
Minden jónak vége van, de jön a következő!
https://katalogus.hasznaltauto.hu/opel/opel_insignia_1.6-26362
Ez nem ignis.
Nem mondom hogy nem jobb az ignisia
Csak egy full kezdőnek lehet nem ez a legoptimálisabb kezdő autó
De végülis megvan mert kifizette már
Insignia, amugy a 6 kilos foka es a 2,5 millas insignia kozt van egy par oktav kulonbseg, bar sárnehez emiatt nehezen mozog es sokat eszik, de jobb auto.
egyébként mit vett volna platós ifát?
az agyuk sem az
Igazából azt nem értem hogy mi a fasznak 2,5 millás ignisia kezdő kocsinak
600ért tudtam volna egy egész jó állapotú focust ha 2 műszakit kibír és még beindul 200ért el lehetett volna adni 1 hét alatt
Évi 100 bukó lett volna
De a nők a szívükre hallgatnak és a szívük nem okos
Most meg megy a Rinya hogy senki se hozza haza neki a kocsit
Néha unalmamban elgondolkozom milyen fasza lenne ha csónakkal lehetne a munkahelyemre eljutni. Így még az általam gyűlölt pestet is el tudnám viselni.
Úgy képzelném el,hogy a luxuslakásom alja csónakház lenne, ahová lift vinne. a csónakház csatornán keresztül közvetlen összeköttetésben állna a Dunával. Nyílván igazodna a változó vizálláshoz. Aztán valahol a túloldalt egy 10 folyamkilóméterrel fentebb meg lenne egy hasonló kialakítású irodaház. Nyílván vennék egy kisebb méretű teknőt ami rongyolna azért 110-el Az irodaház csónakházában kikötnék a kötelet odadobnám a portásnak, gyorsliftel mennék a felső emeletre, (ott az iroda,mert onnan jó a kilátás) aztán napi kétszer konzumhölgyek látogatnának két tárgyalás között kényeztetni.
Minden napom boldogan kezdődne Ahogy hasítanék a csónakkal kiló tízzel látnám a sok csóró melóst, hogy ott araszolgatnak az alsó rakparton tömött sorokban anyázva meg dudálva
Errefele mivel nincs forgalom sok lehet kilohusz-kilonrgyevenet szaggatni. De csak akkor amikor a szegenyedo munkasok dolgoznak, reggel-delutan tomott sorokban ulnek a dobozaikban az utakon.
gyereket hordtuk tavaly turára vagy hova ilyen tóalmás, meg zsámbok, meg ilyen szír szar faluhelyeken, de 70 km-er kb, 2 óra vagy még több. A koromhoz mérten én ezeket már csak nehezen dolgozom fel. Hozzá vagyok szokva a gyorsforgalmi utakhoz. Ahol épp nem taknyolnak valamit, vagy nincs baleset vagy bármilyen oknál fogva nincs sáv szűkítve vagy korlátozva csodálatosan lehet rajtuk haladni, nem idegeskedek a sok hülye miatt, legfeljebb néhány előző kamion bosszant fel de max ennyi
van offline-os gps ezekre a lapos szarokr és egész jó. Többek között a google is műxik rajta