Meg akkor is megy a rinya, amikor a szép és drága autót megtöri.
Én feleségem tud vezetni, ennek ellenére egészen jól megtanultam már fényezni a gyöngyházfehér fényezést
Ini INSIGNIA Ha már bassztattál a kiló miatt
Egyébként ez is csak egy opel fos.
Talán a corsa volt az egyetlen jó gyártmányuk amitől meg igyekeztél megszabadulni
Insignia, amugy a 6 kilos foka es a 2,5 millas insignia kozt van egy par oktav kulonbseg, bar sárnehez emiatt nehezen mozog es sokat eszik, de jobb auto.
Igazából azt nem értem hogy mi a fasznak 2,5 millás ignisia kezdő kocsinak
600ért tudtam volna egy egész jó állapotú focust ha 2 műszakit kibír és még beindul 200ért el lehetett volna adni 1 hét alatt
Évi 100 bukó lett volna
De a nők a szívükre hallgatnak és a szívük nem okos
Most meg megy a Rinya hogy senki se hozza haza neki a kocsit
Néha unalmamban elgondolkozom milyen fasza lenne ha csónakkal lehetne a munkahelyemre eljutni. Így még az általam gyűlölt pestet is el tudnám viselni.
Úgy képzelném el,hogy a luxuslakásom alja csónakház lenne, ahová lift vinne. a csónakház csatornán keresztül közvetlen összeköttetésben állna a Dunával. Nyílván igazodna a változó vizálláshoz. Aztán valahol a túloldalt egy 10 folyamkilóméterrel fentebb meg lenne egy hasonló kialakítású irodaház. Nyílván vennék egy kisebb méretű teknőt ami rongyolna azért 110-el Az irodaház csónakházában kikötnék a kötelet odadobnám a portásnak, gyorsliftel mennék a felső emeletre, (ott az iroda,mert onnan jó a kilátás) aztán napi kétszer konzumhölgyek látogatnának két tárgyalás között kényeztetni.
Minden napom boldogan kezdődne Ahogy hasítanék a csónakkal kiló tízzel látnám a sok csóró melóst, hogy ott araszolgatnak az alsó rakparton tömött sorokban anyázva meg dudálva
Errefele mivel nincs forgalom sok lehet kilohusz-kilonrgyevenet szaggatni. De csak akkor amikor a szegenyedo munkasok dolgoznak, reggel-delutan tomott sorokban ulnek a dobozaikban az utakon.
gyereket hordtuk tavaly turára vagy hova ilyen tóalmás, meg zsámbok, meg ilyen szír szar faluhelyeken, de 70 km-er kb, 2 óra vagy még több. A koromhoz mérten én ezeket már csak nehezen dolgozom fel. Hozzá vagyok szokva a gyorsforgalmi utakhoz. Ahol épp nem taknyolnak valamit, vagy nincs baleset vagy bármilyen oknál fogva nincs sáv szűkítve vagy korlátozva csodálatosan lehet rajtuk haladni, nem idegeskedek a sok hülye miatt, legfeljebb néhány előző kamion bosszant fel de max ennyi
Amúgy ujjééééé,fel tudtam venni a régi bőrruhát.
Nem a festés viszi előre az autót
Én feleségem tud vezetni, ennek ellenére egészen jól megtanultam már fényezni a gyöngyházfehér fényezést
Egyébként ez is csak egy opel fos.
Talán a corsa volt az egyetlen jó gyártmányuk amitől meg igyekeztél megszabadulni
Csak egy full kezdőnek lehet nem ez a legoptimálisabb kezdő autó
De végülis megvan mert kifizette már
600ért tudtam volna egy egész jó állapotú focust ha 2 műszakit kibír és még beindul 200ért el lehetett volna adni 1 hét alatt
Évi 100 bukó lett volna
De a nők a szívükre hallgatnak és a szívük nem okos
Most meg megy a Rinya hogy senki se hozza haza neki a kocsit
Úgy képzelném el,hogy a luxuslakásom alja csónakház lenne, ahová lift vinne.
Minden napom boldogan kezdődne