El kell vinni cipészhez, van nekik valami szer bekenik utána még tudják bővíteni, sámfával ami állítható. Látványos eredmény érhető el. Pl. Békéscsabán van ez a mister minit cég ez országos lehet nálatok is vannak vagy a közelben. Nekik van ilyen szerkezetük.
Csak a végén nehogy nagy legyen
Én három éve SIDI-t vettem, mert túl szegény vagyok ahhoz, hogy ismeretlen eredetű, "kurva kényelmetlen" szarokra dobjam ki a pénzem.
Az igazi profik trükkje az, hogy felpróbálják vásárlás előtt.
Motoros vízálló bőr?A hagyományos beáztatás nem működik.
Nemigen.A kínlódáson kívül,viszont ha annyira szar,annyit nem fog tágulni.
Én egy motoros cipőt vettem,gyárlátogatásra stb ahol csizmában nem lehetne megjelenni,Passzos,nehéz felvenni,enyhén szorít rüsztnél,2 hét hordás után alakul de kell még minimum 2 hét,és a folyamatos esők miatt a gyárlátogatások kocsival mennek.
Na, én is kedvet kaptam a "felpróbáláshoz" csak nem ruha hanem cipő vonalon. Anno a Vaterán vettem egy filléres, zsírúj, tökéletesen vízálló (amúgy noname pakisztáni) bőr túracsizmát. Zselés talpbetét, kurva kényelmes meg minden. 3 éve Erdélyben mindkettőnek levált a talpa, körbe szigszalagozva jöttem vele haza - mit mondjak, épületes volt.
Akkor elvittem egy ismerős cipészhez, azt mondta nem lehet rendesen megcsinálni, nem is vállalta el. Vettem - webshopból rendelve, nem drágán - egy másik nevesincs, de vízálló bőrcsizmát, ugyanabban a 43-as méretben. Kurva kényelmetlen volt, nem rövid, hanem alacsony, nem fért bele a lábfejem rendesen. Felfújtam a pofámat, és a régit elvittem egy öreg szakihoz, ő elvállalta, fillérekért megragasztotta azt. Két és fél éve így a régit hordom ismét, minden gond nélkül. Most viszont ahogy látom, már kezd megint leválni a talpa, meg az egész ronggyá van kopva.
Elővettem a két és fél éve a szekrényben rohadó újat, és ismét felpróbáltam - mit mondjak, ma sem kellemesebb viselet, mint anno volt. Két órája abban szambázok itthon, de már a falat bírnám kaparni tőle. Ezzel nem mernék egy fél napos túrára sem elindulni, valószínűleg mezítláb jönnék haza....
Csak a végén nehogy nagy legyen
Az igazi profik trükkje az, hogy felpróbálják vásárlás előtt.
http://youtu.be/rJlrZHOvoqs
Nemigen.A kínlódáson kívül,viszont ha annyira szar,annyit nem fog tágulni.
Én egy motoros cipőt vettem,gyárlátogatásra stb ahol csizmában nem lehetne megjelenni,Passzos,nehéz felvenni,enyhén szorít rüsztnél,2 hét hordás után alakul de kell még minimum 2 hét,és a folyamatos esők miatt a gyárlátogatások kocsival mennek.
Akkor elvittem egy ismerős cipészhez, azt mondta nem lehet rendesen megcsinálni, nem is vállalta el. Vettem - webshopból rendelve, nem drágán - egy másik nevesincs, de vízálló bőrcsizmát, ugyanabban a 43-as méretben. Kurva kényelmetlen volt, nem rövid, hanem alacsony, nem fért bele a lábfejem rendesen. Felfújtam a pofámat, és a régit elvittem egy öreg szakihoz, ő elvállalta, fillérekért megragasztotta azt. Két és fél éve így a régit hordom ismét, minden gond nélkül. Most viszont ahogy látom, már kezd megint leválni a talpa, meg az egész ronggyá van kopva.
Elővettem a két és fél éve a szekrényben rohadó újat, és ismét felpróbáltam - mit mondjak, ma sem kellemesebb viselet, mint anno volt. Két órája abban szambázok itthon, de már a falat bírnám kaparni tőle. Ezzel nem mernék egy fél napos túrára sem elindulni, valószínűleg mezítláb jönnék haza....
Van érdemi tippetek cipőtágításra?
És levenni is sikerült?
Még mindig dagadt vagyok,csak kisebb.
A fékezés a gyávák menedéke