?
Innen látszik, hogy polgári szolgálatos voltál Hol nyomtatd? A tűzoltóságon, vagy az sztk-ban diszpécserként?
A bazi nehéz 3,6 kg 30-as teli tárral. 5 mp alatt üríti sorozaton úgy valóban nehéz vele eltalálni messziről bármit még csőkompenzátorral is.
A célzott lövésről annyit, hogy 150-méterről fekve egyes lövéssel szedegettem a bukóalakokat( rá is baxtam, mert beválogattak a pisztolylövő versenyre 2 hétig pa 63-al(maglövő) kellet célalakra lődözni, na az nehéz és szar volt )
ak-val mutattak nekem 400 méterről is célzott lövést ami talált. 7,62-es lövedéke még a vasúti sint is átpattintotta ha titánmagvas volt.
Ezek az uzi féle szarok kizárolag zárt helységben hatékonyak gyakorlatilag közvetlen közelről. A legnagyobb baj nem a te általad említett 0 22-es kaliber, hanem a hüvely töltethossza. Ezek a gyenge szarok gyakorlatilag 50 méterről már ártalmatlanok. 15 lépésről egy keményborítos könyvet nem üt keresztül.
Kétségtelen, hogy szobában megfelelő védekező eszköz, tekintve a felfoghatatlan tűzgyorsaságot. (100-as tár 2 mp)
Mondjuk főiskolára simán mennék külföldre. Sokkal normálisabbak, értelmesebb dolgokat tanulnak nem a szopatás megy, és sok ország van úgy hogy állja a tandíjad csak menj oda.
Nagyon is jó dolog sülhet ki ebből még. A Fiat is összeszedte már magát, a régi dízelei is nyomorúságos körülmények között mentek nagyon sokat, a Renault meg kényelmes. Bármelyiket a kettő közül inkább, mint Kia-t.
az uzival se lősz pontosan, nem is írtam hogy tudsz vele pontosan lőni
nem is az a célja hogy pontos legyen csak szarja ki a lövedékeket és minél több ember sebesüljön meg
azért írtam hogy az ak sok hátránya mellett sem tud pontosan lőni, éz az a bazi nagy 7.62 lövedék teljesen felesleges
az ak nem az igazi
egyrészt bazi nehéz, másrészt bazi hosszú, harmadrészt bazi nagy töltényei vannak
éééééés mindezt egybevéve sem lehet vele normális célzott lövéseket leadni
szóval inkább valami kis uzi féle cucc .22 környéki kaliberrel amihez annyi lőszer elfér a teszkós fila hátizsákban hogy 2-3 órát lehet vele söprögetni
k1600 gt csak a régi hátsó doboz jön velem az újra, de más a színe, ezért fényezés és zár áthangolás kellett.... az új már a nevemen, forgalomban, szervizelve, de még a wallisnál... majd akkor hozom el, ha a hátsó doboz fényezése is kész... péntekre ígérték, de mára lett meg....
Ebből élnek a politikusok hogy egymásnak ugrasztják az embereket, ők meg rohögnek a markukban.
Nem véletlenül volt a francia forradalom idején sem, hogy inkább mindenkit lefejeztek...bár akik utánuk jöttek sem voltak jobbak, szóval tökmindegy....bár egy kis parlamenti lefejezős show-ra lehet hogy én is kimennék
annyit hozzátennék hogy mostanában kicsit keményebb lett a felsőoktatás mint mondjuk 5-10 éve volt
ha szarok az eredményeid simán kibasznak a költségtérítettből
gyerek haverjai is küzdenek keményen komolyan mondom alig járnak hétvégente bulizni mert örökké tanulnak, és olyanok akik a gimnáziumban 4.5 felett voltak
pl a régebben elég gagyi gamf ( most a fasz tudja mi a neve) is eléggé odabaszós lett tananyag terén
Mókás gondolat, hogy a hazai politikai életbe van olyan párt, ami nem lopná szét az országot. Talán a naivitás keveredik a reménnyel abban, aki ilyet hisz, ami persze nem rossz, csak hasztalan.
csere.... már megvettem, csak még nincs itthon... minden kész van, csak a hátsó doboz tető fényezése nem lett meg péntekre, csak mára... viszont leghamarabb szerdán lesz időm hazahozni
hát kösz laci az infót de én nem tiltok senkit, milyen lenne már az élet kihívások nélkül
Ha meg csak az maradna benn nálam akivel mindíg egyetértek hát jó lapos lenne itt ez az egész
Innen látszik, hogy polgári szolgálatos voltál
A bazi nehéz 3,6 kg 30-as teli tárral.
A célzott lövésről annyit, hogy 150-méterről fekve egyes lövéssel szedegettem a bukóalakokat( rá is baxtam, mert beválogattak a pisztolylövő versenyre
ak-val mutattak nekem 400 méterről is célzott lövést ami talált.
Ezek az uzi féle szarok kizárolag zárt helységben hatékonyak gyakorlatilag közvetlen közelről.
Kétségtelen, hogy szobában megfelelő védekező eszköz, tekintve a felfoghatatlan tűzgyorsaságot. (100-as tár 2 mp)
akkor tudnátok jóhoyg egy tárral lehet lőni akár negyed órát is
nem is az a célja hogy pontos legyen csak szarja ki a lövedékeket és minél több ember sebesüljön meg
azért írtam hogy az ak sok hátránya mellett sem tud pontosan lőni, éz az a bazi nagy 7.62 lövedék teljesen felesleges
Így nem kell bogarásznom azok hozzászólását akik viszont igen.
https://index.hu/gazdasag/2019...
teljes vagyonelkobzás nekik az összes rokonának-ismerősének
egyrészt bazi nehéz, másrészt bazi hosszú, harmadrészt bazi nagy töltényei vannak
éééééés mindezt egybevéve sem lehet vele normális célzott lövéseket leadni
szóval inkább valami kis uzi féle cucc .22 környéki kaliberrel amihez annyi lőszer elfér a teszkós fila hátizsákban hogy 2-3 órát lehet vele söprögetni
Nem véletlenül volt a francia forradalom idején sem, hogy inkább mindenkit lefejeztek...bár akik utánuk jöttek sem voltak jobbak, szóval tökmindegy....bár egy kis parlamenti lefejezős show-ra lehet hogy én is kimennék
ha szarok az eredményeid simán kibasznak a költségtérítettből
gyerek haverjai is küzdenek keményen komolyan mondom alig járnak hétvégente bulizni mert örökké tanulnak, és olyanok akik a gimnáziumban 4.5 felett voltak
pl a régebben elég gagyi gamf ( most a fasz tudja mi a neve) is eléggé odabaszós lett tananyag terén
Ha meg csak az maradna benn nálam akivel mindíg egyetértek hát jó lapos lenne itt ez az egész