most megint másról írsz
Ahogy írtad is háborúban nem cél a gyilkolás. Ha sikerül sebesíteni az + 2 embert foglal le Vagyis 1 találattal 3 embert vontál ki a tűzvonalból tartósan. Épp ezért hegyes a hadi lövedék és nem expansív mint a vadászlőszer. A hadi lövedék keresztül suhan a testen. Ha nem ért létfontosságú szervet akkor könnyen túlélhető. Expansív lőszernél valymi kevés esély van rá. A mag a becsapodáskor gomba formára vált a bemeneti lyuk kis újjnyi a kimentei meg fej méretű és szakít visz mindent ami az útjában van.
Alapírásodban azt írtad, hogy az Ak nehéz és nem lehet vele eltalálni semmit. és az uzi a jó
Én ezekre a kijelentéseidre reagáltam, amit itt írál az helyénvaló csak nem innnen indultunk.
forgótáras rendszer egy előnye hogy mindig tudsz vele lőni, még akkor is ha fele alkatrész megsérül akkor is ha akakas ép és a rugója is akkor már működni fog
egy automata vagy félautomata pisztolynál elég egy kis zsebpiszok ahhoz hogy valami megszoruljon benne
rövid cső pontatlan a kis huzagszám miatt, a revolver rendszer meg nehez újratölthető. Ezek szerintem a mai kornak nem megfelelő rendszerű fegyverek
divatból maradtak életben. Az 1800-as évek közepén még máshogy nem tudtak ismételni maximum a csövek számával mahinálni. De ahogy a winchester rendszer, majd mauser rendszer bejött a puskáknál az alul rugós tár a pisztolyoknál a forgótár okafogyottá vált, mint most a tükörreflexes fényképező
de nem egy háborús helyzetből indultunk ki
oda jó az ak
mi egy belső forrongás esetén használható cuccról kezdtünk álmodozni
amúgy egy ak képes arra hogy keresztül lövöm a támadót és gellert kap a gerincén és még megsérül olyan is akit nem szeretnék
eztért is jó egy lényegesebben kisebb tűzerejű mini gépfegyver jönnek rád nyolccan és 2 másodperc alatt a földön hempereg mind, és másik 8-10 ember kell hogy elvigye meg kezelje őket
hát ezt írom, másra használjuk
Az uzi alapvetően egy védekező fegyver az ak meg támadó
Azért kell, hogy átüsse, mert akval nem 20 méterre lövöldözünk és nem csak emberkékre
A csapatszállító teherautót akár a könnyűpáncélzatú haditechnikát is könnyű szerrel átviszi. taktikai
mi a fasznak üssön át egy vasúti sínt egy közelharcra kifejlesztett fegyver?
400mérerre el sem lát az ember vazzeg amúgy a duplájáról is képes embert megsebesíteni
gebasz esetén 2 uzi vagy még kisebb változatok a kabát alatt és nyírni azt aki 5 métertől közelebb jön és még az sem cél hogy meghaljon elvégre nem vagyunk elvetemült gyilkosok, bőven elég ha mozgásképtelenné válik
amúgy lőtem én is a vicces pa-val az egy cseresznyemag köpködő, ak-val is és az előd amd-vel is
Ezt a túlélősdit Ini bácsi úgy képzeli, hogy zsákszám a lövedék, kiváló állapotú fegyver, szórni mindent ami mozog.
Valahogy életszerűbb a fél marék össze kuporgatott, talált, csere-berélt kis lőszerke, amivel ha lőni kéne, szigorú egyes lövéseket adna le az amúgy nagyjából működő, kikopott, össze buherált masinával.
hiábsa volt 9 mm-es az is kb 15 lépésig lehetett volna hatékony ha el lehetett volna találni vele valamit
Használója jobban járt ha hozzávágta az ellenfeléhez, ha fejbekólintotta esetleg egy néhány percig hatástalaníthatta a támadót
Ahogy írtad is háborúban nem cél a gyilkolás. Ha sikerül sebesíteni az + 2 embert foglal le
Alapírásodban azt írtad, hogy az Ak nehéz és nem lehet vele eltalálni semmit.
Én ezekre a kijelentéseidre reagáltam, amit itt írál az helyénvaló csak nem innnen indultunk.
egy automata vagy félautomata pisztolynál elég egy kis zsebpiszok ahhoz hogy valami megszoruljon benne
Nekem ne jöjjön közel senki
Amúgy az nem hátrány ha átüti a komplett autót, vagy falat ami mögé elbújt valami szarházi fosztogató
divatból maradtak életben. Az 1800-as évek közepén még máshogy nem tudtak ismételni maximum a csövek számával mahinálni. De ahogy a winchester rendszer, majd mauser rendszer bejött a puskáknál az alul rugós tár a pisztolyoknál a forgótár okafogyottá vált, mint most a tükörreflexes fényképező
oda jó az ak
mi egy belső forrongás esetén használható cuccról kezdtünk álmodozni
amúgy egy ak képes arra hogy keresztül lövöm a támadót és gellert kap a gerincén és még megsérül olyan is akit nem szeretnék
eztért is jó egy lényegesebben kisebb tűzerejű mini gépfegyver jönnek rád nyolccan és 2 másodperc alatt a földön hempereg mind, és másik 8-10 ember kell hogy elvigye meg kezelje őket
Az uzi alapvetően egy védekező fegyver az ak meg támadó
Azért kell, hogy átüsse, mert akval nem 20 méterre lövöldözünk és nem csak emberkékre
A csapatszállító teherautót akár a könnyűpáncélzatú haditechnikát is könnyű szerrel átviszi. taktikai
Végül is kollégák vagy mi
400mérerre el sem lát az ember vazzeg amúgy a duplájáról is képes embert megsebesíteni
gebasz esetén 2 uzi vagy még kisebb változatok a kabát alatt és nyírni azt aki 5 métertől közelebb jön és még az sem cél hogy meghaljon elvégre nem vagyunk elvetemült gyilkosok, bőven elég ha mozgásképtelenné válik
amúgy lőtem én is a vicces pa-val az egy cseresznyemag köpködő, ak-val is és az előd amd-vel is
Ja, most hogy mondod.
De a Rambó a helikopterről vette le a gatlingot és tartotta fél kézzel a 100 kilós fegyvert
Valahogy életszerűbb a fél marék össze kuporgatott, talált, csere-berélt kis lőszerke, amivel ha lőni kéne, szigorú egyes lövéseket adna le az amúgy nagyjából működő, kikopott, össze buherált masinával.
Használója jobban járt ha hozzávágta az ellenfeléhez, ha fejbekólintotta esetleg egy néhány percig hatástalaníthatta a támadót