egyszerű, tiszta, logikus megoldás... több adó kell az üzemanyagokba... nincs felesleges plusz infrastruktúra, adminisztráció stb..... egy tollvonás és kész
Én nyálazni nem szoktam, de a múltkor be kellett kötni egy kapcsolót , és azt hittem rosszul érzem, mert az egyik folyton csípdesett!! Ezért elővettem a kombiné fogót!
Ha nem letettek volna full gecik akkor téptetek volna egy hosszabb fűszálat és avval mutatják ok meg hogy ráz a pásztor
Aztán lehetett volna versenyt is csinálni ki tudja a legrövidebb fűszálat tartani
szerintem meg meg kell emelni a fosszilis üzemanyagok árát egységesen 600 Ft-ra és el van intézve... benzin, dízel, gáz.... és megoldottuk a légszennyezés és az állandó dugók problémáját is....
Olyan szinten nem tudja senki mi lesz.
A nagypolitika csavarja a tökeit a nagy gyártóknak az EURO xyz szabványokkal,a vásárlók meg egyre erősebb,nagyobb,kényelmesebb bizgeréket akarnak egyre kisebb fogyasztással és költségekkel.
Meg kéne felelni a 2 millio bürokratikus szabálynak ,de el is kéne adni,sokat,jó pénzért.A villany meg ennek a bazinagy halmaznak olyan miniatűr szegmense hogy lábjegyzet szinten se számít.
A hálózatok fejlesztése nem 1 hét,hogy hopp lett 6 millió új elektromos amit mindenki tölteni akar egyszerre,egy melegebb napon annyi légkondi megy hogy paks2 is leolvadna,napelemből meg beboríthatod csernobilt akkorse lesz elég akkor
és annyi amennyi kéne,tárolni hogy?
Hisz csak az autókhoz se gyártanak eleget,próbálj konát vagy e-tront venni.....
És akkor még arról beszélünk hogy hogy mérnek majd minden háztartásban egy autó töltést külön a többi fogyasztótól?
Vicc,hisz az 50-es robik egyszeri regisztrációja is gond lenne.
Akkor meg miafaszt izguljak?
Rég alúlról szagolom az ibolykát mire problem lesz hog az állam hogy adóztassa az elektromos verdát.
Imádom, hogy mindenkinek van vmi okossága....
Vmi ilyesmit tudnék erre elképzelni....
- Hallottad... fizetős lesz 5 elmű villanyoszlop... jujjj..... most mi lesz, fos szar az egész....
- Van villanyos autód?
- Nincs
- Akkor meg mi a faszt idegeskedsz?
mindenki megnyugodhat... ez csak pár töltőoszlopot érint egyelőre....
most a bmw az elmű-vel közös akciójában az i3-hoz ajándékba ad egy napelem rendszert 1,5M értékben.... nem kerül külön órára, cserébe ingyen tudok tölteni majd otthon... is.... megy a falra a 11kw-s töltő és hajrá.... van 3x16A... bírja....
Mert rámarkoltál, mi?
Gyaníthatóan feszültség alatt lévő dolgot kézfejjel érintünk meg. Így amikor az izmok összerándulnak, le is rántod róla. 230-at is meg lehet úszni egész jól így.
Ha markolod. akkor meg csak még jobban kapaszkodni fogsz, egészen addig amíg le nem vág az EV relé (ha van), vagy a biztosíték.
Hógyisne, az saját donor lesz
Amikor elkezdik zúzni a 40kWh-s Leaf-eket, egy olyanból átpakolom az enyémbe. Azzal vígan tudni fog már értelmes hatótávot, a kiszedett akkuk meg mennek a házi szünetmentesbe.
Ilyen egy igazi apa. Egyből demonstrálja is a működését, hogy ne a gyereknek kelljen tapasztalnia
Amúgy ez tök alap. Mindenki sápitozik hogy áram van benne, mi lesz a gyerekekkel? Mi lenne? Megtanulja legkésőbb az első fogásnál, hogy hallgatni kell a szülőkre
Baja nem lesz tőle, csak kellemetlen.
Nálunk is volt valami nyári tábor. Ugyan ez a szitu. Tehenek a mezőn villanypásztorral. Ki volt táblázva, külön el lett mondva hogy ne fogdossa senki.
Mi pedig megtettük tétjeinket hogy melyik 3 hülye gyerek lesz aki mégis kipróbálja. Nyertünk
én ahhoz csavarhúzóval nyúltam, számítottam rá hogy a kondiban van töltés de arra nem hogy ennyi
egész korrek módon megrémültem akkorát szikrázott az a kis genyó
Nem kell szégyellned.Teljesen jó.
Csak bármiféle komoly dolog,adótanácsadás,jövővel kapcsolatos dolog,jóslás..................na ezeket nem tőled fogom megfogadni.
Meg úgy általában minden ami a wot,pecázás,motorra sörpakoláson kívüli komolyabb dologban inkább hallgatnék másra aki fajsúlyosabb.Ha nem veszed zokon...............ha igen akkoris.
Csak érted aggódnak, hogy ők megmondták már régen hogy ez lesz
Aki kaját vagy egyéb élethez elengedetlenul szükséges termeket visz az visszakapja a plusz pénzt
Aztán lehetett volna versenyt is csinálni ki tudja a legrövidebb fűszálat tartani
Lovagló,ökröző,szamaragoló?
A nagypolitika csavarja a tökeit a nagy gyártóknak az EURO xyz szabványokkal,a vásárlók meg egyre erősebb,nagyobb,kényelmesebb bizgeréket akarnak egyre kisebb fogyasztással és költségekkel.
Meg kéne felelni a 2 millio bürokratikus szabálynak ,de el is kéne adni,sokat,jó pénzért.A villany meg ennek a bazinagy halmaznak olyan miniatűr szegmense hogy lábjegyzet szinten se számít.
A hálózatok fejlesztése nem 1 hét,hogy hopp lett 6 millió új elektromos amit mindenki tölteni akar egyszerre,egy melegebb napon annyi légkondi megy hogy paks2 is leolvadna,napelemből meg beboríthatod csernobilt akkorse lesz elég akkor
és annyi amennyi kéne,tárolni hogy?
Hisz csak az autókhoz se gyártanak eleget,próbálj konát vagy e-tront venni.....
És akkor még arról beszélünk hogy hogy mérnek majd minden háztartásban egy autó töltést külön a többi fogyasztótól?
Vicc,hisz az 50-es robik egyszeri regisztrációja is gond lenne.
Akkor meg miafaszt izguljak?
Rég alúlról szagolom az ibolykát mire problem lesz hog az állam hogy adóztassa az elektromos verdát.
És a legigazságosabb is
Aki nem fizeti le kell foglalni a járművét amit pár hónap múlva el lehet árverezni
Vmi ilyesmit tudnék erre elképzelni....
- Hallottad... fizetős lesz 5 elmű villanyoszlop... jujjj..... most mi lesz, fos szar az egész....
- Van villanyos autód?
- Nincs
- Akkor meg mi a faszt idegeskedsz?
most a bmw az elmű-vel közös akciójában az i3-hoz ajándékba ad egy napelem rendszert 1,5M értékben.... nem kerül külön órára, cserébe ingyen tudok tölteni majd otthon... is....
Gyaníthatóan feszültség alatt lévő dolgot kézfejjel érintünk meg. Így amikor az izmok összerándulnak, le is rántod róla. 230-at is meg lehet úszni egész jól így.
Ha markolod. akkor meg csak még jobban kapaszkodni fogsz, egészen addig amíg le nem vág az EV relé (ha van), vagy a biztosíték.
Amikor elkezdik zúzni a 40kWh-s Leaf-eket, egy olyanból átpakolom az enyémbe. Azzal vígan tudni fog már értelmes hatótávot, a kiszedett akkuk meg mennek a házi szünetmentesbe.
Amúgy ez tök alap. Mindenki sápitozik hogy áram van benne, mi lesz a gyerekekkel? Mi lenne? Megtanulja legkésőbb az első fogásnál, hogy hallgatni kell a szülőkre
Baja nem lesz tőle, csak kellemetlen.
Nálunk is volt valami nyári tábor. Ugyan ez a szitu. Tehenek a mezőn villanypásztorral. Ki volt táblázva, külön el lett mondva hogy ne fogdossa senki.
Mi pedig megtettük tétjeinket hogy melyik 3 hülye gyerek lesz aki mégis kipróbálja. Nyertünk
Úgy fog működni ahogy most a teherautókban a HU-GO. Kis dobozka GPS-el.
egész korrek módon megrémültem akkorát szikrázott az a kis genyó
Csak bármiféle komoly dolog,adótanácsadás,jövővel kapcsolatos dolog,jóslás..................na ezeket nem tőled fogom megfogadni.
Meg úgy általában minden ami a wot,pecázás,motorra sörpakoláson kívüli komolyabb dologban inkább hallgatnék másra aki fajsúlyosabb.Ha nem veszed zokon...............ha igen akkoris.