Azt,hogy meg ki milyen ez megint egyéni adottság
Van aki keresi, van aki kerüli a konfliktusokat
Így kerek a világ
te csak egy megfontolt rejtett tehetség vagy amit nem szabad veszni hagyni, hanem segíteni kell kibontakozni
Ha azt a vasállványt azért csináltad amire gondolok a beírásod után légyszi ne tedd, mert komoly fejtörést okozol a családnak anyagi téren
Vagy ha mindenképpen ez a terv akkor egy borítékban rakjál erre félre
Persze biztos hiányozni is fox nekik, főleg a rezsi befizetésekkor
Szerintem gondold át
az az érdekes, hogy pont ugyan ezt írja rólad
meg a többit is
ha nem így lenne nem írogatnák ide
az csak menekülés.
igenis tessen társalogni, valahol előbb-utóbb lesz egy közös vélemény, persze ez sem feltétlen és akkor mi van?
Azt, hogy nem értünk valamiben egyet egymással ez természetes jelenség hisz így működik a világ. Egyéni siker esetleg akkor van, ha valakit sikerül meggyőzni az én általam elképzelt igazról vagy a másik részéről fordítva.
Mindenkinek van elképzelése és vélemyénye valamiről, ha más nem csak fikciója. Azért mert esetleg eltérő az nem jelenti azt, hogy haragudnunk kellene egymásra. Persze esetleg vannak sértőnek tűnő kinyilatkoztatások, akkor nem kell meglepődni ha a viszontválasz sem melegebb indítású. Amilyen a mosdó, olyan a törülköző
Látod te például a sok gp pilotoddal, meg ptk-dal meg mitt tudom én mivel állítólag idegesítesz néhány embert
engem ilyennel például nem lehet. Az ilyet én könnyebben kezelem
Így is szenved, hogy ignorálom, de valaki mindig betömi a pofáját.
zotya az a baj, hogy soxor nem hivatkozol hogy kinek a beírására reagálsz így nem mindíg értelmezhető, hogy mit szeretnél mondani.
Mert egyébként is javarészt hülyeségeket írsz de ezzel már megtanultunk eggyütt élni
Vagy csak szimplán degenerált.