Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ahhoz túl beszari.
Vagy csak szimplán degenerált.
A helyedben félnék tőle, mióta nem mehet kőbányára nagyon kivan. Viszont legalább beismerte, hogy itt van egésznap.
Ha értelmesen teszi, akkor nem! Viszont ez a nyomoronc rágalmaz és a btk-t kimeríti.
akkor meg neked is az Egy világ omlott bennem össze
aztán nehogy ellátogasson hozzád álruhában
Már amikor az ember fia aszinné hogy a ratyedli éhenhalt vagy a szokásos havi K5 rommátörésből lábadozik csak megjelenik.
Szívós egy ökör ez az már biztos.
Csak kőbányán nem szeretik a hajléktalanok,annyit próbált meg leszopni belőlük hogy már nekik gáz az ipse.
De, az. De sose' bánkódj, így szeretünk!
te mondjuk egy jó tanítási alap lennél nekik munkamorál tekintetében
Csak ez a mai világban nem fog sikerülni
Mindenhova csak agyatlan biorobot kell.
Emiatt is gondoltak arra hogy a migránsok majd jók lesznek munkásnak
Csak ezek még olyan embert se láttak aki valaha dolgozott nem hogy ők kipróbálták volna életük során legalább egyszer
Ilyen alapon főtroll itt mindenki aki hozzászól a másikhoz egy eltérő véleménnyel Azt,hogy meg ki milyen ez megint egyéni adottság Van aki keresi, van aki kerüli a konfliktusokat Így kerek a világ
Sajnos nem fizetnek De szerinted hülyeség amit írok másnak nem biztos, hogy az
Pipi,majd hozzászoksz.
Tényeg karakterre fizetnek vagy csak uncsizol és így szófosásod van hülyeségből?
Persze igazad van! Viszont ez a kretén már átlépett egy határt, szerintem betegelme. Az ignorálás jó dolog! Ő pl. tiltott de nézi a hozzászólásaim, emleget etc. Nem tudja felfogni, hogy nem érdekel. Ő a főtroll itt aki mérgezi a fórumot, nincs olyan topik ahova ne írna be, mindenhol a konfliktust keresi. Az ilyennel nem akarok társalogni.
hát ezt olvastam én is a cikkben te csak egy megfontolt rejtett tehetség vagy amit nem szabad veszni hagyni, hanem segíteni kell kibontakozni
Sokan összekeverik a lustaságot a megfontoltsággal
A tett vágyat a szeleburdisággal ( ugye milyen szépen fogalmaztam)
Egy csomó olyan dolgot csináltam már amiket többnyire nem képesek azok akik lustának tartanak
És magamhoz mérten próbálok mindent tökéletesre csinálni. Mondjuk ez a buzi hinta úgy érzem kivétel lesz
6-8 kiló egy nyamvadt temetés ini Ha azt a vasállványt azért csináltad amire gondolok a beírásod után légyszi ne tedd, mert komoly fejtörést okozol a családnak anyagi téren Vagy ha mindenképpen ez a terv akkor egy borítékban rakjál erre félre Persze biztos hiányozni is fox nekik, főleg a rezsi befizetésekkor Szerintem gondold át
Vannak ingyen hívható segélyvonalak esetleg próbáld meg hátha tudnak önteni beléd egy kis lelket
az az érdekes, hogy pont ugyan ezt írja rólad
Én nem tudok a bőrömből kibújni apám, én mindenkit szeretek
téged is őt is meg a többit is ha nem így lenne nem írogatnák ide
Tudomásul kellene venni, hogy ahányan annyi félék vagyunk, különböző meggyőződés mentén
Nem vagyunk egyformák, nem egyformák a céljaink, különbözik a jövőképünk, más más véleménnyel vagyunk bizonyos dolgokról, más ingerküszöbbel élünk, más prioritásaink vannak és még hosszan sorolhatnám. Az ignorálás meg letiltogatás nem megoldás az csak menekülés. igenis tessen társalogni, valahol előbb-utóbb lesz egy közös vélemény, persze ez sem feltétlen és akkor mi van? Azt, hogy nem értünk valamiben egyet egymással ez természetes jelenség hisz így működik a világ. Egyéni siker esetleg akkor van, ha valakit sikerül meggyőzni az én általam elképzelt igazról vagy a másik részéről fordítva. Mindenkinek van elképzelése és vélemyénye valamiről, ha más nem csak fikciója. Azért mert esetleg eltérő az nem jelenti azt, hogy haragudnunk kellene egymásra. Persze esetleg vannak sértőnek tűnő kinyilatkoztatások, akkor nem kell meglepődni ha a viszontválasz sem melegebb indítású. Amilyen a mosdó, olyan a törülköző Látod te például a sok gp pilotoddal, meg ptk-dal meg mitt tudom én mivel állítólag idegesítesz néhány embert engem ilyennel például nem lehet. Az ilyet én könnyebben kezelem
Régen engem is zavart sok minden
Most is pár dolog, de próbálok nem foglalkozni vele
Sajnos nem mindig sikerül
A jövőtől nem kell félni mert biztos nem lesz jobb mint most. És ami nem jobb az többnyire rosszabb
Amúgy én kb azon a ponton vagyok hogy kb az egész élet értelmetlen, szóval ha épp holnap lenne a világvége az sem igazán zaklatna fel
Régebben nem értettem meg az öngyilkosokat mert szinte mindig bíztam a jövőbe. Mostanra már értem az okokat miért tudják megtenni
Nem mintha teljesen azonosulni tudnék a tettükkel
De amilyen fos van most és amilyen fos lesz hát tényleg nem érdekelne hogy holnap vagy akár ma vége van az egésznek
Ne etesd már ezt a barmot! Így is szenved, hogy ignorálom, de valaki mindig betömi a pofáját.
hát soxor nem az, pedig lehetne vidámabb, ha a derüben is nem mindíg a borut keresném
zotya az a baj, hogy soxor nem hivatkozol hogy kinek a beírására reagálsz így nem mindíg értelmezhető, hogy mit szeretnél mondani. Mert egyébként is javarészt hülyeségeket írsz de ezzel már megtanultunk eggyütt élni
Tessék ezeket a hiányosságokat pótolni