Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarabb úgy sem lesz, ha szerelő nincs nem lehet ettől sokkal rosszabbul járni........
ha csak a motorolaj beöntő környéke habos az lehet a sok rövid utazás miatt is, télen kb mind ilyen, igaz most annyira nincs tél
de ha az olaj tejeskávé lesz akkor abban van víz
legrosszabb esetben bontóban adnak másik blokkot olcsóbban mint egy komplett felújítás, csak a motorkód egyezzen meg mást a műszakin nem néznek
Motorozni szeretnék! Ki tudna elvinni utasként motorozni?? Cserébe tankolnák és álom a kajádat! Irj vagy hívj
mondjuk most jut eszembe hogy a főtengelyről a hosszbordásszíj tárcsa csavarját nem lesz egyszerű leszedni
nekem van légkulcs aztán csak egy pöccintés
ha lent van alul jelre tekered utána látod hogy állnak a felsők jó eséllyel összefelé áll a 2 jel
gondolom szinte ugyanaz a motor van benne mint az f astra 16v legalábbis a fő elemek

nekem annyi a történet hogy ki kell venni a kereket, leszedni alul burkolatot, kidobni a légszűrőboxot, levenni a hosszbordás szíjtárcsát(feszítő rugós egy nagy csavarhúzóval el lehet fordítani) aztán ott a veszérműszíj
kilazítani-kivenni a feszítőjét, aztán lent is van a szíj
utána szelepfedél le és jöhet a hengerfej, nem tudom ki kell-e venni a vezérműtengelyeket, majd látod, én kiszedtem anno mert a tőkéket is cseréltem mert zörgött kettő
persze pár kisebb kacat lesz azért még útközben: szívócsonk kipufogócsonk.......
mondjuk ha már szét van borítva érdemes a tőkéket is kiszedni szépen eltakarítai kívülről szárazra aztán egy papír lapra rátenni mindent, és amelyik levet enged másnapra az már halálán van

valahol van egy x14xe(x16 stb) könyvem ha kell megkeresem aztán ezt a részét lefotózhatom

visszafelé a vezérműszíj feszítőnek van egy új és egy használt beállítási jele, nem szabad az újra tenni mert akkor lesz némi visnyogós hangja
Kihívás lesz! A kenóolaj a motorban lehet, hogy nem szennyeződött, de holnap amikor leeresztem azt is meg fogom látni! Elvileg a blokkban tiszta.!
Köszönöm Figyelni fogom!!
van jelölés lent is és fent is
"Vagy azon csak végighúzod a fenőkövet? "Kettő-hármat húzok rajta oszt" jó lesz!!!
csak a hengerfejet síkolják, szépen kiheggesztik a gátrepedéseket, nyomáspróbázzák, becsiszolják a szelepfészkeket aszt dzsííí
Felesleges annyit olvasni, csak romlik az ember szeme, és megfájdul a feje a baszott sok tudománytól.
Az majd kiderül, hogy kell-e! Remélem nem! Alig párezer km-t mentem vele! Én alapból motoros vagyok!
Csak óvatosan kérdezném, ha szervizbe vinnéd bármelyik járműved akkor azt választod ahol használják vagy azt ahol ha kérdezik akkor a szerelő úgy felel, hogy a csuklójában van a bugi?
Van B+!! Csak kettő, remélem elég lesz! Majd kitámasztom vele az emelőt!
blokkot szinte sosem kell
Szokott, de én össze jelöltem a biztonság kedvéért.
Volt már hogy könyv szerint raktam össze, és rosszul volt fotózva benne, mert csak a képeket nézegetem, olvasni nem tudok
És nyomaték kulcsod van e?
Dehogy, csak 5 fokozat lesz hátrafelé, és egy előre
Mert bénák vagytok. A Triumph már a Mission Imposible 2-benis tudta hogy menet közben váltott terep és aszfaltra való gumi között
Blokkot nem síkoltatod? Vagy azon csak végighúzod a fenőkövet?
Ajaj.
Mondanám hogy kapd le a hengerfejt nézd meg mi a hiba, de ha síkolni kell akkor meg veheted ki a blokkot is, vagy rakhatod össze, mert utánad egy szerelő sem fogja vállalni.
Még azt kérdezném, Attól aki tudja , van-e a vezérmű tárcsákon valami jelölés , hogy el ne bsszam a beállítást??
érettségi már akkor volt amikor a mávhoz mentem, az is számított egy kategóriát
Psssztt! Még kiszagolja a nemzetközi bankárvilág, és ellopkodják!
Aki tud az tud!!!
Gondolom azóta bevezették már a netet, vagy egész jók már a mobilnetek