Nem vagyunk egyformák.
Én sajnálok enduró gumit betonra vinni, bár van amikor muszáj,de az csak kényszer, rövid időre.
Az MS3 volt még nagy favoritom, de az már nincs.
Egyszer próbáld ki ezt a 754-es Mitast, brutál jó.
Én nem voltam odáig a sixdézitől, nagyon koptt s mivel FIM-es a bütykök sem nagyok, de ki, mit szeret?
Én 2x megjártam a Fogarast is a 6napossal volt hogy 0,5 bár nyomással. minimum 10 hátsót elkoptattam tövig
Kurva jó gumi bármilyen kopottsági állapotban
De az igaz hogy nem éri meg utcára mert ilyen 3 ezret ha bír nagyobb fékezések és kigyorsítások nélkül
1500km alatt az 50-60%-os gumi úgy elkopott hogy a bütyök közti rész is kopott már
Sárban a Mitas 754 mindent visz.
Mostanában volt eső rendesen, Erdélyben is full esőben mentünk egy napot a Gyimesek én, ami a motoron van még nagyon jó, de már vettem egy másikat.
A Yamahán meg marad a TKC mert szerintem utcára s murvára nincs jobb.
A Six Day-t ne hasonlítsuk egy utcai gumihoz.
Az FIM-es enduró, utcán szar s kopik.
Szerintem.
Kint kurnak majd a préééélin!
azt a kotvany hondát atomra szedtem egy 70 akarhanyreszes lidlis racsnis készlettel, ugy hogy a valtot is at kellett cserelnem.
Ez azért tud lenni elég tág fogalom is.
Holnap legyél a Hortobágyon az út mellett...felveszlek 13 órakkor. Esküszöm!
Nem bízok az olyanban aki tökön szúrja magát a csavarhúzóval.
Én sajnálok enduró gumit betonra vinni, bár van amikor muszáj,de az csak kényszer, rövid időre.
Az MS3 volt még nagy favoritom, de az már nincs.
Egyszer próbáld ki ezt a 754-es Mitast, brutál jó.
Én nem voltam odáig a sixdézitől, nagyon koptt s mivel FIM-es a bütykök sem nagyok, de ki, mit szeret?
Kurva jó gumi bármilyen kopottsági állapotban
De az igaz hogy nem éri meg utcára mert ilyen 3 ezret ha bír nagyobb fékezések és kigyorsítások nélkül
1500km alatt az 50-60%-os gumi úgy elkopott hogy a bütyök közti rész is kopott már
Mostanában volt eső rendesen, Erdélyben is full esőben mentünk egy napot a Gyimesek én, ami a motoron van még nagyon jó, de már vettem egy másikat.
A Yamahán meg marad a TKC mert szerintem utcára s murvára nincs jobb.
A Six Day-t ne hasonlítsuk egy utcai gumihoz.
Az FIM-es enduró, utcán szar s kopik.
Szerintem.