Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én láttam ott villáskulccsal szerelni embereket. Sőt kezet is fogtam velük
Pont a nyomatték kulccsal sikerült megszakítanom az öreg gépeken a megfáradt meneteket, amit kézzel lazán lehúzok bármikor gond nélkül.
Nem nekünk probléma egyik sem.
Ezt kényszeres viselkedésnek nevezi a szakirodalom.

Igen, vannak csavarok ami nyomaték kulccsal KELL lehúzni. És van amit nyugodtan meghúzhatsz kézzel is.
És igen, vannak szar szerelők, akin a nyomaték kulcs sem segít.
És igen, biztos vagyok hogy ki tudod forgatni minden szavamat, és sarkított példákat az orrom alá dörgölni.
Ha működik, hol a gond?
A vilag legjobb szupersport motorja. The best.
Csak ha keziben a crowa minek tekergeti ujjal?
A segge meg mindig eszméletlen.

http://youtu.be/_cbc1jHTdzE
Legutóbb egy vectráról kellett leszedni a kereket...................őőőőőőőőő...................gumis volt.
A dewalt 200 Nm-e nem volt elég,pedig a 20 éve rothadó hándéj összes futóműcsavarja leugrott vele...............no mindegy 70-centis csuklós 1/colos hajtókar simán izomból sem engedte meg,csak mikor a 100+-os habtestem ráfeküdt. reccsent és szerencsére nem tört bele.
Az azért messze van az egészséges 110 Nm-től szerintem.
Újabb félve feltett kérdés, a pink bnőd iskolájában vajon mit tanítanak erről? .....és ha azt, hogy érdemes használni és használja akkor őt is lúzerezed és hozzánemértőzöd? ........amúgy csak pár hónap bérszerelést kívánok öreg gépeken nyomatékkulcs nélkül, asszem a sok menetjavítást megunva feladnád a dolgot.
Azé' kínos lehet nap mint nap olyasmi ellen ágálni amiről pont tudjátok, hogy igaz, de mégis, épp tegnap egy rég látott kollégával voltam kénytelen kezet fogni és alig vártam, hogy szavaduljak egy kézmosásra, ajánlom mindőtöknek annak a figurának a kezének markolászását,. nagyjából olyasmi érzés lehet mint a sajátotok, néha hugyos, néha csak koszos bár a brunyától ragadósra összeállva, de legalább nem csúszik ki az ember kezéből semmi. ......a nyomatékkulcsra, gumishoz is csak olyanhoz megyek aki használja, pl. egy átlag kisautó kerékcsavarjait 90-100-ra kell lehúzni, ha légkulccsal teszi fel a figura akkor vajon azt mennyire állítja? Tavaly két csavart szakított bele a környékbeli nagymenő gumis az ignácba téligumi cserekor mert hát van ugyan nyomatékkulcs, de azt csak a lúzerek használják és különben is biztos szarok a menetek, kérdésre, hogy ez náluk mennyire általános (mármint a panasz) a válasz, háááát előfordul, de sok a szar menetes autó. Lehet mulatozni, de azért ha a szerelő beleszaggatja a sokszor megnyújtott menetet és széttárja a kezét, hogy nem tehet róla akkor nem biztos, hogy őszinte lesz a mosoly.
pest megye pest fele.
attól függ melyik szakaszán. Kecskeméttől lefelé szegedig üres az 5-ös főút.(szó szerint üres) Kecskeméttől pestig viszont szar. igazából kecskemét L.mizse között duplasáv van az jó de lajosmizsétől szar.
Nem tudok mást írni ez így van
Azt azért csinálja hogy nyugtassa magát hogy azért tett bele újat is. Így fel sem tűnik hogy még a kiszerelt alkatreszek szama így is joval magasabb mint a beszerelteké.
Ez tényleg így volt nálam is.
Viszont megfejtettem a rejtélyt. Többnyire azért következett be, mert a hibás, kopott cuccok, csavarok helyére újat tesz az ember.
Azért a sima 5-ösön nem biztos hogy jó ötlet a 220.
Nagy volt a forgalom.
En nem adom fel a motorozást mert berottyantok tole, de fizetni az elbujt yardnak 2 kilot nem szeretnek.
Eddig tartott egy tiszta egyenes.
Az autopalyat meg csak te imadod.
bebaszna 220-at minyima tolnia kelll neki.
Bár most, hogy végiggondolom a te törékeny tested, lehet visszafogja mind légellenálásban mind megterhelésben
szétszedés-összerakás után nem tudom volt e valaha, hogy egy marék fölösleges valami ne maradt volna ki
Teljesen mindegy volt, hogy etz blokk vagy kakukkos óra Azért írom, hogy felesleges valamii, mert azok nélkül is tökéletesen működött
Gps alapjan vitte a kilohetvenet ám.
Ezt hívják úgy hogy fejlesztés!
5 eves korom ota mindenbol marad ez-az.
Csak az egész motor
Maradt ki alkatresz?
Szetszedesre nem kell, az osszerakashoz mindenhova, ahogy a szentiras mondta.
Igen. Mindenhova ahol irtak, fejezetrol fejezetre.
Nagy hiba volt. Tönkretetted. Nyomatékkulcs nélkül az méh telep lesz hamarosan.
ne cikizd már szegény tsanyit Ő az egyetlen aki nem fog kezet senkivel és nyomatékkulcsot használ