Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen azzal, de felülbírálták megérzés okán, mind a 2 öreg szaki nem kezdő és a kezükben a bugi, háááát lehet, hogy inkább az előírásra kellett volna hallgatni.
Csak ugye egy kutyának az a szívás ebben, hogy a hormon hajtja, de be van zárva egy udvarba, ha meg kijut, akkor széthasítja magát a kerítésen vagy elüti a kocsi kurvázás közben.
Mintha minket annak idején 18-20 évesen bezártak volna egy szobába és tilos a csajozás...
Minden felkészült állatorvos szerint sokkal jobb egy kutyának, ha ivartalanítva van, mert nem cseszi szét az idegrendszerét a baszhatnék feleslegesen.
Teljesen normálisan úgy viselkedik mint egy ember! Meglát egy jó lukat, és azonnal elmegy az esze!
Tapad, de kopik!
Amúgy meg szívesen látlak, tudok egy rendes mély vizű strand szakaszt meg egy jó gyros-ost.
Ivartalanítás megoldás lenne, akkor nem hajtaná feleslegesen a hormon és 2 hónap múlva nem ellene le valakinek a kutyája 2 utcával arról 8 keverék kölyköt, amik senkinek nem kellenek és nem pakolnák ki őket az erdőbe 4 hetesen, vagy a közeli menhely nem gazdagodnak 8 elsózhatatlan éhes szájjal...
Le kéne ugrani, de a hülye kutyám szétvágta a hasát csajozás közben, valami kerítésen.
Itt lábadozik mellettem tölcséres fagyinak álcázva, nem hagyhatom itthon
Remélem legalább megdugta a kis szukát, mert egy luxusprosti is olcsóbb mint amit erre a kalandjára költöttem
"Az is csak megy és megy."
Végül is Honda
Csak huzigáljuk

Bár én tegnap dolgoztam a saját "kerítés" kaliberű projektemen, mert ez is baromi lassan készül
Teraszra kell tetőszerkezet.
Először alumíniumból akartam, mert bár drágább, de abból pik pakk összecsavarozom, de asszony kitalálta hogy fából legyen mert az szép...hát legközelebb Inire hallgatok és elválok, mert ez a fa farigcsálás nem az én világom.
Menjél kőbányára, Clam már hiányol
Gondolod bárki beleolvas ide és kiválogatja a sok hülyeségből?

Örülök hogy egyetértünk. Mint mondtam engem csak az zavart, hogy azért basztatnak, mert "nyomatékra van kalibrálva a csuklóm", és ezt úgy adjátok néha elő mintha szuper képességű lennék, pedig ez szerintem alap képesség mindenkinél aki tud szerelni.

Bár ettől függetlenül tényleg szuper képességű vagyok.
Oké, de ők ezt akkor nyomaték kulccsal követték el?
Mert ez is alátámasztja az véleményemet is, hogy nyomaték kulcs nem véd a hülyeség ellen.
Főleg HF-nél amit én is mindig kihangsúlyozok hogy oda még én is használom MINDEN esetben, mivel az kritikus az egyenletes és megfelelő lehúzásra.
Ha nem bírja a hengerfej csavar az cserélni/javítani kell így is úgy is.
Így kell hatékonyan csinálni!!!
Kérdés milyen kerék. Van küllős tubelessben is
A ravaszt is meghúzták rendesen....
nem feltétlen
de máshogy nem fogod feltenni mert drága a tuti megoldás
Aztat ne, jobbra el a rossfeldre jobban jar.
Ha már gumi téma.....
Tubeless gumit küllős kerékre csak belsővel lehet felrakni?
Rosso2 a narancs volt egyszer, rosso corsa volt most. Az 8500 nal csereltem de volt benne még. Nagyon oregesen tolom mostanaban, csso turistaskodok, meg ingajarat meloba. Semmi komoly durvulas profi meg sose voltam.
Huzzátok bele
Sasfészek és társai...
Azt hittem az már a 3-assal jött ki. Teljes túratempó, 1 albán kör van benne. Többet vártam tőle de csak a mese volt sok
Rosso2, Kb 8000-et,nem vagyok szihopata profi rider.
Rosso3 meddig bírta neked ? Nekem most van benne 2000km és kb fele elfogyott
Balcsi 28 fokos, egész jól el lehet viselni benne a késő délutánokat.
A vihar pont kikerül minket, pedig egy kis felfrissülés nem ártana.
Az M7RR-t mundenki dícséri agyba-főbe.