Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ez pont nagyon nem hiteles infó, teli van csúsztatással és konkrét kamuval és naponta 3* belinkelik

Pl. ott a műholdkép hogy nincs is annyi Nitrogén oxid. Az oké, de egy más időpontban meg egy igen durva szennyezést mutat ugyan az a műhold, szóval szépen kivártak egy olyan időpontot amikor alacsony a nitrogén oxid, de mindenki tapsikol hozzá, mert végre okosnak tűnő emberek azt mondják amit hallani szeretnének.
eltüntet szinte mindent, a youtube-on nekem sosincs reklám
itt a sportmotoron néha előfordul
egyszer telepíted és jónapot, nincs rá gond
de van többféle "típusa" pl egyik gépemen ez van : https://www.ublock.org
ez is kiválló program
uhg,nem kelkett volna,laci mindjart ugrik hogy mindketto olajmaffialobbi fizetett osszeeskuvo berpropaganda ugynok es egyebkent sem ertenek hozza mert olajbol diplomaztak.
Javaslom halgasd végig az alábbi előadást. Nekem jelenleg ez a hiteles információ, ha a jövőbe mutató tervekről beszélünk. Látszik, hogy nem egy politikus aki fel ül egy jónak látszó megoldás hullámjára, hogy aztán a végén valamilyen formában a személyes érdekei érvényesüljenek.
http://youtu.be/7tc0HPO0sR0
A youtube-on futó reklámokat is eltünteti?
Ez időkorlátos, vagy többet már nem jönnek a telepítés után a kéretlen szarságok?
én akkor sokalltam be amikor egy több 10 perces mixbe beletettek 6-8 vagy mégtöbb reklámot is
mert hogy a számok végén van egy-egy reklám azt még elviselem
erről miért nem lehet nagyon hallani?
https://verde.444.hu/2015/02/1...
Jó lett, már nem pofátlankodik a reklám minden megnyitáson ! Köszönöm!
képes tanulni mert van amikor beesik valami sunyi reklám de egy oldalfrissítés után eltűnik
nekem évek óta van, a youtube-on is kiszűri a sok szart
Ezen a laptopon amiről itt zavarkolódom, de utánanézek ennek az "adblok" dolognak! Köszönöm!
milyen eszközön?
mert pc-ről az adblock elég hatékony
https://adblockplus.org
A profiktól kérdem: Van-e valami módja a reklámok letiltásának ? Vagy cak a szokásos törlés??
itt most kezd esni eddig kint lógattam a makkot a vadiúj hintán
de ahogy nézem nem úszom meg a tető készítést, mert tök fasza idő van kint
Itt lassan már két órája esik, a levegő is normális hőfokú lett!
Nah, itten vagy e a szomszédba. Szarért ugyért adnád meg is venném oszt azzal járnék ki a herefődre nízni a vetíst.
Egen,ezek a rögzítőklipszek csak elmeletben jok,a gyakorlatban girbrgurba,nem pattan bele,áhhhhh.
én barbár módon lefúrkáltam a picsába
járólapra ment a parketta, aztán a széleken az a kis fém biszbasz sehogy sem akart jól állni, pedig havernál 2 szobát megcsináltunk és ott egész jó lett, de valahogy a járólap felmosó szegélynél a fugákba fúrva nem jött össze a pontos pozíció néha 3-4mm is arrébvitte
Hja,en csak foldhozragad parkettazasig jutottam,idegesitobb ez a szegelyes mint az egesz lerakas.
most végeztem egy duguláselhárítás részleges megoldásával, kicsit megpihenek és nekikezdek a főldi lét jobbá tevésének
de előtte ismét szidom egy kicsit a vizes összes felmenőjét hogy így beszopatott
direkt mondtam a buzijának a konyhából menjen a cső egyenesen ki a házból a csatornába, de a köcsög csak belevezette a fürdőszobai lefolyóba de úgy hogy a csőgörény valahol megakad nem jön ki a szifonnál, így ki sem lehet tisztítani teljesen
aztán amire hazaértem após be is betonozta a fürdőszoba aljzatot hogy haladjunk, ki sem derült a turpisság vagy 10 évig

szóval ahogy visszaesik a vérnyomásom a normál állapot közelébe jöhet a világmegváltáson való agyalás, most épp az elektromos energia tároláson gondolkodom, ezekkel az elektronokkal kellene valamit kezdeni, mert kurva sok elfér kis helyen és ha áramlik az fasza
tegnap este nagykőrösön az út szélén mértek a háromlábúval 2 kocsival voltak vagy öten
még meg is lepődtem mi ez a nagy nyíltság......
Egyszer sem. Kivettem egy hét szabit (holnaptól...) és erdélyi motoros túra helyett saját kezűleg kifestem a lakás háromnegyedét. Most bútort pakolunk a zasszonnyal. Meghitt, bensőséges elfoglaltság - sok káromkodással....
Csak vagy kétszer-háromszor!!
Ott nem tudna pénzt keresni! Idén történt olyan, hogy 50 km-en négy helyen mértek!!
Na lehet nyertem egy 30as csekket. Köcsög rendőr már korán elbujva mér, aztán lehet volt az most 70 is. Nyilegyenes üres falusi bevezető részen, dombrol legurulva, mert ott esélyes a köcsögnek. Bezzeg kicsivel beljebb nem mér sose, pedig ottmeg lenne jelentősége és értelme.
no,ma hanyszor mentettetek meg a foldi eletet?