Én végül neki durrantottam a 10bar-t aztán azóta elfogadható
De tudom jól hogy a problémának nem ez a megoldása, de így elodázható a végleges dugulás még pár évig. Mindenesetre beszerzem hamarosan ami kell az új csövezéshez
ha véletlenül tv-zek én pont így csinálom aztán hamar rájövök, amikor az egyik csatornán reklám van a másik 50 csatornán is az van aztán kapcsolok a tv-n jutubot majd abba a pillanatban el is alszom Én így letöltögetni meg torrentelgetni nem tudok mert fingom sincs hozzá de egyébként a filmek sem érdekelnek már jó ideje
Amíg tv-tem a politikát néztem de attól az évek alatt meg megcsömörlöttem, úgyhogy lassan úgy leszek mint ini
én ilyenen már túl vagyok az idén Azt hittem, hogy a mosogatógép hányt be de csak annyi volt a baj, hogy leszűkűlt a keresztmettszet a kifolyásnál
De probléma megoldva
Pedig siman kicsengethetned a 3 millat egy hasznalt enyhen ratyis leafert. Mindjart jon laci hogy pont annyi mint egy benzines.
csak azt felejti el hogy benzinesert sem ad a tobbseg 3 millat.
Az 500 egymilla a legelterjedtebb.
mija a faszt kerestél itt Én meg majsáról strandról hazafelé még mindíg láttam őket. Ez a divat itt nálunk mostanság. Ott mérnek azt mindíg vannak egy csomóan. De mindíg beleszalad valaki
Én sem értek a villanyhoz még azt sem tudom jó vezető vagyok-e mert kerültem a markolászását azt viszont sejtem, hogy nekem nem éri meg még jó ideig és ennek csak egy része, hogy jelenleg nincs is pénzem ilyesmire. Én leszarom a környezetvédelmet pont úgy ahogy szinte mindenki még itt is, de mindenhol (kíváncsi lennék, hogy a szuperzöldek meddig lennének zöldek ha úgy kéne élniük mint afrikában-ázsiában a többség) így csak és azt tudom nézni, hogy nekem megéri-e? Ha lenne lém lenne villanyautónk kettő is, de nincs illetve hitelre menne, de akkor meg jön a megtérülés kérdése és az nem nagyon menne így. Amúgy amíg nem lesz globálisan egységes környezetvédelmi szabályozás addig semmi értelme számomra a szigorúbb szabályok betartása mint máshol.
Lehet hogy te szoktad, de én nem nézek reklámot. Nem érdekel. Elkapcsolom, találok másik filmet, de abba is lesz reklám, megint elkapcsolok, megint találok másikat, így pedig elég érdekes történet vezetés szokott kialakulni, de a lényeg hogy nem tudok végignézni egy filmet sem TV-ben.
Egyszerűbb az első reklámnál elindítani a letöltést, amíg kimegyek kukoricát pattogtatni, meg hugyozni, aztán mire visszaérek már lejött és folytatom reklám nélkül
Nem is értem mire számítanak, lesz olyan hülye aki megnézi a reklámokat?
Inkább nem néznék YT-t. (ha nem lenne adblocker)
TV-t sem nézek már jó ideje, mert ott sem lehet normálisan nézni semmit, a kicseszett sok reklám megszakítás miatt. Mindig elfelejtem milyen filmet néztem szóval ha nagyon nézni akarok valamit, letöltöm inkább torrentről.
Ezt láttam már
Igazándiból minden nézőpont kérdése
Én abban hiszek hogy a fogyasztást kell csökkenteni-átalakítani
Pl inkább egy 20 ezres víz szűrő a vezetékes vízre mint ezer pet palack évente
Vagy akar össze kellene fogni és nem egy ember/autó közlekedni
Fejlesztik vagy 40 éve
De tudom jól hogy a problémának nem ez a megoldása, de így elodázható a végleges dugulás még pár évig. Mindenesetre beszerzem hamarosan ami kell az új csövezéshez
Amíg tv-tem a politikát néztem de attól az évek alatt meg megcsömörlöttem, úgyhogy lassan úgy leszek mint ini
De probléma megoldva
csak azt felejti el hogy benzinesert sem ad a tobbseg 3 millat.
Az 500 egymilla a legelterjedtebb.
Egyszerűbb az első reklámnál elindítani a letöltést, amíg kimegyek kukoricát pattogtatni, meg hugyozni, aztán mire visszaérek már lejött és folytatom reklám nélkül
Inkább nem néznék YT-t. (ha nem lenne adblocker)
TV-t sem nézek már jó ideje, mert ott sem lehet normálisan nézni semmit, a kicseszett sok reklám megszakítás miatt. Mindig elfelejtem milyen filmet néztem szóval ha nagyon nézni akarok valamit, letöltöm inkább torrentről.
https://villanyautosok.hu/?s=e...
De van magyarországon is:
https://villanyautosok.hu/2018...
Egy nyugodt munka mentes szombati napon mérték meg a szálló PORT
Igazándiból minden nézőpont kérdése
Én abban hiszek hogy a fogyasztást kell csökkenteni-átalakítani
Pl inkább egy 20 ezres víz szűrő a vezetékes vízre mint ezer pet palack évente
Vagy akar össze kellene fogni és nem egy ember/autó közlekedni