Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a másiknak jobb segge van, nem tudom ki az de az a fejét nem szokta mutogatni
De te fiatalabb vagy és veszed a fordulatot
Amugy én sem értem mire a sértődés, senki nem sértegette, viszont ha nem egyezik a vélemény sértődés van többnyire.
Na én se irogatok ide mer sok a dolog
Front van, nekem is fáj a fejem.
De az is lehet hogy tegnap nagyon szétcsaptam magam
...pedig a tenger szebb....és mélyebb.....
No találtam egy jó tesztet duc hypermotardról.

http://youtu.be/unQobPMvv7A;t=895s
Hát én sok svédet láttam arra.
A pinától nincs szebb
Állítólag......

Én a tengert nem sokba nézem azért tuti nemutaznék messzire. Nekem a hegyek jobban bejönnek
Az szép hely, tele van énekes madarakkal amolyan varnyúfélékkel.
Kinek? Nekem még nem tudom mi a legszebb mert annyi mindent nem láttam még, hogy azt hiszem amíg élek nem fogom tudni hátradőlve megmásíthatatlanul kijelenteni bármely természeti jelenségre, hogy na...hát na, ez a legszebb!
Kultúrában etalon lennél? Amúgy nem profizmus vagy ilyesmi a lényeg hanem, hogy elfogadom, hogy másnak más lehet a véleménye, én tisztelem a Tiédet is, de ugyanezt elvárom én is.
Úgy döntöttem, többet nem olvasok nem írok, a "sportmotor"-ra! Ahol ennyi profi motoros van ott én nem vagyok jogosult! Ezennel kiléptem. qltura nyet!
Áhhhh Bag alsó a legszebb.
Kamu, Kotori-öböl a legszebb
Korfu, Bella Vista kilátó.
Tényleg nincs messze debrecentől:)
Debrecen mellett
És ez hol van?
Az utakon csak az van veszélyben aki közlekedik
Állítólag Európa legszebb panorámájában van részem.
És oké, eleinte, huszon évesen volt hogy túlvállaltam magam, de erről már leszoktam. Ha kérdéses egy helyzet akkor inkább lassan megyek, de ez nem jelenti azt hogy mindig lassan kell mennem. Így manapság nincs olyan hogy problémám lenne, főleg nem a sebesség miatt. Inkább túl óvatos vagyok már, de ez a korral jár gondolom.
Így van, de ahogy mondtam. Ha a körülmények adottak, és van hozzá képességed, akkor nem feltétlenül jelent nagyobb kockázatot.

Pl. ilyen bokros fás úton én sem megyek 200-at, de a Ferihegyi úton ahol 2*2sáv, széles, nyílegyenes, szalagkorláttal bezárt út van, és nincs egy darab autó sem előttem, legfeljebb a környéken lakók, rám szórt átkai jelentenek veszélyt 200-nál.
Meg a hely is, ahol lőtted a képet
Motorozzatok, szép a zidő:)
A tank milyen biztonságos lenne?
Ha így gondolnánk folyamatosan a motorozásra, senki nem lenne az utakon csak as rengeteg tapasztalt sofőr
Az gondolom fel sem merült, hogy a rettegésen kívül esetleg tanulni is lehet mások motorbaleseteiből... Az autó tényleg nem sokkal, csak 10-20x (kezdő motoroshoz képest pedig kb. 36x) biztonságosabb.
Szerencse kérdésben igazad van
Azért a fizika nem téveszt lényegesebben nagyobb erők dolgoznak 200nál mint 90nél