Hozzá vannak szokva ahhoz, hogy szótfogadnak nekik..kivéve mikor nem. Nem akarták megölni, de a csóka nagyon meg akart halni, ahogy látszik ez sikerült is, mert a végén fejbe lőtte abból meg kevesen gyógyulnak spontán.
Ne sírj
Meglátod jobb lesz asszem, vagy nem
Kicsit olvasgatva, egyikötők sem írt sértő megjegyzéseket
Háá ee vaan
Neked gratulálok az sv-hez
Bár amikor találkoztunk akkor is az volt neked
Ha a 90 vs. 91 már az, akkor én sem.
De amúgy lakott területen ÓRA SZERINT 65-nél jobban már nem. A 30-as tábla meg ugye...
Én eddig egy szabálytalan balra fordulásért, meg egy telefonért kaptam büntit összesen.
Azt tudni kell, hogy az idősebbek rugalmatlanabbak, nehezebben viselik a kritikát. Én is kissé túlzónak érezném, ha lelépne, de ha az ő oldaláról nézem, akkor megértem, ha el nem is fogadom.
Szerintem ne menjen.
És ami a lényeg, jó lenne, ha arrafelé járok és lerohadok, és lenne mindenhol valaki, kortól, nemtől, gyártmánytól függetlenül, aki kihúz a szarból. Éppen mondjuk E. M.
Egyetértek. Nem kell cikizni. Én is kedvelem őt, de ez nem jelenti azt hogy mindig egyezik a véleményünk, és szerintem is feleslegesen kapta fel a vizet.
És igen, én is sajnálnám ha lelépne.
Nekem is hasonló a véleményem! Szerintem is jó fej! De mit vársz ilyen a társadalom! Egyébként a száguldozással kapcsolatban el kell ismernünk, hogy igaza van!
Nem tudom miért kell cikizni az "öreget": tényleg rendes, jó fej motorostársunk, aki pár dologban másképp gondolkodik mint a többség, mint a "fiatalok". Én nagyon sajnálom, ha tényleg itt hagy bennünket....
most nézegetem hogy nem csóró ez a debrecen, ez a campus fesztivál elég ütős
remélem nem basszák át a népet az alan walkerral mert elsétálok megnézni
mondjuk szállás nulla egész debrecenben, de majd viszünk sátort
Meglátod jobb lesz
Kicsit olvasgatva, egyikötők sem írt sértő megjegyzéseket
Háá ee vaan
Neked gratulálok az sv-hez
Bár amikor találkoztunk akkor is az volt neked
Most jól olvastam téged vettek elő a sámán "elüldözése" miatt?
De amúgy lakott területen ÓRA SZERINT 65-nél jobban már nem. A 30-as tábla meg ugye...
Én eddig egy szabálytalan balra fordulásért, meg egy telefonért kaptam büntit összesen.
Azt tudni kell, hogy az idősebbek rugalmatlanabbak, nehezebben viselik a kritikát. Én is kissé túlzónak érezném, ha lelépne, de ha az ő oldaláról nézem, akkor megértem, ha el nem is fogadom.
Szerintem ne menjen.
És ami a lényeg, jó lenne, ha arrafelé járok és lerohadok, és lenne mindenhol valaki, kortól, nemtől, gyártmánytól függetlenül, aki kihúz a szarból. Éppen mondjuk E. M.
És igen, én is sajnálnám ha lelépne.
Ne legyen már mindenki álszent!
Tele megy az ember szeme seggel egy egy videója után
https://m.youtube.com/watch?v=...
Talán túlélem
Pedig de rég jártam erre
remélem nem basszák át a népet az alan walkerral mert elsétálok megnézni
mondjuk szállás nulla egész debrecenben, de majd viszünk sátort
Tényleg pazar.
De a pina szebb!