Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzá vannak szokva ahhoz, hogy szótfogadnak nekik..kivéve mikor nem. Nem akarták megölni, de a csóka nagyon meg akart halni, ahogy látszik ez sikerült is, mert a végén fejbe lőtte abból meg kevesen gyógyulnak spontán.
Ne sírj
Meglátod jobb lesz asszem, vagy nem
Kicsit olvasgatva, egyikötők sem írt sértő megjegyzéseket
Háá ee vaan
Neked gratulálok az sv-hez
Bár amikor találkoztunk akkor is az volt neked
Na ez a sírós nem tudom, hogy került a végére.
Senki nem cikizett senkit csak egy beírására reagáltam más szempontok alapján.
Ja, en lettem a mumus, amugy semmi kozom hozza.
Velem igen
Most jól olvastam téged vettek elő a sámán "elüldözése" miatt?
Amúgy én is.
pont direkt kimaradtam belole.
Amugy minden rendben?
Ha a 90 vs. 91 már az, akkor én sem.
De amúgy lakott területen ÓRA SZERINT 65-nél jobban már nem. A 30-as tábla meg ugye...
Én eddig egy szabálytalan balra fordulásért, meg egy telefonért kaptam büntit összesen.
Azt tudni kell, hogy az idősebbek rugalmatlanabbak, nehezebben viselik a kritikát. Én is kissé túlzónak érezném, ha lelépne, de ha az ő oldaláról nézem, akkor megértem, ha el nem is fogadom.
Szerintem ne menjen.
És ami a lényeg, jó lenne, ha arrafelé járok és lerohadok, és lenne mindenhol valaki, kortól, nemtől, gyártmánytól függetlenül, aki kihúz a szarból. Éppen mondjuk E. M.
Egyetértek. Nem kell cikizni. Én is kedvelem őt, de ez nem jelenti azt hogy mindig egyezik a véleményünk, és szerintem is feleslegesen kapta fel a vizet.
És igen, én is sajnálnám ha lelépne.
Igaza van, de mutass egy motorost rajta kívül magadat is beleértve aki betartja a sebességkorlátozasokat!!!!?
Ne legyen már mindenki álszent!
Nekem is hasonló a véleményem! Szerintem is jó fej! De mit vársz ilyen a társadalom! Egyébként a száguldozással kapcsolatban el kell ismernünk, hogy igaza van!
Nem tudom miért kell cikizni az "öreget": tényleg rendes, jó fej motorostársunk, aki pár dologban másképp gondolkodik mint a többség, mint a "fiatalok". Én nagyon sajnálom, ha tényleg itt hagy bennünket....
Sejtettem
Erre gondolsz?
Tele megy az ember szeme seggel egy egy videója után
https://m.youtube.com/watch?v=...
Nem vesztettel semmit.
ezentúl nem lesz "alah növeszze hosszúra és keményre" se időjárás jelentés a Balaton felvidékről sem
Talán túlélem
Pedig de rég jártam erre
az endurocross.hu is a sportmotorra vezet
Akkor olvasd és írj a www.krosszmotor.hu- ra!
Sziasztok, ZZR 400 olajcseréhez milyen olaj érdemes; tényleg 2 olajleeresztő csavar van rajta? Le kell az idomot hozzá venni?
most nézegetem hogy nem csóró ez a debrecen, ez a campus fesztivál elég ütős
remélem nem basszák át a népet az alan walkerral mert elsétálok megnézni
mondjuk szállás nulla egész debrecenben, de majd viszünk sátort
Szépen, kulturáltan fogalmaztál.
Azt kellett volna írnom, hogy az egyik legszebb.
Tényleg pazar.
De a pina szebb!