Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy mindig más a hibás.
Ma reggel, melóba jövet 130-nál visszakapcsoltam 4-be, de fölösleges volt, mert a sok hülye autós miatt nem lehetett menni 200-nál többel.
Nincs itt senki.
Az, persze csak ne hangoskodj, mert felébreszted a többi bentlakót
Zoli az ISTEN.
Köcsög Zolit lehagytad.
Mindig más a hibás,falevelek,szembesüt a nap,köcsög autós,köcsög gyalogos,köcsög rendőr.
Ha van jogsid, megfelelően beöltözöl, elméletben és gyakorlatban is fejleszted magad, nem ittasan ülsz motorra, kerülöd a nagyvárosokat, kerülöd a legforgalmasabb időszakot, kötsz biztosítást, akkor kb. mindent megtettél. Ha valaki ezek mellett sem mer/akar motorra ülni, az ne üljön.
Az őz 90-nél is beletesz a koporsóba ha nincs szerencséd. Ha meg szerencséd van akkor 200-nál is csak a villa görbül el és csupa béldarabos leszel.

Nem a sebesség túllépés önmagában veszélyes, mert az csak egy tehetségtelen bürokrata hasra ütés szerű előírása, hanem ha nem a körülmények és a képességeid szerint mész, tehát a relatív gyorshajtás, de az meg akkor is ha a kijelölt sebességhatár alatt mész.
Varga "cigány" Zoli fogalmazott jól egy interjúban, hogy nem kimondottan a száguldozás, hanem a botorkáló átlagember veszélyes péntek délutántól.....
Ez a szerencse
200 körül egy őz már jó eséllyel beleteszi az embert a koporsóba
Pl felénk annyi van hogy mindenhol futkosnak néha 6-8 is. már bicikli elé is ugrott ki 3 méteren belül
Volt olyan hogy délutános muszakból 5 napból 3x jött ki elém ugyanott
Tudom, hogy nem releváns, de az összes száguldozós baromságomat túléltem s egyszer majdnem abba döglöttem bele, hogy ötvennel botorkálva Dormándon a Hevesi elágazásnál egy vén buzi nem állt meg a STOP táblánál, én meg beálltam a szarába.
Sajnos nagyon sok laikus ezektől tanul. A másik aki Dodort idézi a parkolóban hogy neki azért van 2cm majré mert ő kiül a motoron
De miafasze megy el video kozben a hang?
igy nem okosodok.
Szerintem a laikusok egy része is tisztában van vele nagyvonalaban. Na de egy Mester....Mo. motorállományát meghaladó megrendelői körrel...
De ha oda mernél linkelni egy hiteles leírást hogy mit is jelentenek ezek a számok, anyud emlegetve lenne az fix
konyha kés ott volt a kezében a felvételen látszik amikor a balfasz kitáraz rá és a raboló a földre esik kiesik a kezéből a kés a kamera mutatja a földön
Baszki... na emiatt se biznék rá javítást
Tasi.
olaj atfolyosag.
mekkora csovon?
Az autómban 0w30olaj van, nyáron nem is használom....
Annak tűnik, de nem.
Ezt én se értettem, minek hátrálnak látszólag fegyvertelen volt.
Azt is megértem, hogy nem akarnak egyből fegyvert használni, de szerintem egy jó 500 métert hátrálnak... Minek???
Könnygázzal lefújni a nyomorultat és fejbekúrni valami keménnyel. Én a rendőrök elleni támadásokat valahogyan soha nem toleráltam túl jól.
Megint nem vagy képben....
Igen lehet rajta röhögni .Akik nem féltek! Mentek ! Pillanatok alatt!
7-et de ki számolja Valószínűleg gumilövedék volt vér nincs