Persze, hogy mindig más a hibás.
Ma reggel, melóba jövet 130-nál visszakapcsoltam 4-be, de fölösleges volt, mert a sok hülye autós miatt nem lehetett menni 200-nál többel.
Ha van jogsid, megfelelően beöltözöl, elméletben és gyakorlatban is fejleszted magad, nem ittasan ülsz motorra, kerülöd a nagyvárosokat, kerülöd a legforgalmasabb időszakot, kötsz biztosítást, akkor kb. mindent megtettél. Ha valaki ezek mellett sem mer/akar motorra ülni, az ne üljön.
Az őz 90-nél is beletesz a koporsóba ha nincs szerencséd. Ha meg szerencséd van akkor 200-nál is csak a villa görbül el és csupa béldarabos leszel.
Nem a sebesség túllépés önmagában veszélyes, mert az csak egy tehetségtelen bürokrata hasra ütés szerű előírása, hanem ha nem a körülmények és a képességeid szerint mész, tehát a relatív gyorshajtás, de az meg akkor is ha a kijelölt sebességhatár alatt mész.
Ez a szerencse
200 körül egy őz már jó eséllyel beleteszi az embert a koporsóba
Pl felénk annyi van hogy mindenhol futkosnak néha 6-8 is. már bicikli elé is ugrott ki 3 méteren belül
Volt olyan hogy délutános muszakból 5 napból 3x jött ki elém ugyanott
Tudom, hogy nem releváns, de az összes száguldozós baromságomat túléltem s egyszer majdnem abba döglöttem bele, hogy ötvennel botorkálva Dormándon a Hevesi elágazásnál egy vén buzi nem állt meg a STOP táblánál, én meg beálltam a szarába.
konyha kés ott volt a kezében a felvételen látszik amikor a balfasz kitáraz rá és a raboló a földre esik kiesik a kezéből a kés a kamera mutatja a földön
Azt is megértem, hogy nem akarnak egyből fegyvert használni, de szerintem egy jó 500 métert hátrálnak... Minek???
Könnygázzal lefújni a nyomorultat és fejbekúrni valami keménnyel. Én a rendőrök elleni támadásokat valahogyan soha nem toleráltam túl jól.
Ma reggel, melóba jövet 130-nál visszakapcsoltam 4-be, de fölösleges volt, mert a sok hülye autós miatt nem lehetett menni 200-nál többel.