Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így felhomalyban,5 meterrol meg jol is nez ki ez a bontoszokeveny.Szerintem szebb mint a K5.
A bontott idom egy lepattan karcos hulladek,de illik a tobbihez mind szinben mind allapotban.
Egy órája voltam motorral Kiskörösön (is), de mivel nem tudom a címedet, így nem tudtalak meglátogatni....
Te észrevetted, hogy ott a szakadék, a medve pedig nem ! Minek ivott annyit, ha egyszer tudja, hogy nem bírja az italt? Majd esik kel??!!
Miért kellene egy kb. 6 centi (teljes hossz) hosszú bogártól félni? Nem akartam, hogy elpusztuljon, A karosszéiája matt feketére , a "szarva" (amivel fog) fényes feketére van dukkózva, ezért tettem a betontól be a rétre. Majd ott lesz ideje átgondolni mit is akar??
hát vagy 10 éve horvátországban nyaralgattunk. Aztán mondom vannak ilyen fasza erdős részek dombokkal stb. gyerünk el egy napra kiránduljunk. A haverom párja olvasgatta az utikalauzt menet közben és csörgőkígyókról meg medvékről olvasgatott. Hát mi a haverral úgy röhögtünk, hogy a nyelvünk majd el haraptuk Mondom itt ilyenek biztos nincsenek. Na szépen csinálgattuk a tájképeket azt mondom én addig megmászom azt a púpot onnan is csinálok néhány képet. Megyek felfelé kb. 50 méter szintkülönbség volt a parkoló meg a púp teteje. azt ahogy lépdelek az ösvényen egyszer csak meglátok egy csörgőkígyó vedlést Na mondom visszafelé lefényképezem, de lehet le is viszem megmutatni Símán átlépek rajta Felérek a púpra fényképezgetek integetek a parkolóba lefelé. Azok is integetnek, fényképezgetnek Megyek visszafelé keresem a "csörgőkígyó" vedlést, hogy levigyem Hát elmászott addigra Akkor egy kicsit szaporábra fogtam a lépteim mondom ennek fele sem tréfa Elmesélem mit láttam mindenki hüledezik, szívjuk a cigit a parkolóban, aztán ahogy a mögöttünk lévő szakadékba nézünk ott volt megdögölve egy termetes barnamedve
Mondom takarodjunk vissza a partra
amiket én látok a vízen azok fekete színűek (vizisikló) szerintem ez kockás sikló, kb. ugyanaz az élettere táplálkozása stb. azis avel a vízben.
Ilyeneket látok egy hétvége alatt tucatszám. Akkor gáz amikor egy békát kap el Már nem várom meg az órákig tartó gyereksírás szerű hangot amit a béka kiad Bottal szétpiszkálom őket. Nagyon zavaró tud lenni
Kár hogy nem fotóztad le! A táplálékát egyben nyeli le. Rágni nem tud szegény, amikor lenn van a kaja elfekszik és emészt, nagyjából egy hétig! Igaz, addig nem is éhes!
Jó, jó, de az nem derült ki hogy akkor most megijedtél?
Az másik volt. Utólag rákerestem, az tényleg vipera volt. Frankón látszott a kesztyűn a két pici fog nyoma.
Kb. három hete a betonjárdán egy hatalmas szarvasbogár ment a betonfal felé, és hogy jó irányba tereljem megfogtam a hátát és betettem a rétre. Amikor nyúltam felé ,ágaskodva próbált megijeszteni. Azt hitte bántani akarom ?!
Az nem méregfog, hanem azzal a két foggal amit elkap az többet nem menekülhet!
Nem inkább egy jó fullánkra?? Bár ez nagyon hajlékony!
Tudom hogy nem halálos, de attól még nem jó érzés.
Egyszer volt afférom viperával. Dunaparti sétányon napozott, gondoltam odébb kéne terelni.
Először seprűvel, de az nem hatotta meg, gondoltam biztos csak sikló, de azért felvettem a vastag marhabőr kesztyűt, mert azért csak védekezik minden állat. Rá is harapott. Akkor gondolkodtam el, hogy nem biztos hogy sikló mert ennek van méregfoga
Meg tud nőni akár másfél méteresre, de csak a rágcsálókra (patkány , egér vakond) veszélyes.
Hát most mit csináljanak ha az terem meg ott?
Ja közben én is rátaláltam a neten a képére.
Nagyon szép színes példány volt, és tényleg nagyon kígyós feje van. A sárga tigris minta a motoromon is elférne
Ne edd már meg, hasznos állat! Ahol van egy ilyen ott nincsenek rágcsálók.
Ez is megtudja , lehet, hogy feltámadt??
De legalább ehető?
Pedig nem is arra megy, és akkor ez Begyó
Emberre ártalmatlan, csak a patkány és egér a zsákmánya! Hadd menjen!
3 hét? Akkor az nagyon kezdő volt vazzeg
A profi úgy csinálta hogy péntek 16:00-kit még víz hétfő 8:00 meg már bor
Ettol gyorsabban csak az úr egyetlen fia tudta csinálni
Ez nem teljesen így volt
Amúgy most se párosul helyi szőlő termés a borok egy részéhez
De a “rendes” szolősök is szopnak nem csak a hamisak
Tuti tal par tucat onkent jelentkezot ha keres.
Biztos sok az édesszájú Egyébkénbt akkor törvényben korlátozták magánszemélyek által megvehető cukormennyiséget.