Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak leírtam viszonyítás képpen
112 ezer kilóméter egy gixivel Na ez a gínesz rekord, nem a 6 tonnás kifli Pajtás a 3-ik száz kilóméter után a csuklóm le, a hátam beszakadt volna
Plébánosunk így halt meg.
Kibillent alóla a sámli, hanyatt esett és beverte a fejét. A kórház az utca végén van így ott voltak a mentők pillanatok alatt de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
Amúgy ha már teljesítmény, meg nyomaték.
FPV racer quadkopter: 2kW motorteljesítmény 500grammhoz. Motoronként 1100g tolóerő, azaz 8G-t is tud gyorsulni. És ezt nagyban is tudja, csak pénz kérdése.
Na ezért vagyok én belebuzulva az elektromos hajtásba, mert ez az utlimate válasz mindenre.
Ez a sámliról leesés akkor esélyes, ha kötél van a nyakadban azt jó ki van kötve a csillárkampóhoz
Ez így van. Az ember folyamatosan változik. Változik a véleménye egy dologról és változik a hozzáállása is Ahogy idősödünk saját bőrünkön egyre több mindent tapasztalunk. álltalában ezért van az, hogy döntő többségben a fiatalabbak a bátrabbak, vakmerőbbek. Én is ilyen voltam Aztán szép fokozatosan átalakultam, mint idővel mindenki más. Én nem keresem a biztonsági motorozást, mert nem látom benne a szépséget, így az értelmét sem, ezért elengedtem. Annyi minden más van helyette
Ez sem rossz

Szerintem az állatokkal nincs gond. Ismerni kell őket, megadni a tiszteletet és akkor nincs gond.
A vadállatok sok szempontból olyan mint a motorozás. Veszélyesek de ha tudod mit csinálsz, akkor mégsem az.
És ez min változtat?
Hihetetlen lehet, de teny hogy az dobti el mire hasznalja aki megveszi, a goldwinges is kozlekedik, ez is kozlrkedesre valo, van rendszama, lampaja, indexe is, hihetetlen milyen eloiteletes vagy.
a gsxr es ipset lattad aki vilagkoruli utra ment?
Az is csak palyara valo nem kozlekedni.
http://youtu.be/w7fHbZcK5ks
1000 gépek általában picivel 100 feletti nyomatékkal rendelkeznek
Eléggé a végletek embere vagy te, és más szempontjait nem tudod elfogadni.
Nem mászkálhat mindenki GSXR K5-el, hiszen tudjuk az a legjobb motor
is meg a nm-er bőviben persze, igaz, hogy valóban nem rigolekére tervezték
175
Úgy érzem nem ment át mit akartam mondani
Mindegy. Nem annyira fontos.
az csak 106 ló lenne, de alant írja, hogy 175 paripa a gép
Én írtam.
Én meg tudod mikor érzem magam szabadnak,
Mikor beveszem magam az erdőbe s gombát keresek, figyelem a neszeket ,hogy milyen állat lehet,szedem a bogyókat,brahiból tüzet gyújtok egy késsel,keresem a forrásokat.
Erdélyben egyik reggel két medve jött le a ház mellett a hegyről inni az előttünk folyó sikasszó patakból.
Én meg minden hajnalban mentem gombászni míg a többiek aludtak.
Nem azért mert olyan kibaszott bátor vagy hülye lennék
Azért mert nekem mennem kellett s az állatok hozzátartoznak az erdőhöz!
A cimbi másodjára volt kint s a fürdőszoba ablakból két medvét is látott 5 perc alatt,én meg húsz éve járom ott is az erdőt s egyet sem
Valóban, összekevertem.....

De a kg/LE arányon nem számít semmit a nyomaték!
Ja és olvastam a mesét....
Dumán beszartam
De a qvalitásai sem gyengék 2300 cm2, 175 ló, 250 nm!!!!
Valószínűleg odabaszós lehet, bár így zéró szélvédelemmel nem tuti az élvezet
Ja. Más sok milliót fizet a vízparti házért, ez meg nyavalyog
Amúgy mondták már neked hogy "de hülye vagy"?
Á, nem is kéne. Se kipörgés gátló, se egykerekezés gátló...inkább egy BMW
Baszki de preciz vagy, legalabb olvasd el a linkelt adatot, 367 kg 140 le es 200 Nm.
Ha mar rajtam kered szamon az olvasast.
Vagy te lehetsz pongyola?
Ezért van egy 650-as CBR-em és nem egy 1800-as Intruderem :)
Nekem a mozgékonyság többet ér mint a nyomaték, meg a végsebesség.
Valaki meg az 1800-as Intrudert szereti.