Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen...
Nálunk 20-at írtak, de szerintem meg nem volt annyi: a csikkes konzervdobozomban max. 15 mm-t találtam reggelre....
Azért amikor a 15centis virágos láda színültig megtelik egy ilyen égszakadás után, akkor nem mesélik be nekem a meteorológusok hogy csak 20mm esett. Lehet hogy a párolgást is beleszámolta, vagy nem volt kedve kimenni a nagy esőben
Azta kurva. Minket súrólt csak, de nem semmi vihar volt bazd. Most meg olyan fülledt a levegő aligkapok levegőt.
Ne panaszkodj, tegnap még az volt a bajotok, hogy régen volt eső , és most sokalljátok?? El folyik az onnan meglátjátok !
Ez a Nagyerdőn készült kép?
Nálunk (Kalocsán) éjfél körül volt brutális zivatar, de eső viszonylag kevés, kb. 20 mm jött le csak.
Tegnap Debrecen...
Ma süt a nap,dög meleg van.
Reggel sütött egy kicsit , most megint beborult , mint a részeg motoros az árokba!
És a migránsokat hova raktad? A hűtőládába?
Hazafelé a bosnyák határon is szívóskodni akartak, a hátsó ülés sort tele pakoltam Intex kajakokkal és csónakokkal, hoztam haza eladásra.
Egyből elkezd magyarázni a határőr, hogy az a sok cucc meg micsoda ott hátul?
Mondom a Balatonon vagyok halász, mind az enyém... Dobradan, szevasz!
Össze-vissza lehet ezeknek hazudgálni, ha kicsit hosszabb mondatokban beszéled az angolt, akkor egyből megakadnak és békén hagynak.
Ja és 600-650 forint ott egy doboz cigi, ha érted mire gondolok.
Azt a ruhás bőröndökbe pakoltam be, azt sehol nem nyittatják ki.
Nem kell tőlük parázni, Montenegró csodaszép, 8 nap 7 éjszakát viltunk ott, simán megérte így is.
Sokkal olcsóbb, mint a horvát Adria, még melegebb van és itt még tudnak vendéget fogadni (minden nap palacsintát és sütit kaptunk, pedig ilyesmi nem volt az árban), nem úgy a horvátoknál.
Következőleg már az első bosnyák buzi rendőrt is ki fogom kerülni a picsába, nem kell foglalkozni velük.
hát amikor mi autóval mentünk minden alkalommal levettek valamennyi pénzel Nincs ezzel gond az utazás elején kalkulálni kell vele mint utazási költség
Papír toll mindíg legyen kézügyben, ha mond valamit a rendőr annak a 3-át kell papírra írni és mondani, hogy nyista töb lové Mivel úgy is zsebrevágja jó neki az is általában. Nem tudom hogy vannak-e még autópályán fizetős kapuk, de ott meg úgy kell csinálni, hogy kiszámolni a díjat azt úgy odadni, mert nagyobb címletből nem jár vissza
Ilyenkor szokott segiteni a vigyorgas es a nem ertem csak magyarul hajtogatasa.
Azt hiszem örökre elvetted-elvettétek e kedvem a balkántól, nemsokára megyek a horvátokhoz, de oda járok vagy 20 éve és eddig nem volt gondom, de délebbre soha nem megyek míg ilyen korrupt szar az egész, én erre nem vagyok kíváncsi.
Az incidens után nem telt el 15 km, megint pulykázik a nyaka egy zsarunak, hogy a külföldi rendszámos autót kivegye, kiáll az út szélére és integet nekem.

Olyan mérges lettem, hogy kikerültem a faszba és integettem neki az ujjamat rázva, hogy nem-nem haver, elég volt belőletek.

Na olyan kimeredt fejet és szemeket sem láttam még rendőrön soha, de szerencsére nem jött utánam.

Gondolom meglepődött, hogy ezt nem egy sötétített fekete Audi A8 csinálja meg vele, hanem egy maffia Thalia.
Csak félisten, de azért köszi.
Jut eszembe, Boszniában a zsaruk szeretnek apróságokért büntetgetni. Engem 16 euro-ra akartak megbüntetni, mert városban fényes nappal nem égett a lámpám.
Mondtam a zsarunak, hogy nincs nálam pénz és nem is fogom kifizetni ezt a szart.
Közölte, hogy jó lesz bankkártyával is.
Mire én, diák vagyok, nincs bankkártyám. (Na erre már eltanácstalanodott).
Mondtam neki, hogy írjon rá 10 euro-t arra a szarra, többet nem vagyok hajlandó kifizetni.
Ez sem felelt meg neki.
Mondom, várjál bazdmeg, ezt nézd, itt van 5 euro, ennyim van, egy kurva centtel nem fogok többet adni.
Így történt, hogy szutykos 1600 forinttal megkentem a bosnyál rendőrt, köszönhető, hogy erős angol nyelvbeli fölénnyel magyaráztam neki a helyzetet.
Ennyi, nekik is jár egy kis nyaralás.
látszik hogy sokat motorozik a lány, elég izmos alkarja van
Tapolca:szakad az eső zivatar van, és közben vakuznak! Zeusz dolgozik.
Annyira azért nem hiányoltam a havat. Az nekem télen bőven elég. :-D
Visszafelé viszont ettünk Wagyu hamburgert, na, az valami állat. Minden héten akarok venni, csak nekem nincsen pénzem, ott meg kártyával nem lehet fizetni. Jó, hogy jött a zasszony.

Következő hétvégén egyedül megyek csak le Tirol-ba kicsit, aztán kettő hét mulva megint akar menni a zasszony valamerre, lehet, hogy Malta lesz, a víztározó. Majd kiderül.
Bár én nagyon hezitálok, hogy felmenni a Timmelsjoch-ra, utoljára gyerekként voltam ott. Még az akkori Ladába ragasztottam a matricát is.
Nekem megvolt a havas foto, joidoben, szoval orules van. Majd augusztusban megyek majdnem arra.
Az út szélén nem volt. A környező hegyeken volt hó.

Valamint a Hayabusás csapatnak üzenem (lent az északi kapu elötti benzinkútnál beszélgettem az egyikkel), hogy jókor voltak, mert délután, engem lefelé elkapott a vihar, villámlás, dörgés és jégeső.
(Holnapra oda havat is mondanak.)

De csodaszép volt így is. Az én ruhám nem ázik át, az asszonyét meg kifújta a szél visszafelé.
Ha mar vlog, keveset beszel, az is torokhangu fertelmes hollandul, de jobb mint a mamut.
Es van egy K5 ot ninden szinten levero s 1000rr je.

http://youtu.be/S-hqgT6m620