Az biztos hogy növeli az esélyt a gyorshajtás, egykerekezés, szabálytalan előzés stb! De ne törjünk pálcát senki feje fölött! Mi 70es tempóval ütöttük el az őzet,és majdnem ottmaradtunk! Isten nyugosztalja, és sok erőt a családjának!
MÉGIS AZT TETTE!! " ha annyit nem bír ki egy motor, akkor azt a helyszínen be kell zuzni. " "Könnyen jött, könnyen ment! Nem a motorozós összetörős dolgozott vele heteket, összetört, le van szrva majd lesz másik!" Így könnyű! Ezek azok a motorok, amiket a gazdája majdnem új áron akar majd tovább adni amikor majd autót (BMW, "Ódi" Merdzsó, stb) vesz!
Ma Badacsonyban nem volt hideg , 26-27 C, de már kellemes volt, az előtte 32-34 fokokhoz viszonyítva! Természetesen tudom, aki fürödni szeretne, annak ez hideg!
Nem kell olyan komolyan venni,bár kosz tényleg van.
Viszont néha érdemes kinézni a szép nyugat mögül is
Hajléktalanra meg simán tudnak nyugaton is egy kipufogó,törött lámpa ,melénny vagy láthatósági matrica hiánya,stb.
"Mert egykerekezni menci dolog........ " Mi abban az "egykerekezés"-ben a menő??? Gondoljátok át mekkora erőhatásoknak vannak kitéve a motor alkatrészei!! MOTOROSTÁRSAK !! AZ ÉLET QRVA RÖVID EGYÉBKÉNT IS!!! MIÉRT AKARTOK MINÉL GYORSABBAN MEGHALNI?? Nem gondoltok azokra , akiket otthagytok?? AKI MEGHAL AZ MÁR NEM TUDJA MI TÖRTÉNIK, annak mindegy elporlad és ennyi. Akiket otthagytok , TESTVÉRT, SZÜLŐT, GYEREKET , azoknak okoztok nagyon nagy bánatot. . Ennek tudtok örülni??
Ja?....akkor nem is a közegek voltak tetvek hanem csak Te hágtad meg folyamatosan a szabályokat amiért kérdőre akartak vonni, de Te ügyesen kimagyaráztad magad belőlük. ....,de ezeket olvasván tényleg nem kívánkozok ilyen vidékekre, nem elég, hogy a nyomort kell bámulnom ha lenézek az útról még bárki belém is bármiért oszt ha "ügyes" vagyok kimagyarázom magam ha nem akkor hajléktalanra bírságolnak, kösz ez nem borzongat.
Ismerős volt a környék, egy hasonló, hatvanas évek végén épült társasházban nőttem fel ('85-ig éltem Debrecenben), az Izsó utcában. Anyám a mai napig ott él.
Viszont néha érdemes kinézni a szép nyugat mögül is
Hajléktalanra meg simán tudnak nyugaton is egy kipufogó,törött lámpa ,melénny vagy láthatósági matrica hiánya,stb.
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1slAAaXYiUhUmBwDOAVwVPcA!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Kár,hogy nem tudok
https://index.hu/belfold/2019/...
....még bárki belém is köt bármiért akart lenni.
Ez az egyetemtól 50 méterre van.