Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos hogy növeli az esélyt a gyorshajtás, egykerekezés, szabálytalan előzés stb! De ne törjünk pálcát senki feje fölött! Mi 70es tempóval ütöttük el az őzet,és majdnem ottmaradtunk! Isten nyugosztalja, és sok erőt a családjának!
Igen, és közben rengeteg ""akadémikust, mérnököt stb" látok!
Nem csak mellett...
Unatkozol?
MÉGIS AZT TETTE!! " ha annyit nem bír ki egy motor, akkor azt a helyszínen be kell zuzni. " "Könnyen jött, könnyen ment! Nem a motorozós összetörős dolgozott vele heteket, összetört, le van szrva majd lesz másik!" Így könnyű! Ezek azok a motorok, amiket a gazdája majdnem új áron akar majd tovább adni amikor majd autót (BMW, "Ódi" Merdzsó, stb) vesz!
Debrecen mellett szakad,dörög s kúrva nagy vihar vót
"Egy Tajgetosz-kompatibilis motorostársunktól ma is elbúcsúztunk." Ennyi volt! Befejezte! MIÉRT??
Hát, ha annyit nem bír ki egy motor, akkor azt a helyszínen be kell zuzni. Másrészt meg hiába fujod mindig ezt, ő sem meghalni indult el.
Ma Badacsonyban nem volt hideg , 26-27 C, de már kellemes volt, az előtte 32-34 fokokhoz viszonyítva! Természetesen tudom, aki fürödni szeretne, annak ez hideg!
Nem kell olyan komolyan venni,bár kosz tényleg van.
Viszont néha érdemes kinézni a szép nyugat mögül is
Hajléktalanra meg simán tudnak nyugaton is egy kipufogó,törött lámpa ,melénny vagy láthatósági matrica hiánya,stb.
Vélhetően itt történt, én is sokat járok arra:
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1slAAaXYiUhUmBwDOAVwVPcA!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Ez így tényleg nagy baromság volt,de egykerekezni attól még qrva jó!
Kár,hogy nem tudok
"Mert egykerekezni menci dolog........ " Mi abban az "egykerekezés"-ben a menő??? Gondoljátok át mekkora erőhatásoknak vannak kitéve a motor alkatrészei!! MOTOROSTÁRSAK !! AZ ÉLET QRVA RÖVID EGYÉBKÉNT IS!!! MIÉRT AKARTOK MINÉL GYORSABBAN MEGHALNI?? Nem gondoltok azokra , akiket otthagytok?? AKI MEGHAL AZ MÁR NEM TUDJA MI TÖRTÉNIK, annak mindegy elporlad és ennyi. Akiket otthagytok , TESTVÉRT, SZÜLŐT, GYEREKET , azoknak okoztok nagyon nagy bánatot. . Ennek tudtok örülni??
Nálunk leszakadt az ég. Az eső vizszintesen esett, fákat szagatott szét. Autóval a tiz km-es út félórásra sikeredett.
Mert egykerekezni menci dolog........
Egy Tajgetosz-kompatibilis motorostársunktól ma is elbúcsúztunk. Nyugodjék békében.
https://index.hu/belfold/2019/...
"még bárki belém is bármiért"

....még bárki belém is köt bármiért akart lenni.
Jaja
Ja?....akkor nem is a közegek voltak tetvek hanem csak Te hágtad meg folyamatosan a szabályokat amiért kérdőre akartak vonni, de Te ügyesen kimagyaráztad magad belőlük. ....,de ezeket olvasván tényleg nem kívánkozok ilyen vidékekre, nem elég, hogy a nyomort kell bámulnom ha lenézek az útról még bárki belém is bármiért oszt ha "ügyes" vagyok kimagyarázom magam ha nem akkor hajléktalanra bírságolnak, kösz ez nem borzongat.
Mástól nem kapsz te levegőt...
Itt van egy Coop?
Tudom hol van...
Ez az egyetemtól 50 méterre van.
Kikérem magamnak, embert nem csempészek!
Ismerős volt a környék, egy hasonló, hatvanas évek végén épült társasházban nőttem fel ('85-ig éltem Debrecenben), az Izsó utcában. Anyám a mai napig ott él.
Nem folyt el sajnos...egész éjszaka szivattyúztunk mindenfelé