Elhiszem! Én is jártam arrafelé, ezért vagyok mérges mikor valaki az "isten"-t emlegeti!! Ha lenne, valami ott, ahová a "menyország"-ot gondolják akkor Magyarország még mindig 320 000 km2 lenne!!
Ne kísértsük az ördögöt igazad van!
De mit jelent ez?
Neked van profi sisakod? Van profi ruhád?Van légpárnás mellényed? Biztos hogy a gumid még jó?
Nem kell egykerekezni hogy meghalj...nem is kell hibáznod vagy gyorsan menned. Elég ha egyre nem vesznek észre.
Sőtt...nem is kell közúton menned. Enduróval a hegyekben sem nehéz meghalni...
Ez egy ilyen sport papám....
Ehh, hagyjuk. Ugyanazt mantrázod mindig. De tényleg, egy csoppert kéne vennem meg mindenki másnak és 50-80-nal rotyogni mindenhová,mert mondjuk szerinted az az igazi és biztonságos? Kösz, akkor inkább járok autóval.
Családom van, de jól megvannak nélkülem is.
Rabszolga vagyok egy vállalkozónál, aki a bevételből amit megkeresek neki, Teslát vesz.
Közveszélyes sosem lennék, másokat nem veszélyeztetek, de ha egyedül vagyok, akkor bizony élvezem a motorozást, legalább azt.
Így is lehet élni.
Áldás rá!
Hidd el, én is látok rettenetes dolgokat, van amikor egy héten belül kétszer.
Ebből nem lehet kiindulni, mert akkor se autóba, se motorra ne üljek?
Ez nem azt jelenti, hogy állat módjára kell élni, viszont fotelben se az igazi
Na látod, én is másképpen látom! '73 óta vezetek motort autót, bár én inkább motoros vagyok! Autóba csak akkor ülök ha feleségemet kell vinni orvoshoz vagy ahová éppen mondja. Csak én már láttam az út mellett hullákat kiterítve! És még egyszer nem szeretnék olyat! Az a kettő eset éppen elég volt. És ahogy látom nincs is sok értelme! Hiába mondom: Ne legyél hülye! A válasz: azért se, miért ne?!
Hiába írod le ezerszer, akkor se tudod megváltoztatni a motoros társadalmat.
Aki motort vesz, az azért veszi, hogy élvezze az adrenalint, amit nyújt.
Azt teheti ésszel és ész nélkül.
Viszont azt nem te, vagy én döntjük el.
Másképp látjuk. És szerintem nem vette sértésnek
De ennyi idösen már beláthatnád hogy nem vagyunk egyformák és mindenki másként találja meg a motorozásban az örömét. Különben csak huszonéves hondát gyártanának mimdenkimek, mert azzal is el lehet jutni A ból B be.
Most jöttünk Erdélyből,ott meg fasza idő volt!
A csicsói cimbi most is a hegyen tolja!
Mikor kirándulni akartunk kicsit hüsi volt,mikor strandolni akkor meg kánikula
Tervezni sem lehetett volna jobban és még rókagombát is szedtem!
"Fölösleges dolgokon lovagolsz." Nem értem! Érintve vagy, személyes sértésnek veszed ?? Akkor azt írd ide mi a probléma azzal amit írok? Ezt úgy szokták, hogy ellenérveket hoznak fel , akik másképp látják a dolgokat és úgy érzik nekik van igazuk.
Miböl gondolod? Vélhetöen megdolgozott érte, nem volt fiatal már igy böven lehettet pénze rá. A gixxer amugy sem egy elérhetetlen kategoria. Nem mindenki nyuggerban tolja, és igenis egy ilyen techninak ezt laán birni kell. Hogy nem jokor és jó helyen arrol a motor nem tehet. A motoros meg elszámolta magát, ami akár Veled is megtörténhet amikor épp 50-nel haladsz lakott területen nehogy a kutya kiugorjon labdázó gyerekkel a szájában eléd.
Családom van akiket szeretek s óvok, gyakorlatilag rajtam alapszik a vállalkozás......................................de nem tudok nem állatkodni ha motorra ülök
Mióta terepezek ez már nem olyan közveszélyes ,de én az adrenalint keresem a motorozásban!
Kinek mit jelent felülni a vasra?
Nekem kell az izgalom
Fölösleges dolgokon lovagolsz.
Aki már "elment" annak hiába hajtogatod, aki meg motorozik, sajnos veszélynek van kitéve.
Ésszel próbálunk közlekedni, ennyi.
Nem tudjuk mi fog történni amikor felülünk a motorra.
Ilyen az élet.
Mielőtt hazaérnék, 18 km-ből nagyjából 10km-en erdőben megyek! Tavasszal arrafelé vaddisznó vezette a kis-családját át az úton megálltam és megnézett a röfi!
De mit jelent ez?
Neked van profi sisakod? Van profi ruhád?Van légpárnás mellényed? Biztos hogy a gumid még jó?
Nem kell egykerekezni hogy meghalj...nem is kell hibáznod vagy gyorsan menned. Elég ha egyre nem vesznek észre.
Sőtt...nem is kell közúton menned. Enduróval a hegyekben sem nehéz meghalni...
Ez egy ilyen sport papám....
Még lehet beesik egy Badacsonyőrs, az Öreghegyen van egy szállás ami vár!
Egy sört szivesen fizetnék a rablósoron!
Barátok várnak ha megyek és utálok eljönni
De nem mindenki biztonsági játékos.
Én '86 óta tolom és még mindig vannak lágy kutacsaim
Rabszolga vagyok egy vállalkozónál, aki a bevételből amit megkeresek neki, Teslát vesz.
Közveszélyes sosem lennék, másokat nem veszélyeztetek, de ha egyedül vagyok, akkor bizony élvezem a motorozást, legalább azt.
Áldás rá!
Hidd el, én is látok rettenetes dolgokat, van amikor egy héten belül kétszer.
Ebből nem lehet kiindulni, mert akkor se autóba, se motorra ne üljek?
Ez nem azt jelenti, hogy állat módjára kell élni, viszont fotelben se az igazi
Aki motort vesz, az azért veszi, hogy élvezze az adrenalint, amit nyújt.
Azt teheti ésszel és ész nélkül.
Viszont azt nem te, vagy én döntjük el.
De ennyi idösen már beláthatnád hogy nem vagyunk egyformák és mindenki másként találja meg a motorozásban az örömét. Különben csak huszonéves hondát gyártanának mimdenkimek, mert azzal is el lehet jutni A ból B be.
A csicsói cimbi most is a hegyen tolja!
Mikor kirándulni akartunk kicsit hüsi volt,mikor strandolni akkor meg kánikula
Tervezni sem lehetett volna jobban és még rókagombát is szedtem!
Mióta terepezek ez már nem olyan közveszélyes
Kinek mit jelent felülni a vasra?
Nekem kell az izgalom
Aki már "elment" annak hiába hajtogatod, aki meg motorozik, sajnos veszélynek van kitéve.
Ésszel próbálunk közlekedni, ennyi.
Nem tudjuk mi fog történni amikor felülünk a motorra.
Ilyen az élet.