Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyen batár utan loholtam egyszer hereg kornyeken,egyenesben vizet facsartam a gazkarbol de csak tavolodott,jott a kanyar es razuhantam,a nyomatek es a suly erzodik rajta.
Fene tudja, találnék helyet neki. Már csak a hangja miatt is, az valami fantasztikus.
A Boss Hoss már zsiráf kategória!
Szép,szép,de otthonra nem kéne!
Ennyi!
Mindenki szereti s van aki másképp, de egy biztos..................................................mindmeghalunkbasszameg!!
A lóerő a végsebességet, a nyomaték a gyorsulást határozza meg. Az a 200 Nm kibaszott sok, és bár még nem mentem ilyennel, de kipróbálnám. Ahogy egy Boss Hosst is.
Na, ez öcsém, hirdetés a javából
Egyenes beszéd arról amiről szó van! Én nem vagyok politikus ! " így szoktál reagálni az ilyen értelmetlenül bekövetkezett halálesetekre, abból védekezési reakciót váltasz ki." ! Felnevelték az illetőt, lehet valakinek a gyereke , esetleg családja van, és akkor még sokan elhiszik magukról, :homo sapiens !
Figyelj már, miről kéne meggyőznöm Téged? Én pl semmiről nem akarlak. Te mantrázod mindig ugyanazt, aminek ugyan van értelme de teljesen felesleges állandóan rászólnod valakire. És szerintem itt nem nagyon sértődik senki, csak reagál. Elhiszem hogy megöregedtél, konokul hiszed a bevált szokásaid helytállóságát, de szerintem mindenki másként és másképp motorozik. Én valószínűleg túrákon a Hozzád hasonlókban szoktam bukdácsolni, és kerülgetni (nem sértésnek szántam) míg jónéhánynak meg én vagyok a feltartó. Ezen nincs mit vitatkozni, érvelni sem lehet egyik verzió mellett sem. Egyszerűen csak motorozunk. A Te lassúmeneted se életbiztosítás, mindenki hibázhat, de legalábbis lehet rosszkor rossz helyen.
Tehát nem tudok Neked mit megindokolni, főleg nem röffenek, de szerintem más sem. Csak egyszerűen másképp látjuk, véljük.
Inkabb 140 le,de nem ez a durva hanem a 200 Nm 2500 on,es a 350 kg.
2300 ccm, 78 KW
Nekem kocsiban sem megy
ha szabalyosan szeretnek menni kocsiba ulok es benyomom a tempomatot.
Ne vicceljetek,a kotvány 22 eves 600 asnak huzok egy koveret 3-asban es 3 szempillantas alatt megszegem az autopalyatempot is,egy ketsavos autouton barmikor elferek ket kocsi kozt,miről beszelunk?
Túl van ez már lihegve.
" hogy így szoktál reagálni az ilyen értelmetlenül bekövetkezett halálesetekre," Gondold át: a természetes kiválasztódás, az is így működik!
Nézd Laci: azt látom, hogy nem beszélgetnek-vitatkoznak senkivel, ha rászólok valamiért akkor nem győz meg az ellenkezőjéről, vagy az Ő álláspontjáról, nézetéről hanem azonnal személyes sértésnek veszi, és visszacsap. Nem érvvel indoklással, hanem valami röffenéssel.
Kerekezni jóóóó!
Volt egy döntése...nem jött be!
Szerencsére mással nem cseszett ki....jó jó...a Shell vagy mi a bánat meg kibírja.
Középiskolában jól bebasztunk egy buliban, és láttam az alagutat, majd erős fényeket, aztán a fejem felett a semmiből megszólalt az Úr hangja: "Kőbánya-Kispest végállomás, kérem hagyják el a vonatot...."
Te cserélted ki a küszöböt? Vagy csak a kályhaezüsttel fújtad le?

Amúgy ezt én sem értem. Amit a fényező csinált a havernak 2 hónap után kezdett rohadni.
Amit magamnak csináltam, az még akkor sem rozsdásodott amikor a bontóba löktük be a kocsit.
Azért, mert az egy kerekezés önmagában nem halálos, nem hülyeség dolga.
A túlvállalás, a felelőtlenség az.
Hát ne haragudj, de úgy adod elő, hogy én is lebaszásnak érzem, mintha mi tehetnénk róla
Aki nem ismer, hogy így szoktál reagálni az ilyen értelmetlenül bekövetkezett halálesetekre, abból védekezési reakciót váltasz ki.
Na ezzel pl. tuti elgurulna a gyóccccer!
https://www.kepesmotor.hu/husq...
A bibliai istent keresni naivitás,de valamiféle teremtő biztosan van.
Viszont ő leszarja a mi "kicsinyes" dolgainkat!
Szerintem.
Mondtam én ilyet Neked??
Nem kell mindent szó szerint venni,de sajna én nem vagyok ilyen eredményes,Tesla helyett öreg Hiace van meg öreg motorok,viszont az alkalmazottak elég jól érzik magukat s én is!