Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hinném, hogy az dönti el, aki megveszi. Ez tény, hogy alkalmatlan.... Hadd' ne kell jen már elmagyarázni, remélem tudod te is miért!
Aki megveszi, nem közlekedni veszi....csak mutogatni. Ez fix!
Ebben biztos vagyok.
Még soha sem voltam ilyen közel halálom napjához
Abban viszont nem vagyok annyira biztos hogy motoron halok meg.
Esélyes a szívinfarktus, bőrrák, hogy leesek a sámliról és beverem a fejem, globális felmelegedés miatt megindult népvándorlás okozta terrorakcióban is meghallhatok, de motoron 200-nál póló rövidgatyában is biztonságban érzem magam.

Valaki írta hogy az adrenalin miatt motorozik. Én nem. Motoron régen nem éreztem már adrenalint. Azért motorozok mert motorozás közben érzem magam szabadnak.
Persze meghallhatok. De ha meghalni csak úgy lehet hogy éltünk.
Ratyedlinek nincs pénze lánsprayre ezért az étolajat próbálja, amiért ugye leszopja a vendéglőst.
Igen, nagy élmény a gyorsulás....
367 kg amihez van ~ 107 LE. 160 Nm ~ 3.43 kg/LE Ez a legtöbb autó ellen jó.
Én akkor inkább ülök 190 kg/150+ LE, 120+ Nm -en ~ 1.26 kg/LE Ez nagyságrendekkel jobb!

Egy haveromnak van valami amerikában épített egyhatos csopper,valami iszonyat gurigával hátul.
Mentem már vele,brutál,hogy mit tol már alapjáratról,de csak egyenesen akar menni
Viszont Kevin azzal is megtenne szinte bármit!
Mi nem vagyunk Carmichaelek,Toni Bouk,Jarvisok vagy Rossik!
Ezek a szarok tényleg csak farokhosszabbítók,az a pár ember aki meg elbír velük nem ilyenekkel jár!
Szerintem!
Van itt egy telkem.
Irtam en hogy kotelezo megvetelre?
Spec nekem volt v2, van sor4.
Nem veletlen hogy mivrl maszkalok.
Semmi sem kotelezo senkinek sem.
De az sem kotelezo ervenyu hogy te kijelented hogy alkalmatlan, vagy barki. Aki megveszi majd eldonti.
én többek között ezért is hagytam föl ezzel...
Rip. A gixi hosszában lett felezve így már csak felét éri
Ez valami üdülő övezet? Akár az emeletről lehet pecálni Van ám pompáskodás Ez gazdagéknak való
Nyugi, nem csak szerintem.
Á, elég lenne egy kör próba ezekkel a farokhosszabbítókkal.
Inkább az árát kérném.
Persze nagy élmény a gyorsulás, sebesség, de meg lehet szokni hamar, és akkor már nem olyan érdekes. Ráadásul mindig van erősebb, jobb motor.
Viszont aki motorozni szeret, az egy harmatgyenge Simsonnal is megtalálja, azt amit keres.
Boccs...... Pardon.

Azert van olyan bator ember aki megprobalkozik a szerinted alkalmatlan motorral.
Fujj...... Neked nem kell.
Olvasd csak..... alkalmatlant írtam, nem lehetetlent.
Azert van olyan bator ember aki megprobalkozik a szerinted lehetetlen feladattal.
Fujj...... Neked nem kell.
Ez egy pálya volt, ahol van hely...idő...stb.
A közúton közlekedni alkalmatlan.
Nézd. Én ahogy öregszem és elérem azt a kort, mindig rádöbbenek, hogy mennyire igazuk volt az öregebbeknek, legalább is úgy hogy már én is olyan öreg vagyok
És bosszant picit, hogy a "mai fiatalok" nem hallgatnak a tapasztaltabbak tanácsára. Túlságosan persze nem, mert szerencsére emlékszem, hogy én mint gondoltam az Ő korukban, és belátom hogy maguktól kell rájöjjenek dolgokra.
Ami nekem már egyszerű és magától értetődő néha, ahhoz nekik is meg kell öregedni hogy megértsék.
Ennél fogva ElektroMotor szempontjait és intelmeit is értem....de nem fogadom meg mert még fiatalabba vagyok és úgy is jobban tudom
A faszi elirta, és nem intruder.Kanyarodni modjaval, menni azt tud.

https://motorcyclespecs.co.za/...
http://youtu.be/rla9KU0m808
A kg/LE arány a lényeg.
Nem szántani vagy súlyt vontatni kell egy motor.
Hát mentem már 1800-as Intruderrel, az olyan 160 Nm....(122 LE) de nem érezni, hogy húhaa... Kanyarodni, fékezni...de úgy igazából semmire sem jó.
A 78 LW nem 140 Le.
Mi van vele? 120LE. Durva nyomatékkal.
Szabálytalan vagy. Majd jól meghalsz.
Nehéz és nagy tengelytávú jószág elég szar futómű geometriával. De az amerikaiknak ez pont nem számit, ott a köbcenti 5ezernél kezdődik mindenben. Próbáltak kisebb motort is rakosgatni bele de az nem nagyon lett sikeres, hagyták is a fenébe. Valahol van fent egy video Boss Hoss vs R1 cimmel. Nem gyenge jószág, de egy Stelvion simán elvérezne:))
Milyen két sávos úton?
Nem szoktam nézni a sebesség mérőt, de melóba menet kifordulok jobbra a vasúti átjáró után, van egy pár száz méteres szakasz a körforgalom előtt.
Na itt minden erőlködés és szándékosság nélkül 120-ig gyorsítok rendszeresen, majd simán motorfékkel visszalassulok a körforgalomig, féket csak a körforgalomnál húzok ha lendületből nem tudok bemenni.
Egyszerűen ez így adja ki jól, hiba nem vagyok egy ideges sofőr.
Elképesztő dinamikája van ennek a kis szutyok burkolt Hornetnek is.
A régi CB750-esem sem volt sokkal gyengébb, nyomatékra még jobb is, de az nem tudott ilyen dinamizmust, nem adta magát ennyire az ember keze alá.
Persze nem szokásom kockáztatni, de szerintem ElektroMotor barátunk a közel 70-évével is igazi aszfaltbetyár lenne egy mai modern utcai sportmotorral