Kelleni kell,de egyenlőre csak 1,2-m van.És valahogy le kéne szerveznem az odajutást meg a kommunikációt.Angolosom van,de a dojcsok nem szeretik a más nyelvet.
Húha...
Nem akarok belemenni, de semmi értelme és haszna 2t olajat rakni a gázolajba.
Ha előkeresném, meg tudnék mutatni egy Ausztrál gigacég laboratóriumi vizsgálatának hiteles eredményét. Semmilyen változás előny/hátrány kémiai különbség sincs. Ergo felesleges pénzkidobás...
Már majdnem megkaristoltam magam hogy 10W40-es olajat töltesz a gázolajhoz mert az instant lila füst aztán nesze részecskeszűrő
A szintetikus 2T olaj mint a Stihl is, pedig észter (egy fajta alkohol, így nyom nélkül ég el) illetve növényi olaj, ami megint csak ideális diesel üzemanyag...szerintem amúgy a kutakon is tesznek bele ilyeneket, csak nem a Stihl-től veszik
6év alatt beleraktak ebbe fél milliót. Jól is néznénk ki ha rohadna bárhol. Ennek a motorja fos, meg az ülés van kiülve, ezért adják ennyiért, mert ahol árulják ott már nullára futottnak számít, és ez kb. a méhtelepi vasanyag átvételi ára.
Ettől függetlenül ha nem akarsz újabb fél millió km-ert belerakni, akkor megéri.
Cserélsz, kettős tömegűt, üzemanyag szivattyút, porlasztócsúcsot, kitakarítod az EGR-t, lengéscsillapítókat, és gömbfejeket, veszel rá egy új üléshuzatot, összesen max fél millióból, és van egy új autód, a motor meg kibír 1millió km-et.
Reggel pakoljak a ladakat majd go patikakba megyeszerte. Meg van sofor autostul logisztiksi cegnek berbeadva, hadonlo mint a gls stb,.
Nincs ertrlme hazudniuk.
Mindom teny hogy egy auto egy sofor.Ha kitelik az elete az autonak vagy eladjak vagy berbeados lesz.
Én sem venné 6 mikulásért áruszállítót teljesen rendben van az évjárat amit nézegetel. Általábban kevésbé macerássak mint a 15 utánniak. 700 ezernél bontatlan dukit hiszek is meg nem is ( üzemanyag rendszerre gyártó által meghatározott futásteljesítmény 150-200 ezer km-er) kettősre meg 300 ezer (persze ez függ, hogy mennyit van indítva és mennyire városi mert az alapjárati rezonancia bassza szét a legjobban)ha minden úgy van csinálva ahogy alant leírtam meg nem 10 söfőr hajtja esetleg ez elképzelhető
Ahha, amugy konnyu kiszurni mert olyan 5-600 ezernel kezd minden dobozos ducatorol lekopni fenn a szelvefo felett a festek, ha 3
250 e alatt is kopott akkor fuss.
A bibi ott van hogy nem az uj 6 milla ketev gari darabokat nezem hanem a 2008-2012 kozti nyomorekokat.
En olyat meg nemlattam hogy pereg a rozsda kivulrol is lathatoan de a gepeszet tiptopp, ez olyan mint az unikornis.
Amugy a gyogszeres ceg ahol napi kapcsolat van, a soforok szallitanak nekem csak ducatoval mozognak. Na most kapott az egyik uj ducatot, a regi megvan 700e nel meg bontatlan a cucc, se kupkung se porlaszto.Allando egy soforosek, 20e renken olajcsere.
Amit letesznek ilyenkor berauto lesz azok olyan gyorsan lesznek lefosott koszrakasok mint a szel.
Szoval ezert nezek mobile. de t nem hahut.
Persze érzésem szerint a tied nem fog túl sokat futni. Egy évben 2 szer elmény vásározni zakopánéba, kanizsára meg mit tudom én hová a többi használat gondolatom szerint a bútor kiszállítás. bár tegyük hozzá, hogy nagy köpcentis dízel autóknak eleve halála a rövid futás
Nos az a baj, hogy 400 + ezer kmnél most tart ott a fityó, hogy 80 100 ezer km-en belül odalesznek a porlasztók, meg a magasnyomású szivattyú. Ha ráadásul piezós porlasztó van rajta még nagyobb szopás. A 4 injector+ magasnyomású felújítása (nem cseréje ) 400-500 ezer ft. Akkor lassan kitelik a kettőstömegű az 300 kiló. Az egr szelep vagy már meg is adta magát vagy igen közel áll hozzá, mert teli van moslékkal és soha senki nem foglalkozik vele az egy 150-es. Aztán veszel egy autót 2,2 mikulásért és kisvártatva rálocsolsz még egy mikulást, hogy egy darabig jó legyen. Másik típusnál sincs ez másképp, csak mondjuk egy ájvekónál ez a határ kb. dupla futásteljesítményben van
Szép autót vehetsz. Belemarkolsz egy 4 évesbe ami se kívül sem belül nincs lelakva csak nemzetközibe karistolja a millió km-ert, nálunk jó magyar szokás szerint meg visszapörgetik 115 ezerre az órát De van egy jó kasztnid akkor már érdemes egy kívülről lefosott szart megvenni, azt kilakatoltatni meg lefestegetni 300 kilóért azt van egy szép és jó autód. Már, hogy jó olyan nincs nálam az alaptézis, hogy minden autó egy szar. és nincs kivétel
A sprinterek valóban drágák és nem hallok róluk jót Fordnál lentem szerintem sincs fauvékből a transportereket ismerem és kerülendő, A francianál ugye a master(vagy opelban a movanó, illetve van még egy limitált mascop prém kiadás. Hát ebből az újak ford motorosak és simens rendszerűek tehát erről nincs mit mondani A 2010 előtti masterok japán-francia konstrukciós motorok boss rendszerrrel, ezek úgy ahogy jók, ha egyáltalán járműre ilyet lehet mondani
Az ivecó teli elektromos hibákról nem tudok. Az tény, hogy minden 2015 utánni gyártás mindegy milyen márka már kavarták a szart. Laptop nélkül nem lehet egy izzót vagy egy akkumlátort kicserélni bennük Egyszerűen obd keresztűl adaptálni kell a központ vezérlőbe pont. Ide fajultunk. Évjáratba jót nézel de én fiatot nem vennék
Amit fontosnak tartok: a gyári olajcsere periódussal nem kell foglalkozni mert van pofája ráírni 40 ezret
Minden megtett 15 ezer km-nél a gyártó által előírt olajat kell beletölteni+ olajszűrőt lecserélni. Minden olajcserekor ki kell cserélni a gázolajszűrőt és nem gagyi 2500 ft-osra hanem 6-7 ezer ft-os man minimum 2 mikronos szűrőre. Ekkor le kell cserélni a levegőszűrőt is. Figyelni kell az üzemanyagjelzőt is mert 5 liter gázolajjal nem használunk dízelt
ha egy harmadig van a tank teli kellnyomni és kész. Nem fog megsértődni az injector ha tankolásonként 1-2 deci motorolajat hozzátöltesz az üzemanyaghoz. én a stil 2t zöld olaját használom Szépen karban tartja a csúcsokat. Annyit tud mint az injector tisztító, csak egy protect vagy egy liqui molly egy alkalomra kerül annyiba mint a 2t olaj(3600 ft) 10 alkalomra. Ha ezeket betartod, meg lehetőleg kevés ember használja az autót még sokáig autó marad
Ja,csak ebben az ársávban az ivecok 99% vagy egy szemmel lathato lefosott szar vagy pereg a rozsda beloluk.
Es ezek kombinacioja random.Ennek legalabb keprol ep a kasznija,es az ivecok igen sok elektromos gondtol szenvednek.Sprinterek rohadnak es dragak,mivanmeg,fordok huhh vicc,crafter az ugyanaz mint a sprinter,franciat meg vegyel te.
Ez teljesen hihető 7 évnyi futásteljesítménynek Nem minden kisáruszálító van nemzetköziben. Amelyik ott van az évente megy 250 ezret. ez 60 ezer km/év hétvégéket kilőve munkanapokra lebontva kb, 240-250 km6 nap teljesen reális.
Bár azt nem értem miért fiatokat nézegetel. Ez a legalja a kisáruszállítóknak. Amit nem szabad venni még a 2012 utánni master és mind az amin simens az üzemanyag ellátó rendszer. ha ennyire olasz párti vagy ennyi pénzért veszel egy ivekót az nagyobb is mert 17 köbös a puttonya. De abból is csak a 6 gangos 3000 motorral a többi felejtős. Abba állítva befér az ágykeret is Egész életemben furgonoztam ezekből a 3,5 ösökből ki merem jelenteni messze torony magasan az ivecó a legjobb
https://suchen.mobile.de/fahrz...
Tudsz nemetul?
Nem akarok belemenni, de semmi értelme és haszna 2t olajat rakni a gázolajba.
Ha előkeresném, meg tudnék mutatni egy Ausztrál gigacég laboratóriumi vizsgálatának hiteles eredményét. Semmilyen változás előny/hátrány kémiai különbség sincs. Ergo felesleges pénzkidobás...
A szintetikus 2T olaj mint a Stihl is, pedig észter (egy fajta alkohol, így nyom nélkül ég el) illetve növényi olaj, ami megint csak ideális diesel üzemanyag...szerintem amúgy a kutakon is tesznek bele ilyeneket, csak nem a Stihl-től veszik
Ettől függetlenül ha nem akarsz újabb fél millió km-ert belerakni, akkor megéri.
Cserélsz, kettős tömegűt, üzemanyag szivattyút, porlasztócsúcsot, kitakarítod az EGR-t, lengéscsillapítókat, és gömbfejeket, veszel rá egy új üléshuzatot, összesen max fél millióból, és van egy új autód, a motor meg kibír 1millió km-et.
Nincs ertrlme hazudniuk.
Mindom teny hogy egy auto egy sofor.Ha kitelik az elete az autonak vagy eladjak vagy berbeados lesz.
250 e alatt is kopott akkor fuss.
En olyat meg nemlattam hogy pereg a rozsda kivulrol is lathatoan de a gepeszet tiptopp, ez olyan mint az unikornis.
Amugy a gyogszeres ceg ahol napi kapcsolat van, a soforok szallitanak nekem csak ducatoval mozognak. Na most kapott az egyik uj ducatot, a regi megvan 700e nel meg bontatlan a cucc, se kupkung se porlaszto.Allando egy soforosek, 20e renken olajcsere.
Amit letesznek ilyenkor berauto lesz azok olyan gyorsan lesznek lefosott koszrakasok mint a szel.
Szoval ezert nezek mobile. de t nem hahut.
Szép autót vehetsz. Belemarkolsz egy 4 évesbe ami se kívül sem belül nincs lelakva csak nemzetközibe karistolja a millió km-ert, nálunk jó magyar szokás szerint meg visszapörgetik 115 ezerre az órát
A sprinterek valóban drágák és nem hallok róluk jót
Az ivecó teli elektromos hibákról nem tudok. Az tény, hogy minden 2015 utánni gyártás mindegy milyen márka már kavarták a szart. Laptop nélkül nem lehet egy izzót vagy egy akkumlátort kicserélni bennük
Amit fontosnak tartok: a gyári olajcsere periódussal nem kell foglalkozni mert van pofája ráírni 40 ezret
Minden megtett 15 ezer km-nél a gyártó által előírt olajat kell beletölteni+ olajszűrőt lecserélni. Minden olajcserekor ki kell cserélni a gázolajszűrőt és nem gagyi 2500 ft-osra hanem 6-7 ezer ft-os man minimum 2 mikronos szűrőre. Ekkor le kell cserélni a levegőszűrőt is. Figyelni kell az üzemanyagjelzőt is mert 5 liter gázolajjal nem használunk dízelt
ha egy harmadig van a tank teli kellnyomni és kész. Nem fog megsértődni az injector ha tankolásonként 1-2 deci motorolajat hozzátöltesz az üzemanyaghoz. én a stil 2t zöld olaját használom
Es ezek kombinacioja random.Ennek legalabb keprol ep a kasznija,es az ivecok igen sok elektromos gondtol szenvednek.Sprinterek rohadnak es dragak,mivanmeg,fordok huhh vicc,crafter az ugyanaz mint a sprinter,franciat meg vegyel te.
Bár azt nem értem miért fiatokat nézegetel. Ez a legalja a kisáruszállítóknak. Amit nem szabad venni még a 2012 utánni master és mind az amin simens az üzemanyag ellátó rendszer. ha ennyire olasz párti vagy ennyi pénzért veszel egy ivekót az nagyobb is mert 17 köbös a puttonya. De abból is csak a 6 gangos 3000 motorral a többi felejtős.
Majd mindjárt kitalálod,hogy gömbölyű