akkor írd le helyesen mert nem jövök rá a megoldásra.
Meg azt is írd le nekem mer erre sincs válaszom, hogy miért mondják azt, hogy" fúj a szél"
Mit csinál egy szél amikor nem fúj
mert neked sosem volt és nagyon tudod
Nálam már volt használatban, ha nem ipari célokra használod egy jó kompromisszumos megoldás kisebb munkák elvégzésére
egy 10-est meg megér aki havonta legalább 1 szer használja
Tudom, ismerem. Na ilyennel nem szeretnék dolgozni: egész nap üvölt benne a kézi fúrógép, valamint nyeklik az egész szarság.
Az állványosnak aszinkron motorja van, az csendben dolgozik. Fordulatszám váltása ékszíj áthelyezéssel, fokozatokban.
A kerítés léceimet amikor furkáltam, hogy fasza legyen kölcsön kértem a sógortól egy fúrógép tartó állványt
Ezt úgy kell elképzelni, hogy a sima kézi fúrót bele lehet helyezni ebbe az állványba és ugyanúgy karos lehajtással lehet vele dolgozni, mintha állványos fúró lenne. Aztán hamar rájöttem, hogy ez nekem macerás azt nem használtam hozzá. Pedig még fasza kis satu is volt alatta. Na ez volt márciusban. Most került vissza hozzá, mikor mentünk együtt pecázni azt a so xart pakoltam az autóba előkerült, hát visszaadtam. Na nem mintha kereste volna azóta
Tizenpár éve nagy vágyam volt egy asztali oszlopos fúrógép beszerzése, akkoriban évente egyszer lehetett a Tesco-ban kapni, úgy 12-15 ezer forint közötti árakon. "Szerencsére" nem volt rá pénzem. Nemrégen össze számoltam, hogy hányszor okozott ez fennakadást, hogy kézből kellett valamit kifúrnom. Jelentem: egyetlen egyszer sem, valahogy mindig meg tudtam oldani. Most már meg tudnám venni bármikor, a Lidl és az Aldi is szokta évente egyszer-kétszer forgalmazni, igaz: most már 40 ezer forint körül. De beláttam hogy semmi szükségem rá.
állítólag ezekkel már leeht. Nekem sincs otthon mit heggeszteni Mégis szemezgettem vele,hogy milyen fasza volna de már akkor abban a korban voltam, hogy meg tudtam állni, hogy 10 évi egy heggesztésért ne kerülgessek még egy kacatba kivitendő szemetet a portán.
persze még nem annyira erős az akaraterő könnyen elcsábúlhatok
Illetve éppen lenne, jó lenne új kerítést/kapukat csinálni. De nehogy már a kerítéssel állítsak maradandó emlékművet a szomszédság előtt annak, hogy nem tudok hegeszteni....
Ez szerintem helytálló
Otthon pihenni kell
Meg azt is írd le nekem mer erre sincs válaszom, hogy miért mondják azt, hogy" fúj a szél"
Mit csinál egy szél amikor nem fúj
Mert ugye a lyuk az a picsán van
Nálam már volt használatban, ha nem ipari célokra használod egy jó kompromisszumos megoldás kisebb munkák elvégzésére
egy 10-est meg megér aki havonta legalább 1 szer használja
Te írtál lehetetlent....
http://youtu.be/YLsbhbHILjQ
Meg a 70-80 ezresek is tévesztenek akár ilyen fél mm mozog a tokmány ide- oda
Egyszerűen KELL!
Negyedórás, félórás taknyoláshoz néhány luk kifúrásához tökéletesen alkalmas
Az állványosnak aszinkron motorja van, az csendben dolgozik. Fordulatszám váltása ékszíj áthelyezéssel, fokozatokban.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy a sima kézi fúrót bele lehet helyezni ebbe az állványba és ugyanúgy karos lehajtással lehet vele dolgozni, mintha állványos fúró lenne. Aztán hamar rájöttem, hogy ez nekem macerás azt nem használtam hozzá. Pedig még fasza kis satu is volt alatta. Na ez volt márciusban. Most került vissza hozzá, mikor mentünk együtt pecázni azt a so xart pakoltam az autóba előkerült, hát visszaadtam. Na nem mintha kereste volna azóta
persze még nem annyira erős az akaraterő könnyen elcsábúlhatok
Illetve éppen lenne, jó lenne új kerítést/kapukat csinálni. De nehogy már a kerítéssel állítsak maradandó emlékművet a szomszédság előtt annak, hogy nem tudok hegeszteni....