Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor pajtás add el az összes szarod mert mindegyik műkődésének alapja a robbanás
Bár a gázt anélkül is húzhatod, a pedált anélkül is taposhatod, hogy ezt tudnád és akkor nincs benned félsz
Baj volna ha minden kütyü működését ismernünk kellene amit használunk Felhasználói szinten kell ismernünk, neked igazából nem dolgod egy gyertyát sem cserélned benne ami berobbantja a benzin-levegő keveréket
Az sem szégyen ha a haverjaiddal nem ismered a robbanómotorok működésének alapjait. Te bútorból vagy jó és kész
Különben meg hülyének lenni jogában áll mindenkinek. Alkotmányos jog. Van aki gyakorolja is én pl. nem
Ha robban az a motor én nem kérek belőle,ez valami alkaida special edition?
De ez a lényeg A többi engem nem érint F. druszámat még kihagytam a felsorolásból. A lényeg az, hogy koppant a sok tudálékos f.sz
Használatban van az elnevezés nekik ez ha tetszik ha nem
Ez csak úgy:
Ez csak azt jelenti hogy sokan vagytok hülyék,ami nem megnyugtató csak neked.
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy a szokvány nyuggertáltos (bármekkora teljesítménnyel!!!) valójában SMKP, így jogosítványhoz és bukósisak viseléséhez kötött. Csak az a kerékpár, ami tekerés nélkül nem megy!
Baszki ide az van írva, hogy robbanómotoros
Ginó meg zotya eret vág magán mingyá
Hát ilyen vízre nem az 5 kilós halakért mennek az emberek
Valamit nem jól csinált
Haver 2 éve 11 db 5 kilón felülit szedett ki 4 nap alatt
És úgy hogy kb 5ből 1 jött ki
Mindezt aug végén
Most tuti lesz a buli mert jön a hidegfront erős széllel legalább lesz kihívás
Amúgy én viszek 2 spiccbotot és törpére vadászok napközben mert azt akarok sütni
Én pedig, hogy stílszerűen válaszoljak neked, többet, mint a 45 éve halott nagyapám az elmúlt évben!
Ez csak a kezdet,holnap megy a tesztidoszak.Lehet sokat kentem ra fogkefevel,de meg sosem tettem igy passz mennyi kell.
Ezt azert hogy megse kenetlenul induljak.Majd leszorja a felesleget,vagy nem.
Talán még kicsit sok de pontos beállítást nem tudsz produkálni . Állandóan változik minden , sebesség,hőfok ...majd idővel ráérzel mi a jó .
majd látod ha telibasz mindent
Talán a sok felesleges szar közül ez az egyetlen ami érhet valamit. Sprézegetni útáltam a láncot
Háromfára Isten barmai Oda tél vagy csak nagyon kora tavasz ember
Március közepi felvétel. Már jön fel a tök Májusra nem is látszik a víztükör nem véletlenül zöld pokol a neve
Oda nem lessz elég a velence bot, meg a felszigszalagozott műanyag betétes gyűrű ember
Ott befelé-kifelé evezel a csónakkal.(csónakmotor nyista) Nem elég a szerelést bevinni, frissítéskor ki is kell venni( előtte bemenni érte) ott nem húzod ki orsóról
Pálinkó Karesz mondjuk jó venéglátó, addíg úgy sem hagy békén m íg nem iszol a pálinkájából
Nos,felhekkeltem az olajzot,minden gyári ajanlas,mar az olajzo szerelesenel.Lemostam a lancot,kapott fecskendovel es egy fogkefevel némi olajat hogy ne szárazon induljon a menet.Az olajzo 4:24/ cseppre állitva.De hogy ez most sok vagy keves indulasra gőzöm sincs,azert remelem sikerul a beallitas.
szerintem több patront lőttem ki a múlt héten mint te ebben az évben
de nem ez a lényeg
most már öreg és lusta vagyok "maszekolni"
"már nagyon megöregedtem ezekhez " visszahajlik a fúród??
nekem akkor kellett volna ilyen szarokat venni amikor leépítettek a mávtól
most már nagyon megöregedtem ezekhez
de vagy ilyesmi vagy semmi........a szar csak az ideget bassza az emberbe
Igen ez jó fajta, öntvény az egész.
De valójában nekem sem kell ilyen
ha már fúró akkor valami ilyesmi : https://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Magyar_ipari_asztali_oszlopos_furo_gep_oszloposfuro_furogep_93034886.htm
mondjuk a tokmány már ránézésre egy fos, de egy húszasért már van rendes gyorstokmány
Nekem még mindig van...és szar
Nagyjából csak arra jó, hogy nem neked kell tartani a fúrót, de pont olyan mintha kézből csinálnád.
Ini írta a frankót, ehhez kell egy masszív szerkezet, jó csapágyazás, ami nem engedi kóvályogni a fúró hegyét. Még ha az állvány masszív is lenne, a kézi fúrók nem azok.
Persze ahogy előttem mondták egy férfinak simán csak KELL a szerszám. Na arra pont jó
Jókor mondod, hétvégén vettem egyet az obiban igaz csak 4800 volt.
vagy te voltál hozzá ideológiailag képzetlen
tevedes.Volt,valamikor ifjukoromban,szar volt.