Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ülésmagasság: 74 cm
Önsúly: 357 kg Honda Gold Wing ; 379 kg Gold Wing Tour
KB. kettő órája láttam egy Honda-Gold Wing-et a parkolóban!
Egyszerűen csak ugyanolyan fos mint a többi
Csak eddig el tudta sumákolni ezeket a dolgokat
Így gondolom én is, ezért vagyok rá kíváncsi, hogy mennyire lehet hatásos. Különösen hogy vagy az innováció vagy a dizájn elég jól beárazta.
Szerintem ez is légárammal működik csak hangosabb.
Fogalmam sincs, ma akadtam rá először. A régi légárammal működőkre azt mondták nem sokat ér.
Ez 3D nyomtatott? Nincs fönn a https://www.thingiverse.com/ -on? Kinyomtatom neked, aztán teszteld.
https://siren7.hu/

Erről valaki hallott, vagy tapasztalt már?
egy goldwing átfaragásával jobban járt volna, de az is felér egy istenkáromlással.
Biztos nagy kanyarvadász az öreg kentaúr.
Vagy egy nagyon ügyes marketing fogás az Apple-től, hogy a potenciális vásárlókat a legfrissebb modellek vásárlására ösztönözze. Akkor viszont nagyon ügyes!
Albániában nem jártam. Svájccal nem tudom mi lenne a gond.
Ha nincs net, akkor is működik, előre letölti az útvonalat és nem nekem kell szarakodni vele PC-n, mint a Garminnál, csak aktualizált forgalmi infó nincs ilyenkor.
Az iPhone-osokat az ág is húzza:

https://index.hu/tech/helpdesz...
Nagyon kevés adatot használ.
Az hogy mennyi idő alatt talál műhódot telefon függő. Nekem azonnali.
Kb. akkor voltak ilyen problémáim utoljára amikor házilag forrasztgatott GPS vevőket hekkeltünk a PDA-ra.
Aztán volt olyan PDA-m amiben már gyárilag volt, az is gyorsan megtalálta már, ha frissítettem előtte wifin a műhold pálya adatokat. Ez az infó 3 napig volt érvényben.
A mostaniak AGPS néven eleve azzal kezdik hogy lekérik a mobiltornyokhoz viszonyított helyzetüket, műhold adatokat és emiatt nagyon gyorsan csatlakoznak.
A hideg indítás amúgy még mindig 1 perc körüli idő lenne segítség nélkül, mert kell ennyi idő hogy begyűjtsön önállóan pár holdat.
Másik hogy nekem folyamatosan megy a GPS vevő. Elhanyagolható már az energia fogyasztása, így pedig már eleve nem kell keresgélnie a műholdakat.
Waze-ban ráadásul van olyan akku kímélő funkció, hogy amikor nincs szituáció, lekapcsolja a kijelzőt és a grafikus procit, ami igazából sok villanyt zabál a navigációban.
Az elég finom megnevezése,kibaszottocsmányulronda.
Eléggé el lett szarva, nem tom mi vezérli az ilyen elmeroggyantakat. Normális közlekedésre teljesen alkalmatlanná tette
A telefon,már az átlag közepes is olyan gondokkal küzd hogyaszongya becsomagolja a jóember egy alis műanyag dunsztba,megy a navi ezerrel,rádugja a töltőt legalább 2 amper le ne merüljön má,süti a nap rázkódik.Perszehogy felmelegszik és kikapcsol.Gagyibbaknál simán felpuffassza az akkut és sekép sehang.

Nekem a régi redmi4 pro csak a közepkonzolban volt benn,nem is sütötte a nap és egyóra mulva már sipákolt hogy 42 fok van melegem van.
A telefonnal van a probléma.... nekem az iPhone azonnal csatlakozik a műholdakhoz, sosem kellett várni rá. Az autókban is Waze-t használok CarPlay-en, de csak a rendőrök miatt.... a Waze hajlamos “késni”, a gyári halálpontos
Svájcban vagy Albániában is?
Nem mindenkinek megadatott a korlátlan mobil net

Amúgy nem a telefonos navi sosem jött be néha percek mire talál holdat meg észhez tér merre van az arra
Egy ratyi xrider is sokkal jobb tőle
3 üveg pálinkáért vettem aztán pár út kivételével minden megvan rajta
Biztos van frissebb térkép is hozza de nem érdekel a téma annyira hogy frissítsem
Majd most teszteljük románban is elméletileg CAN olyan térkép is benne
Mer egy csövesbánat az a motor.
Nem tudom szavakba önteni egyszerűen nem menne kuTTúráTTan!
Ja, lehet az én hibám. 20 évvel ezelőtti bejegyzésre válaszoltam
Mire kellenek ezek? Én mindenre Waze-t használok.
Soha nem volt ilyen problémám mint amin itt megy a szenvedés.
Hehe:) pinkmacska képeihez nem tudok semmit hozzáfűzni, pedig a hayabusás felkeltette a kiváncsiságom:) mekkora csapás már.