Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván, az alsóbb kategóriák nem arra képesek mint a kétpálcások, de ott aki rászánja az időt ki tudja keresni melyik felel meg az elvárásainak vagy melyek azok a kompromisszumok amiket még bevállal. Az iphone nem csinál kisebb olcsóbb készülékeket, többnyire a prémium vásárlókat célozza. Valamikor az elején ericcsonnal kezdtem aztán sokáig nokia volt mig a symbian végleg felbosszantott. Aztán próbálkoztam a droiddal, és egy ifö után mind fagyott, akadt, lassult. Aztán kipróbáltam egy note3-at és láss csodát eltüntek ezek. a gondok, azóta sincs szinte sose kapcsolom ki, frissit hogy akar de zökkenőmentesen fut. Ami külön hasznos benne az a S pen. Alapjábanvéve semmilyen telefont nem itélek meg, mindenki azt használ amit gondol, az ájfonnal sincs sok bajom inkább a felhasználók egy részének elfogultsága ami megakaszt. Nekem spec rendszere eléggé idegen, de ahogy látom sokan csak a fészbukra meg a szelfikre használják
Szóval ha meg is említem rosszindulatúan az inkább csak a felhasználók elfogultságát hivatott ironizálni
A MI9SE - nagy, 128GB-os tárhellyel - a gyenge forint miatt sajnos 100k-ba fáj. ha lesz évvégi prémcsi (tavaly egy buznyákot sem kaptunk), akkor meg fogom venni belőle. Személyes ok: a 64GB-os nekem kevés, nagyon sok mindent szeretnék rajta tárolni, ez a célom. SD-kártyán meg nem vagyok hajlandó adatot tárolni, igaz, ebben nincs is kártyahely.
Ezek már egyedi szempontok. Az emberek többségének elég 1 kártya. A hívásátirányítás meg ismert fogalom ,úgy mint a messenger,Viber stb..
Ezeken bárki elérhető függetlenül milyen telefonja van. Ezért használják kevesen a 2 kártyás opciót. Persze van hogy szükséges...
A MI9SE jelenleg olyan 85e,fuggetlen valtozatban sok helyen,ilyen aron 7-8 van telekomnal ketvre.Mashol 130-150e ha fuggetlen.Nem egy arkategoria.
Es az xr ek is ilyenek csak az IPS panel.Gyanitom hogy jovore az SE2 sem lesz 100e alatt.
Én 2 éve, a windowsos telefonok után a picike 4"-os iPhone SE-t szerettem volna megvenni: egész jó kamera, zsebben hordható méret. Már drága sem volt, a 32GB-osat 90 ezer körül meg lehetett csípni.

Sajnos egyetlen SIM-kártya megy bele, nálam ezért esett ki. (nem vagyok hajlandó két telefont hordani a céges és a saját kártyámhoz). Érthetetlen, hogy a "világ legdrágább" telefonja nem tudja azt, amit a legbóvlibb, legolcsóbb androidos kacat. Így lett a Xiaomi 4X, 42 ezerért.
Szerintem neked (nekem) , elég egy 7-8-as ipon. Azok nem drágák. De jövő tavasszal jön ki az SE 2,ami a 10-és belsejét kapja és kicsi.
Az ára is jó lesz! Na majd az kell nekem
Én nem is mondtam hogy nincs. Nekem volt “régen” droidosom,de lefagyott,kikapcsolt stb. Aztán vettem egy ifon 4-est és ez soha nem fordult elő.
Sőtt...az IPad se fagyott még soha,meg az órám sem. Megbízható!
Azóta biztos van már megbízható droidos is,de az szintén a felső kategória. Árban hasonló.
A külömbség talán annyi ,hogy az ezer éves 4s a mai napig gyors,nem fagy stb. Ellenben egy 6 éves Sony droidost be sem tudsz kapcsolni
Az meg hogy milyen kamera van bennük ,nem érdekel. Nekem ez nem szempont. Na meg nem kötelező megvenni a legújabb szériát,mert pl a 6s, SE,
7 tökéletes egy átlag halandónak. Azoknak az ára meg nem horror! Jahh...és szintén hibátlanul működik,nem úgy mint egy 5 éves droidos valami.
Amúgy meg pont leszarom kinek milyen telefonja van...csak ezek a rosszindulatú,irígy szövegelések kikészítenek. Nem rád értettem....
Mint mar sokszor irtam nrm morgok az ajfonra.
Mondjuk ez az uj nem sikerult ugy kameraosztasra mint a regebbiek,de istenem legalabb egybol lejon a nepnek ki a raj es ki a csoro.
Egyszeruen nem akartam fizetni 300 at egy uj almasert,mert ez telefon,hasznalati eszkoz es NEKEM nem ad tobbet min a M9SE.
Azonfelul az osszes csucsmobil egyszeruen tul nagy,a 6,5" a meloban akadalyoz.Ez az 5,88 as a teljes kijelzovel meg hatareset.
Aki amcsi menot akar vegye azt,en kinaival menozom.
Fel lehetett, csak körülményesebb kicsit
Halkan megjegyzem, hogy a szifonon tul is van élet. Csak épp annyiba kerül, mint egy almás. Sose volt ájfonom, nem is lesz. Maradok a note szériánál, sose volt semmi gond vele. Max a 8-as gyenge akkuja lehet panasz a felrobbanó 7-es miatt, de a 10+ estére is 40% felett van azonos használat mellett.
Szarvasi kotyogóval
Egyszerű a képlet.
Aki megteheti az vegyen normális telefont,aki meg nem,az had morogjon az ájfonokra. Halkan megjegyzem,az ellentábor 90%-a még a kezében sem fogott almás termékeket.
És ismét jó a fórum ! 4 napig nem lehetett feljönni
mindenkepp.
Benyeltetek a marketingprrrrropagandaagymosast.
Nokia 3210 mindenre jo.
Meg oroszlanolonek is.
Asszem 6 honapos a kinai olcsoditott ájfon,es igen jo a cucc,meg ketevig tuti nem cserelem le.
kritizaltak a kis akkut es a kisebb teljesitmenyt,de a kus suly/kis meret/alacsonyabb ar miatt megbocsajthato,es a mindennapos hasznalatban eszre sem veszi az ember ezeket.
A fenykepezolje meg királysag.
Nem fagy,nem bugos,egyszeru matt keneny hattal es kijelzovedovel megusztam par elejtest,az amoled nagyon jo.
Ez lehet a baj
Nekem a halálcsillagos tetszett a legjobban.... mondjuk a fényképezője a legjobb ma, de ha túrán fényképezni akarok túrán, arra meg egy dji osmo-t használok.... mindegy vhogy el szűkölködöm vele azt a 3-4 évet
Pont hogy en vagyok a leghitelesebb,csak nektek nincs ízlésetek. .
Van olcsósított változat, direkt Ini-nek!
Az.... mondjuk te designrol nem vagy hiteles egy triumph nyergéből
A nemetek azert megcsinaltak az idealis papirkutyamotoros eszkozt.
Nekem valo cucc.
https://www.weinsberg.com/de-d...
Rendben,koszi.
1-2 század nem számít, az mérési hiba.
1 tized környéke már jelentős.
Jól élni mentek ki és nem robotolni Szaré-húgyé itthon már dolgoztak előtte, mást szerettek volna. Nem volt sétagalopp azért felépíteni egy egzisztenciát a semmiről, de ott azért aki akar van rá lehetőség, itthon csak a gáncs.
Az első 2 fecske úgy ment ki, hogy az egyiknek van kint valami távoli rokon. Már előtte hónapok óta beszéltek telefonon(felvették a kapcsolatot) Valahogy sikerült intézni turista vízumot (ez fél évre szól) kértek tőlem kölcsön 100-100 ezer ft-ot amit a számlájukra kellett tenni, hogy ezzel bizonyítsák, hogy nem dolgozni mennek, hanem tényleg turistáskodni. Azért a 90-es évek közepe vége felé ez még pénz volt. Az annyuktól- apjuktól összeharácsoltak népi pénzt dollárra, repülőjegyre, azt kb a repülőjeggyel és kettejük zsebében kb. 500 dollárral, zéró nyelvtudással( nem tudom, hogy ketten együtt el tudtak e volna tudni számolni 10-ig angoul ) Megérkeztek ámerikába. Mint ahogy a "Vakációna a Mézga család" című Nepp józsef kiválló humorú rajzfilm figurájában a Hufnágel Pisti (a Steve) sosem volt látható, na ez a távoli rokon sem várta Őket a repülőtéren Aztán vissza út már nem volt Mert nem volt miből A szükség meg nagy úr. Ők voltak azok akik szó szerint hidak alatt aludtak, üvegeket váltottak vissza és kukáztak, hogy életben maradjanak aztán minden útjukba akadó munkát elvállaltak. Bevették őket egy építkezésre is segédmunkásnak, szállás volt enni-inni kaptak, majd 2 hét után baszták kifizetni őket hát odébb álltak. Füvet nyírtak, ha kellett koldultak. teltek a hónapok, néhány szó ragadt rájuk már az angolból is. Aztán egyszer összefutottak egy festő vállalkozóval aki igazából egy romániai magyar volt már vagy 15 éve kint vállalkozott valamilyen péter. Onnantól egy kicsit jobbra fordult a sorsuk a faszi alkalmazta Őket. Volt szállás és biztos munka. Persze a szállás a le lett vonva a bérből Kb. 6 dolláros órabérről beszélünk ami azért ott kint akkor még nem a világ vége volt, hogy albit fizettél és megéltél. De biztonságos volt. Kitanulták a szakmát, megtanulták a nyelvet az eltelt év alatt ügyfélkapcsolatokat alakítottak ki, és nem utolsó sorban párkapcsolatot ami ahhoz volt nélkülözhetetlen, hogy házasság utánni zöld kártya meg legyen. Őket bármikor akár egy utcai ellenőrzésnél is ki toloncolhatták volna az államokból, hisz a turista vízum már rég lejárt.
Miután hivatalosan is állampolgárokká váltak nyílván önállóan kezdtek vállalkozni akkor már nem a semmiről és főleg volt hitelük ez még ami fontos volt. Állampolgárként rögtön lehet kölcsönhöz jutni és nem 2 év míg bírálgatják mint nálunk Tehát nem volt azért séta galopp. Itthon azért megnézném 1000 emberből meddig jutna. Nem állítom, hogy esetleg 2-ő belőlle talpra nem állna de nem hiszem, hogy több
Jah,es 1-2szazad volt eses mar kuka vagy eleg a 0,05-1 tizedeseket kidobni?