Én a régi, sokéves SE-t akartam venni, az nem tudja. (Picike telót szeretnék nagy tárhellyel, nagyon max. 100 ezer forintért). Kispályás vagyok, erre fussa....
Pont ez a lenyeg .A miui rendszer egy kifejezetten jol megcsinalt korrekten frissitett rendszer.Ha tudok egy mipad 4 lte-t meg beszerzek es igy lesz komplett a dolog.
Az nem biztos. Csak nem mondják. Én most hogy két kártyás készüléket hoztam rákérdeztem, hogy mi értelme két telenoros kártyát beletenni. Azt mondta a csaj hogy nem publikus de megy idegen szolgáltatóval is.
Az csak az X óta van, és csak Telekom előfizetésesre - Telenoros havidíjas a céges, és sima feltöltőkártyás Telekom Domino a saját. Erre a kombinációra sajnos még az X sem működik.
Én WP-vel kezdtem az okostelózást (tehát a Symbiant nem is ismerem), anno nagyon ígéretes volt az alsó-közép androidosokhoz képest. Nem fejlesztették kellő ütemben, így megbukott sajnos.
Én nemrég havernak a p30-asán nézegettem az instán a csöcsöket... görgetem és soha sem ott áll meg ahol én akarom, ugrik picit fel-le miután megállítom, engem ezek baromira zavarnak. Aztán kipróbáltam egy s9-et az ugyanez. Az iphoneom mindig pontosan azt csinálja amit akarok. Igaz 1év alatt a 8-as 2x játszotta el hogy a gyorsan akartam fényképezni és sötét maradt a kamera... meg rendszeresen van olyan hogy a messenger nem reagál csak ha bezárom és ujrainditom. Ez a két probléma amit észrevettem.
Nekem sajnos szükséges, a céges kártyát nem használhatom sem netezésre (nem tartalmaz netet), sem magánbeszélgetésekre. Amúgy most én is iPone-os lennék...
https://www.vezess.hu/vezetunk...