Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazudik...
Csak erre szakosodott cégek végezhetnek felülvizsgálatot Egy szemrevételezést végezhetnek csak el,de az nem felülvizsgálat.
Ezek még a martfű üzemben készülnek?
Mi cegléden voltunk a puma cipőgyárban a kilencvenes évek közepe felé üzemlátogatáson pont akkor jött divatba a" puma disk system" és ott gyártották. Jóval későb lett egy használtan vettem nem volt rá 15 k egy újra Ilyet még lehet ma is vennék ősz cipőnek, mert én már nem szívesen kötözgetek cipőt a tépőzár gatyi a fűző nélüli gumírozott cipóim meg késő tavasz, gyár kora ősz azt lefőtt a kávé mert vékonyak
Neeem...nem ilyen férfias melónk van mint neked. Te egy hős vagy...
Nekem sajnos nincs időm ilyenekre,na meg létra sincs sajnos mindíg
Meg egy emberrel magamon nincs rá módom..
Na mesélj inkább Laci. Vezess be a Droidos világba ,hátha valamiről lemaradtam és rájövök mi ez a naaaagy előítélet az almásokról.
De ne gyere nekem a státuszhülyeségekkel,mert te ennél okosabb vagy (remélem)
Hát azt, hogy csináljátok? Ráfogjátok, hogy jó azt kitöltitek a papirokat? gondolm szemrevételezésre az kevés az ilyen. Valami hiteles mérőeszközök kellenének hozzá nem? legalább valami ami nm mér vagy csavarodásállóságot meg ilyesmi. Persze ezt csak laikusként írom
Azt ne mond hogy a Spelegyca-val végig kantáraztad az összes létrafokot
Pedig sok minden úgy jutott be, meg a meginduló bécsi Mariahilfer strasse áradattal. Oda kivitt engem is anyám vagy kétszer, akkoriban az a kánaán volt, még most is van onnan származó JVC katalógusom
Nem vagyok szegény
Inkább mesélj hogy hogy kell egy létrán felmászni beűlőbe. Kemény és férfias kihívás...geci munkavédelmisek
Sisak is van rajtad?
én is így emléxem de 87 mintha korai lenne. Esetleg olyannak már lehet, hogy volt akinek kamionozott az apja a tefunál nyugatra
nekem teljesen csak ne legyen vele annál több dolgom, hogy az autóban elfordítom a gyújtáskulcsot
Nem vagy benne az előzményekben.
ez az de egyszer bekrepált rajta valami és mind a két play gomb világította a zöldet aztán valahogy pici pézé helyreállt
Te szegény. Múltkor a Zoli, most meg én.
Téged mindig mindenki bánt
Nincs...tőlem mehet...szeretem
Előzmények...előzmények
Itt mindenki beszól mindenkinek. Hol itt a probléma?
Ez most az amikor nem vagy frusztrált az iPhone simogatásától?
Nézd már meg kinek válaszoltam. Pipifax akart karabínert venni és drágállotta, erre jössz hogy neked ne magyarázzak
csak 501es és 512esem volt, soha semmi más, a túl trapéz meg a répaszárúak nem jöttek be
De én nem vagyok az
Én nem szólok be neked mert ezt vagy azt csinálsz...mert leszarom.
Te meg most eléggé megtaláltál,amit nem értek. De ha neked így jó ,természetesen állok elébe
Én leragadtam a tuctuc zenénél
A rock sosem jött be igazán a többi zene meg alapból fos
Nekem még talán ötödikes koromban volt egy Tisza stopnisom. Égő volt...
De ma meg menő és tényleg kurva jó cipőket gyártanak!
https://www.tiszacipo.hu/bolt/...
hát az iskolában alsótagozatban az egyen kötelező 8 ft-os tornacipők pont ugyanúgy néztek ki
Bár még így is volt szülő akinek ez gondott okozott,mert ahogy nőtt a gyerek lába, nem ám új cipőt kapott Le lett vágva a tornacipő orra
Nem hiszek neked. Nálad sem vált be.
Nekem Nike futócipő volt a kedvenc
3 ezer felé volt aztán anyám fizetése meg 5 körül
Igaz az kibírta a 2. És a 3. Osztályt negyedikben lett egy új utána motoros cipő lett a régi Nike
Az új az első mosás után össze ment és fater járt dolgozni benne vagy 5-6 évig
Azóta is emlegeti hogy milyen fasza kényes cipő volt az
Te szóltál. Te találtál meg papám...én csak próbálok tanulni a mestertől
Emlékeim szerint is 90 eleje 80 vége az 501 divatja.