Na, épp oda nem érdemes felmenni - mert nincs ott semmi. Viszont alig 20 km-re Vajdahunyadot (és a nagyon szépen berendezett történeti kiállítását) nem szabad kihagyni.
Nem az élettartam terén jár 80% körül, hanem a kapacitás terén. A 70%-os Li-ion akku gyakorlatilag döglöttnek tekintendő. Sajnos az én 3 éves üzleti notim akkuja már csak 73%-os kapacitású, így lassan megérik a cserére. (Netezésre, olvasgatásra, sima irodai munkára még így is 4 órán át képes - de igazán nagy terhelést már csak kb. másfél órán keresztül tud.) Töltőn sosincs tartva, csak ha tényleg kell, akkor veszem elő, és kapcsolom be. Minden használat után (pár hetente egyszer...) teljesen feltöltöm, majd megy vissza a fiók aljára pihenni. Csak akkor használom, ha menni kell valahová, ahol nem is szoktam töltőre dugni, akksiról megy végig)
Nyomtunk pár kört. Sajnos elég jól esett Déva után aztán nem néztük meg a tököm tudja mi várat mert a többiek nem akartak még +3 órát vizes cuccban lenni
A terep jobban sikerült ott már eső mentes volt a nap
uígy vagyok vele én is.... nekem a telefon munkaeszköz és megtanultam, hogy rendes munkához rendes céleszköz kell.... nem vagyok olyan gazdag, hogy szart vegyek ráadásul többször elmondtam, hogy telefonért nem adunk pénzt...
És semmi köze a nokiához. Se a menürendszere, se a szoftvere.
Azt képzeld el, hogy a régi nokiáról nem tudtuk áttölteni a telefonkönyvet sem mert még azt sem ismerte fel sehogyan sem. Se SMS-ben átköldve, se file-ba lementve, a nokia connect szoftverre sem kommunikál.
Ráadásul mechanikailag is egy hulladék és nem is bírja az akkuja.
Így szerencsére gyorsan lecserélték egy Catepillar-ra, mert az bírja.
Igazából, az androidnak van egy olyan funkciója amikor az is elmegy hetekig. Viszont ehhez gyakorlatilag mindent kikapcsol magán, és csak a telefon funkciók működnek.
Szóval egy buta telefon funkcionalitásával ezek is tudnák, de őszintén én pont leszarom, mert a napot kényelmesen kibírja akármit csinálok, reggelre meg valahogy mindig 100%-ra töltődik
Az, de kurva jó volt.
Nekem megvan még, és jobb még mindig mint az android, csak már app, meg kiszolgáló szerver nincs hozzá.
A Nokia javította az apró dolgokat is, amit az Androidon leszarnak.
Ja, ezért van minden cigánynak ilyen
Megtehetném de nem veszek. Nem vagyok iDiota. Jó cucc de annyit nem ér nekem mint amennyiért adják és csak azért hogy mutassam nekem telik rá, nem fogok venni.
Egy 70ezres teló is maximálisan (sőt az én szempontjaim szerint még jobban is) tudja azokat a dolgokat amire szükségem van.
Ha valakinek ez az ideális választás, szüksége van rá, és van pénze, akkor vegye.
Én inkább kurva drága szerszámokat és műszereket szoktam venni, mert szeretek jó szerszámokkal dolgozni, de a telefon nekem nem ilyen eszköz.
Pl. az ipari alpin felszerelésem önmagában fél milla. Szerintem ezért meg lehetne kapni egy iPhone-t, és még menözni is könnyebb vele.
Szerintem nem attól gazdag az ember mert faszságokra költi a pénzét. Ez sokkal inkább azokra jellemző, akik nem azok, de gazdagnak akarnak látszani.
Persze neked azt is nehéz felfogni hogy nem fizetek elő egy olyan szolgáltatásra amire nincs szükségem, hiába olcsó
A terep jobban sikerült ott már eső mentes volt a nap
Azt képzeld el, hogy a régi nokiáról nem tudtuk áttölteni a telefonkönyvet sem mert még azt sem ismerte fel sehogyan sem. Se SMS-ben átköldve, se file-ba lementve, a nokia connect szoftverre sem kommunikál.
Ráadásul mechanikailag is egy hulladék és nem is bírja az akkuja.
Így szerencsére gyorsan lecserélték egy Catepillar-ra, mert az bírja.
Szóval egy buta telefon funkcionalitásával ezek is tudnák, de őszintén én pont leszarom, mert a napot kényelmesen kibírja akármit csinálok, reggelre meg valahogy mindig 100%-ra töltődik
Nekem megvan még, és jobb még mindig mint az android, csak már app, meg kiszolgáló szerver nincs hozzá.
A Nokia javította az apró dolgokat is, amit az Androidon leszarnak.
Megtehetném de nem veszek. Nem vagyok iDiota. Jó cucc de annyit nem ér nekem mint amennyiért adják és csak azért hogy mutassam nekem telik rá, nem fogok venni.
Egy 70ezres teló is maximálisan (sőt az én szempontjaim szerint még jobban is) tudja azokat a dolgokat amire szükségem van.
Ha valakinek ez az ideális választás, szüksége van rá, és van pénze, akkor vegye.
Én inkább kurva drága szerszámokat és műszereket szoktam venni, mert szeretek jó szerszámokkal dolgozni, de a telefon nekem nem ilyen eszköz.
Pl. az ipari alpin felszerelésem önmagában fél milla. Szerintem ezért meg lehetne kapni egy iPhone-t, és még menözni is könnyebb vele.
Szerintem nem attól gazdag az ember mert faszságokra költi a pénzét. Ez sokkal inkább azokra jellemző, akik nem azok, de gazdagnak akarnak látszani.
Persze neked azt is nehéz felfogni hogy nem fizetek elő egy olyan szolgáltatásra amire nincs szükségem, hiába olcsó