f.szodat azt. Ott már pest környékén van annyi új út, hogy körbérné a földet mi meg itt vidéken homokúton közlekedünk.
Nem is bánom, hogy a geri lett az új pohi. Amíg pest füvesítésével van elfoglalva hátha vidéken is épülnek végre utak
Mondjuk egy elekerülő még jó lenne a 3-astól körbe a végéig összekötve az M3-al.Nem kéne beengedni az átmenő forgalmat.
Nademajd a haladó becsületes,jóravaló ellenzék megoldja 22-től.
Most nem sorolom fel de kurvasok dolog épült,most per pill a városban egy uszoda és a teljes Péceli máv vonal,állomásostól meg egy baszomnagy felüljáró hogy a máv átkelő nezavarja a a hazajutásban a köztársaságuti pestről kiköltözött és kocsivaljáró úriközönséget a hazajutásban.
És ez csak gödöllő ezévi dolga,a gémesi már jó ideje nem kormánypárti,nagyon nem,máshol is van csak neked mondhatom,köd van.
A kormánypárt talán végre rájön, hogy az agymosáson (migráns!, Soros! stb. plakátok) meg a lejárató kampányokon felül valamit tennie is kellene. Valami pozitívat. A negatív dolgokkal kezd az emberek töke tele lenni, legalábbis az értelmesebbje között.
Most már nekem sincs, pedig volt....
(Húsvéti Zemplén-túrám során egyszer felnyitottam a plexit, és ezt a sz*rt egyszerűen letépte, kivitte a huzat. persze a legnagyobb tempónál, a legnagyobb forgalomban. Ilyet még nem bactam…)
Nos most nem volt hosszú csak faszság.De a végső okfejtésed hogy karigeri fogja az országot irányítani. .
Nade,azért kurvára túlértékelitek az egész polgi választást.Mindenki azért kilincsel az ATV-ben hogy a kormányt buktatták meg,te is ezt írod csak téged a kutya se hívna az ATV-be szemüveges okoska van ott dögivel.
Én kétféle szakmával rendelkező embernek nem hiszem el amit mond! Az egyik a politikus!! A másik a "meteurológus"! Amikor ezek mondanak valamit, csak annyit teszek hozzá, hogy majd meglátjuk, mi lesz a gyakorlatban!
Hiába na nagyferó féle "aki hülye az is marad" dalrészlet jutott rólad az eszembe
Adott egy fiatal suhanc. Pont ezeket a féléket vertük alsóban mindíg Valami hihetetlen csoda fojtán bp első embere lesz
(bár ez sem csoda, le lehetne vezetni a fidesz mit baszott el, a parlamentire ebből majd tanulnak, össze szedik magukat lehet kellett is ez a pofon, elpuhultak elkényelmesettek és a gőgöt is ki le kell törülni magukról.)
Nos vagy tetszik vagy nem ez a suhanc és "szakértő csapata" fogja megmondani mi történjen budapesten. (2-2,5 millió embert érint a 10-ből ) Az ország(szerintem helytelenül) főváros központú. A 2/3-os kormánypárt egyetlen egy módon tud vétozni, hogy nem szavaz meg pénzt a fővárosnak. Ha ez bekövetkezik az ország leáll. A politikai pártérdekből mégsem óhajtja a kormányzópárt tacsra rúgni az országot muszáj bp-et pénzelnie és elfogadni amit karigeri megvalósítani óhajt. tehát aszisztálni hozzá. Nem azt mondtam,hogy kari geri lett az új miniszterelnők, mint ahogy azt te a buta elmédben lefordítottad, de tudomásul kell venni bp első embere az ország második embere és semmi miszter vagy minisztérium nem rendelkezik annyi erőforrással.
Csak az a sok körforgalom zavar a 160-170-es utazóban.
Nem is bánom, hogy a geri lett az új pohi. Amíg pest füvesítésével van elfoglalva hátha vidéken is épülnek végre utak
https://www.tesla.hu/tesla/tesla-model-3
Nademajd a haladó becsületes,jóravaló ellenzék megoldja 22-től.
És ez csak gödöllő ezévi dolga,a gémesi már jó ideje nem kormánypárti,nagyon nem,máshol is van csak neked mondhatom,köd van.
(Húsvéti Zemplén-túrám során egyszer felnyitottam a plexit, és ezt a sz*rt egyszerűen letépte, kivitte a huzat. persze a legnagyobb tempónál, a legnagyobb forgalomban. Ilyet még nem bactam…)
Nade,azért kurvára túlértékelitek az egész polgi választást.Mindenki azért kilincsel az ATV-ben hogy a kormányt buktatták meg,te is ezt írod csak téged a kutya se hívna az ATV-be szemüveges okoska van ott dögivel.
Adott egy fiatal suhanc. Pont ezeket a féléket vertük alsóban mindíg
(bár ez sem csoda, le lehetne vezetni a fidesz mit baszott el, a parlamentire ebből majd tanulnak, össze szedik magukat lehet kellett is ez a pofon, elpuhultak elkényelmesettek és a gőgöt is ki le kell törülni magukról.)
Nos vagy tetszik vagy nem ez a suhanc és "szakértő csapata" fogja megmondani mi történjen budapesten. (2-2,5 millió embert érint a 10-ből
Namindegy van egy uj.Majd jovore belerakom.
Kivettem megmostam,betettem,párásodik.
Miafaszt basztam el?
Mindenesetre most kibasztam belőle.