15-20 ezer ft. Küld el inkább nekem kifizetem a postát majd odadom neki párban egy 10-ért. Azt így mindenki jól jár
A második egy bérelt boxerrel volt annak a hűtőrácsa tört össze, a 3-ik ez. A lába ahogy bevágódott behorpasztotta a jobb első ajtót elég rendesen. Ahogy nézegettem a fejlámpánál a sötétben nem láttam rajta éles törést. Ahogy itthon megáltam kiszáltam, azt becsuktam az autó ajtaját, hallottam egy nagy durranást még meg is ijedtem
Aztán nézegettem a lámpát, majd mondom a világosba ránézek a horpadásra is. Hát nem volt horpadás
Ahogy becsaptam az ajtót kipattant. Ha maradt is rajta egy kics a kosztól nem látszik. Idén még nem sikerült lemosatnom az autót pedig már tavasszal terveztem
Nem baj még van az évből bőven hátra majd csak sort kerítek rá az imo-ban. Bár akkor lehet előjönnek olyan külsérelmi hibák amiről még nem is tudok
Kecsó elkerülön jövök hazafelé kb. este 7 körül.
Fogalmam sincs mért nem gyomroztam ott simán szoktam nyomni neki kiló husszal.
valamilyé el voltam mélyedve a gondolataimba,
szerintem olyan 80 körül andaloghattam.
Aztán kiugrott elém az a szerencsétlen, nyomtam egy satut szerintem olyan 30-40 körül kaphattam el. Na ahogy lehúzódva szigszalagozom a lámpát a karosszériához, jöt egy helybéli, hogy hallotta a csattanást
Kérdezte miben segíthet
Mondom ott az őz még él, fogyasszák egészséggel, mert úgy is oda lesz ne szenvedjen
Igaz nem is fogtam többet
Az idei év az átlagtól is visszafogodtabbb volt