Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát komcsik voltatok, akkor érthető a nosztalgia és fejlődésképtelenség. Amúgy sokszor azt hiszem, hogy csak hülyéskedsz ezekkel, de mindig rádöbbenek, hogy nem.
több méret volt belőlük szerintem nekünk is az az 50 körüli volt, bár én japán márkára emléxem Persze lehet, hogy csak az idő szépítette meg
Viszont nem volt hozzá távírányító még elég kényelmetlen volt mindig felkelni az ágyból azt kikapcsolni, pedig a seltron vhs 600 videónkon már volt infrás távirányító
Az 51 centis Beijing nem japán, hanem echte kínai tv volt. De nem voltak rosszak.
Neked is Józsi! Megyek majd felrakatni a téli garnitúrát, kicserélem a bal hátsó lámpát mert kapott egy követ vagy mi, azt ebéd után meg gurulás...
Pálinkás szép jó reggelt Nedves motorostársak!! Ébresztő föl!! Süt, illetve világít!! Sehol , semmi felhő!
Első színes tv-nk még orosz volt a pláza helyén laktanya volt ott vette fater egy tiszttől 7ezerért. Volt vagy kettő havi fizetés az ára.
sosem volt jun oszt-unk Mi régebben is tehetősek voltunk nekünk japán benjing(asszem így írták) volt amíg ti a fekete-fehér junosztyon nézegettétek a tv1-et mi már 86-ban videóztunk, meg komodor 64-eztünk
speciel azok jó filmek voltak, nem értem, hogy jön a hasonlóság egy ponyvaregényhez
Csak azokat a filmeket nézi, ami kijött VHS-en.... a junosztyra az van kötve....
Sosem gondolkoztam el azon mi a mélyebb értelme
Úgy gondolom egy zakkant Tarantino filmben nem is kell keresni az ilyet
Ez olyasmi mint az opera van akinek bejön és van akinek nem és akinek bejön az lehülyézi azt akinek nem
Gondolom neked se a blöff se a ravasz az agy és a 2 füstölgő puskacső című film se jött be
A korlátolt elmék ezeket sem tudják befogadni
Hagyd a francba, túl pörgős az neked.
...
Mert ti mind egyéniségek vagytok
Én azt képtelen voltam végig nézni (kétszer is próbáltam), pedig egy másik filmjük, Brian élete viszont nagyon bejön.
Na mindegy, ha esetleg tudod egyáltalán miről szól a ponyvaregyény nem csak puffogtatsz itt fenkölt néhány sorban leírhatod azt még hajlandó vagyok megemészteni, de mégegyszer i nem fogok neki megnézni
na arra sem jöttem rá
A gyalog galopp is olyan film volt, hogy azt mondták többszőr nézzem meg 4-5 "olvasatra" tényleg megjöttek a poénok is
nem nem A felesleges faszságokat hülyeségnek tartom a jó minőségű budipapírt viszont jó dolognak
Vannak korlátolt elmék akik nem képesek megérteni az ilyen stílusú műveket
Pl asszony a mátrix filmet sem képes megérteni
Jo hat neked a 3 retegu budipapir is kimaradt, es nem is lesz csak a szaraz szama oregkorodra, amilyen technika meg fejlodesellenes vagy.
Bár semmi köze hozzá de nekem valahogy ez jutott eszembe

Még sohasem írtam Önöknek, de most végső kétségbeesésemben elhatároztam, hogy a segítségüket kérem. Nehéz döntés előtt állok.
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik, az a gyanúm, hogy félrelép. Amikor csörög otthon a telefon és én veszem fel, előfordul, hogy nem szól bele senki. Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állítólag a barátnőivel találkozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, úgysem ismerem őket, a kolléganői.
Néha ébren maradok, és az ablakból lesem, hogy milyen autóval jön haza, de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talán nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnézzem, hány óra, dühösen rám kiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelőtt, amikor ismét elment estére itthonról, úgy döntöttem, hogy kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, míg haza nem jön. Olyan helyre állítottam a vadonatúj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát. Ahogy ott térdeltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból. Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanácsolnak, próbáljam magam megjavítani, vagy vigyem vissza a kereskedőhöz?
ez a sztartrek valahogy kimaradt az életemből, és szerintem már nem is lesz része
alfa holdbázist néztem gyerek koromban az már nem menne a prixi kapitány meg nem tudom mi
Na azaz Hát nem tudom milyen ember tudja azt egy ültő helyében végignézni én 3 ültő helyembe sem tudtam, de egyet tudok, még egy próbát nem teszek mert nincs értelme
Esetleg néhány sorban leírhatod miről szól a film, mert nem jöttem rá
Dehogy az origi startrek, kirk kapitany es a lokdosodos verekedesek.
Alfa Holdbázis a tuti, de csak a Pirx kapitány kalandjai után