Most esténként a vakáción a mézga családot nézem
Rá vettem magam, hogy megnézem, 3-szor futottam neki a 3 év alatt és nem sikerült tovább eljutni mint amikor a travoltát a budin kinyírják egy konyhába felejtett hantonpítós géppisztollyal vagy fordítva. Meg az a néger is játszik benne amelyik a brúsz vilisz filmekben is volt az a semi dzsekó
ha nagyon sokat gondolkoznék rajta lehet kitalálnám a címét
de szerintem ti hamarabb tudni fogjátok
A MOTOROSOK JÓ EMBEREK ❤️
Nem meglepő, mindig is tudtam, de tegnap meg is tapasztaltam. A kiskutyámat megsebesítette egy vaddisznó a János-hegyen. A kocsival a hegy másik oldalán álltunk. Kétségbeesetten rohantam a vérző kutyával, amikor megláttam két motorost. Sírva odarohantam hozzájuk, hogy könyörgöm, vigyenek el a kocsihoz, hogy mielőbb kórházba vihessük a kutyát. Kérdés nélkül, önzetlenül segítettek. Amíg a srác elvitt, majd visszakísért, a párja a kislányomat nyugtatta végtelen szeretettel és együttérzéssel. Csenge azt mondta, biztosan csodálatos édesanya lesz belőle.
Nagyon örülnék neki, ha megtalálná őket ez a poszt és el tudnám mondani nekik, hogy bár Masni még kórházban van, de túl van az életveszélyen, úgy tűnik "megúszta" egy lábtöréssel és pár vérző sebbel.
Örökké hálás leszek nekik, ahogy annak a fiatal párnak is, akik segítettek megtalálni a sebesült kiskutyámat és annak a jóravaló embernek is, aki eljuttatott minket a Libegőtől Normafáig.
Köszönöm ❤️ Boros Brigitta