Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ismerősöm írta hátha itt eljut a címzettekhez.
A MOTOROSOK JÓ EMBEREK ❤️

Nem meglepő, mindig is tudtam, de tegnap meg is tapasztaltam. A kiskutyámat megsebesítette egy vaddisznó a János-hegyen. A kocsival a hegy másik oldalán álltunk. Kétségbeesetten rohantam a vérző kutyával, amikor megláttam két motorost. Sírva odarohantam hozzájuk, hogy könyörgöm, vigyenek el a kocsihoz, hogy mielőbb kórházba vihessük a kutyát. Kérdés nélkül, önzetlenül segítettek. Amíg a srác elvitt, majd visszakísért, a párja a kislányomat nyugtatta végtelen szeretettel és együttérzéssel. Csenge azt mondta, biztosan csodálatos édesanya lesz belőle.
Nagyon örülnék neki, ha megtalálná őket ez a poszt és el tudnám mondani nekik, hogy bár Masni még kórházban van, de túl van az életveszélyen, úgy tűnik "megúszta" egy lábtöréssel és pár vérző sebbel.
Örökké hálás leszek nekik, ahogy annak a fiatal párnak is, akik segítettek megtalálni a sebesült kiskutyámat és annak a jóravaló embernek is, aki eljuttatott minket a Libegőtől Normafáig.
Köszönöm ❤️ Boros Brigitta
A ponyva regény szerintem nem olyan rossz film
Azért remélem ma motoroztatok is.
Hát én tavasszal a ráérős időben esténként megnéztem 1 rész ónedin családod 90 körüli része van megnéztem mind és élveztem. Igaz rászaladt vagy 3 hónap de addig is volt értelme bekapcsolni a tv-t Most esténként a vakáción a mézga családot nézem
Hát van egy film ami az összes haverom szerint alap film ami nagyon nagyon hű de jó és ezt mindenkinek látni kell, most nem jut a címe eszembe ilyen több szálon futó cselekménysorozat értelmetlen időrendiséggel Rá vettem magam, hogy megnézem, 3-szor futottam neki a 3 év alatt és nem sikerült tovább eljutni mint amikor a travoltát a budin kinyírják egy konyhába felejtett hantonpítós géppisztollyal vagy fordítva. Meg az a néger is játszik benne amelyik a brúsz vilisz filmekben is volt az a semi dzsekó
Egy pocsék egy film ha nagyon sokat gondolkoznék rajta lehet kitalálnám a címét de szerintem ti hamarabb tudni fogjátok
Nagyon sok sorozat teljesen jo mostansag. Mondjuk a 200 reszt egyik se ubereli.
Be is kapcsolod
pont most volt egy terenchillbádszpeszeres szuperzsaru na kb. már én is csak ezeket nézem
És Ő vajon azt tudja-e, hogy mi tudjuk, hogy Ő tudja?
az melyik a feró az eszem, faszom megáll?
Gyerekem 99-es és kedveli egy csomó filmjét
A western rész annyira nem jön be neki csak a többi

Sorozatban a csillag kapu meg a kaliforgia ami többször is nézhető
A kaliforgia elég ütős cucc
Kíváncsi lennék egy 2000 után született ember véleményére.
Szerintem mi csak nosztalgiából szeretjük.
Gyerekkorunkban ezek voltak a jó filmek, meg a Louis de Funès, Bujtor....de igazából a többi is ilyen színvonalú volt. Korabeli amcsi filmek sem voltak pörgősebbek.

Mindazon által a mai filmek között is van néhány többször nézős, bár való igaz ritka az olyan film amiben van fantázia.
Mostanában inkább a sorozatok terepe a kísérletezés.
Szerintem tök faszák
Ütik verik egymást de mégis inkább vicces mint erőszakos
Nincs vér egy csepp sem csak a padlón kopogó fogak
Videóval jobb a közönséget is nézve: http://www.facebook.com/nyitot...
Azért ezzel úgy vagyok, hogy ma is röhögök : http://youtu.be/DI0ZLt33r20
Én jó pár magyar vígjátékkal vagyok így, nekem akkoriban sok tetszett (pl. Gyula vitéz télen nyáron meg ilyenek), de azért ma már nem annyira ha belenézek valamelyikbe, sokat változott a világ és mi is.
Az eszem-faszom megáll-al egyetértek, akkor pukkasztó volt ma hervasztó viszont a Bud filmek.......háááát az akkor csak azért volt nagy szám mert nem volt más, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
Jobban bele gondolva kb egyetlen fiatalkori kedvenc filmem se az igazi most
Kivételt képeznek a budspencer&terencehill filmek
Azok meg mindig tetszenek hiába látta az ember 117x
Régen nagyon tuti film volt
Nem túl régen újranéztem hát elég vérszegény
Amúgy kb 90% siker a nagy Feró hang miatt van
Eredeti angolban tök béna
Én láttam tv-n. Be volt kapcsolva.
Biztos csak hallotta valahonnan, ahogy én is
Ford felni.

Az egyik kedvenc filmem.
"Tudhatnád, 555-tel csak a hülye filmekben kezdődnek telefon számok Ford" Ford Fairlane kalandjai.
Úgy néz ki te is tudod
Hiszen ha nem tudnád akkor azt sem tudnád hogy tudja