Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán szórják a turhát ezerrel hogy minden téli legyen ezer féle bacilussal, de megmentettünk ismét 8 fát a világban
Ügyes megoldás
Lesz egy jobb első lengőkar cserém is mondtam gumisnak nézze már meg mi kottyan, sajna a belső szilent amit nem lehet kinyomni és cserélni fag lesz bele 4-én reggel vihetem is du.ra kész 40papír lesz kerék összetartással együtt. Bár nézte az új gumikat nincsenek így sem félrekopva. Mondtam neki nem húz semerre az öreg nácibárka.
Ha jobbról-balról a hónod alá küldöd a matériát - na, az meg az orosz dezodor!
Ezért becsülöm az emlékét a Gaál Zsigmond-nak a kollégiumi nevelőtanárnak, aki az ilyeneket elmagyarázta 50 évvel ezelőtt , hogy ha már járunk Iskolába, akkor az látsszon meg majd rajtunk!!!
Miért ne? Mikor irodában dolgoztam 5 évet a mérnökség úgy kb 20 fővel mellettünk volt, a nagyrésze igénytelenebb volt mint a kékgallérosok, az irodai wc rendszeresen összeszarva és persze kezet sem mostak viszont örömmel kezeltek mindenkivel.
Kb. két hónapja láttam a járdán féltenyérnyi turhát kibszva, gondoltam mindjárt , hogy az sem mérnök volt!!
Ezzel semmi baj nincs, a skandináv országokban sokszor láthatsz ilyesmit a környezettudatosság jegyében, nem használnak papírzsepit a vásznat meg kímélik, hogy ritkábban kelljen mosni, nekem is undi, de megértem.
nekem asszem a furgom hátsólámpályából hiányzik egy 100 ft-os érményi darab, a lelkes rakodó valahogy ki tört belőle egy darabot pakolás közben. A darabjai megvannak, ha nagyon esik az eső előtte visszaragasztom, de ha mégsem hát úgy is jó
remélem full elektromos 1000-es hatótávval bruttó 6 milláért
Nem járunk kotlával holnap lyukas lesz megint, akkor rendelem a másikat ennyi.
Egyébként kijött bal kormánnyal is Mondhatnám azt, hogy van remény de majd tudjuk meg, hogy mi a motor Félő, hogy valami francia trágyát tesznek ebbe is, mert itt már csak az embléma az ami
Menten a kardomba dőlök.
Remélem hibrid benzines.
úgy volt vele, hogy mitől gusztusosabb az ha a zsebében hordja a taknyát.
Mi ezt a módszert "turistának" híjuk
egyébként meg nem. Nekem a hájesz megvolt mind a 90-es évektől Nyilván az európai. Ami keleti volt az lehetőség szerint még sokkal rondább volt
Az utolsó széria (ami nekem is van 2006-2010-ig gyártódott, majd kivezették. Helyette lépett be a konszern proace. És futnak még most is Ők 2-ik szériások valószínű menni fog a hájesz mellett és igen
Kénytelen vagy elfogadni, hogy a LEGENDA VISSZATÉRT
Az előbb olyat láttam a parkolóban , amit, ha nem látom el sem hiszem. "Sportoló" fiatal hím-fajtájú biciklis előbb befogta az egyik orrlukát és kifújta, a placcra, majd a másikkal ugyanez, majd beletörölte a ruhaujjba, megigazította a fején a "kontyot", felült és eltekert. És még cigány sem volt! Legalább is ránézésre. Illemtan órán soha nem volt a látottak alapján. De , hogy 2019- ben ilyet lássak??!
és ennyi pont elég nekem ugyan a 2006-tól lévő széria van most a fordulatszámmérőt is kivehetnék belőle mert nincs rá semmi szükségem
Tegyél bele ebihalat - nagyon menő volna!
Az a 2016-os verzió,ami tényleg rusnyább.De neked jólesz.
De várjál,remélem mindent leszedsz róla ami nem volt meg 1997-ben.Szóval lesz rajta egy kormány pár szék és egy váltókar.
szerinted De hát mit várunk attól akinek csak annyi esze van mint a döglött csirkének
A proace egyébként pofásabb amit meg alant linkeltem az a 2019-es hajesz mert "visszatért" mint a terminátor
Csak szólok hogy ez még mindig az aktuális Traffic/vivari/proace trio.
na itt az új tojót hájesz, szerintem még nem európapiacos
Elég öreg ford tranzitos eleje lett Ezek valahogy mindig lemaradnak a dizájnal egy 20 évet
Én meg napok óta agyalok hogy mégis csak gumi lap lesz a ködlámpa helyén
Az elmúlt 15 évben sosem használtam meg akkor sem amikor jó volt
A lámpa fülek is mindenféle fbs és hasonló ragaccsal vannak fixálva. A jobbos làmpát meg ki kell fúrni alul mert áll benne 5 centi víz és nem tudok rájönni hol megy be mert körbe van pasztázva már minden
bár őszintén szólva én ilyet észtre sem vettem volna ha mégis hát nem gondolnám, hogy vettem volna másikat
Majd amikor már legalább a fele hiányzik, mert addig csak pénzkidobás Tudni kell valamit elhasználni a te hátsó lámpád még 95%-os volt
én már múlt héten vettem egy első lámpát irányjelzővel, és fasza tiszta a másikhoz képest
Ideje volt neked is cserélni