Szerintem kevered a harom kozul melyik melyik.
Van ocsemnek egy 2000 es G 1,6 sedan,talan 15 eve.
Nekem egy 2008-as G kombi 1,6 osszesen 63e el lett veve kerek 5 kiloert + teligumigarnituraval.De mind kozul ez a legbajosabb mert egy papaauto volt.
A legrosszabb ertelemben.Koeben horpadt volt mert nem tudott vezetni,ragaszkodott a 30e res olajcserehez,igy csipegeti az olajat,szelvedo repedt volt,a cefredzsg miatt csereltuk a belet,meg jo hogy volt a pinyoban,lampakkal,lokhatitoval,mindennel,ez nem panasz mert igyis 5 kiloval olcsobb volt egy hasonlo km el rendelkezonel.Csak mire hasznalhato lett egy halom melo volt benne.
A hastra meg szalon uj elso tulajos,maig barhova el tudok menni vele,szervizkoltsege nagyito alatt se latszik.Csalad notagjai hasznaljak szoval karcos 3 ajto kilincsel egyutt mert nem tudnak garazsba tolatni.
pl, hibátlan volt az utóbbi két autó amit vettem az egyiket 4 éve 30 ezer km-errel, a másikat 9 éve 90 ezer km-erel. Nekem még nem volt bajom használt autóval.
Én ritkán cserélem, próbálok olyat venni ami költség és gond nélkül elbírja sokáig.
A te asztmádnak már nincs értékvesztése, mert szaré hugyé lehet kapni Ha nincs baja nem kell különösebben rákölteni akkor kár eladni örök darab Azok a régi fajták még nem akarnak többnek látszani mint amik, a-b-be kiváló
Speciel a 2008 as Hastra ujonnan volt veve,a legjobb dontes volt.
Minden hasznalt kocsin amit vettem dolgozni kellett rendesen a tulaj utan.
Ez nem baj mert olcsok voltak.
Az ujonnan vett meg maig a legmegbizhatobb verda.
Az ertekvesztes meg bullshit,nem adom el igy nincs ertekvesztese.Hasznalni vettem nem befektetesnek,arra aranyat kell venni.
Bar en inkabb arukeszletet szoktam.
Nekem valahol van még egy 50-es sigmám. Azt meg ráejtettem pont egy téglára és elgörbűlt a tengelye
Nem dobtam ki, majd egyszer kigörgőztetem azt még elbír egy 30 évet karbantartás nélkül
életembe nem volt új autóm ezt már egyszer kifejtettem, azért nem adok + 2-3 milliót, hogy elmondhassam, hogy én fingottam bele először Nekem nem ér meg annyi pénzt 30-100 ezer km-er futás
Evvel mindenki tisztában van
Az első 4-5 évet a többsége simán bírja hibamentesen
Ha itthon mindenki félre tudna tenni csak havi 5-60 ezret kocsira akkor itt se lenne sírás mert 5-6 évente mindig új kocsi lenne a háznál
Hát ezt pödzögetem én is bár egyáltalán nem látok bele és a lényegét sem értem
Kb. a horgászorsók jutnak róla az eszembe. Amikor már tök mindegy, hogy mit veszel, mindegyik ugyan arról a gépsorról jön le, csak a címke más Odamegy a forgalmazó mondjuk 5000 db órsóért csak azt kérdezik, hogy
Mit szertnél? ryobit, pent, shimanót d.a.m-ot, sprot, balzert?
Hát majd azt a címkét tesszük rá
Tök mindegy mert mindegyik made in malaysia
Nekem még van néhány eredeti japán orsóm, hát próbálok rá vigyázni pedig nem nagyon szoktam törődni a használati eszközeimmel
Csak tudom, ha odalesz, már abban a minőségben nem lesz helyette mégegy
Az enyémnek pont ugyanez a baja, ott is komplett cserélni kell. régebben megadta magát a kerékcsapágy akkor mondom a szerelőknek, hogy rángassátok már át a futóművet észleltek-e még valamit Hát jobb első lengőkar. Kérdezem,hogy műszakiig kibírja-e? Hát attól függ mikor lesz a műszaki. Mondom 1,5 év múlva Akkor ki
Úgyhogy februárban csere
Volt egy ilyen érzésem, manapság mindenbe francia motort raknak, én nem tudom az mitől jó, sőt ezeket a konszernes dolgokat qrvára nem értem, miért jó 3-4 autógyártó alkatrészeiből összekókányolni egy autót? Azt gondolná az ember, hogy konkurenciái egymásnak közben meg szoros összefonódásban nagy egyetértésben basszák át az embereket az 5 évig működő egyre több törődést igénylő szarjaikkal
A múltkor amikor diktáltam be a motorkódot az alkatrészhez az autóboltos szinte felkiáltott, hogy hú az még a japán motoros
Sajnos már így meglepődnek Nem is tudom a toyota egyáltalán gyárt e még dízel motort
Egyébként az üzemanyag ellátó rendszere mi lehet Bosh?
Vagy belebasztak egy simenset
Ne lepődj meg rajta, ez csak olyan mont az orosz a kristálycsilláros táncteremben minden csilli-villi, kint a klozetben pedig egy lyuk a fülkében a padlón, ahova bele kell célozni, pontosan ! Ez viszont nem mindenkinek sikerül, ezért alaposan körbe van szrva!!
Van ocsemnek egy 2000 es G 1,6 sedan,talan 15 eve.
Nekem egy 2008-as G kombi 1,6 osszesen 63e el lett veve kerek 5 kiloert + teligumigarnituraval.De mind kozul ez a legbajosabb mert egy papaauto volt.
A legrosszabb ertelemben.Koeben horpadt volt mert nem tudott vezetni,ragaszkodott a 30e res olajcserehez,igy csipegeti az olajat,szelvedo repedt volt,a cefredzsg miatt csereltuk a belet,meg jo hogy volt a pinyoban,lampakkal,lokhatitoval,mindennel,ez nem panasz mert igyis 5 kiloval olcsobb volt egy hasonlo km el rendelkezonel.Csak mire hasznalhato lett egy halom melo volt benne.
A hastra meg szalon uj elso tulajos,maig barhova el tudok menni vele,szervizkoltsege nagyito alatt se latszik.Csalad notagjai hasznaljak szoval karcos 3 ajto kilincsel egyutt mert nem tudnak garazsba tolatni.
Én ritkán cserélem, próbálok olyat venni ami költség és gond nélkül elbírja sokáig.
A te asztmádnak már nincs értékvesztése, mert szaré hugyé lehet kapni
Minden hasznalt kocsin amit vettem dolgozni kellett rendesen a tulaj utan.
Ez nem baj mert olcsok voltak.
Az ujonnan vett meg maig a legmegbizhatobb verda.
Az ertekvesztes meg bullshit,nem adom el igy nincs ertekvesztese.Hasznalni vettem nem befektetesnek,arra aranyat kell venni.
Bar en inkabb arukeszletet szoktam.
Nem dobtam ki, majd egyszer kigörgőztetem azt még elbír egy 30 évet karbantartás nélkül
Ha felét bírja kint após Shakespeare orsója akkor elégedett leszek
Az első 4-5 évet a többsége simán bírja hibamentesen
Ha itthon mindenki félre tudna tenni csak havi 5-60 ezret kocsira akkor itt se lenne sírás mert 5-6 évente mindig új kocsi lenne a háznál
Kb. a horgászorsók jutnak róla az eszembe. Amikor már tök mindegy, hogy mit veszel, mindegyik ugyan arról a gépsorról jön le, csak a címke más
Mit szertnél? ryobit, pent, shimanót d.a.m-ot, sprot, balzert?
Hát majd azt a címkét tesszük rá
Tök mindegy mert mindegyik made in malaysia
Nekem még van néhány eredeti japán orsóm, hát próbálok rá vigyázni
Csak tudom, ha odalesz, már abban a minőségben nem lesz helyette mégegy
Úgyhogy februárban csere
Nincs itt konkurencia harc már jó régen
A múltkor amikor diktáltam be a motorkódot az alkatrészhez az autóboltos szinte felkiáltott, hogy hú az még a japán motoros
Sajnos már így meglepődnek
Egyébként az üzemanyag ellátó rendszere mi lehet Bosh?
Vagy belebasztak egy simenset
Egy csomó felesleges faszságot össze szedtünk az évek során