Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2x2,7 elfér.
Tényleg semmi cucc nincs??
Ma voltam pár helyen de mind béna volt
Egyik majdnem összecsuklott amikor kicsit nagyobb lendülettel lecsüccsentem
2x2 nincs,ami 2 az csak 140 ami meg a rovid 2 az a hosszuban 270.Es egyik se 130 kilira van tervezve,ido elotti alkagromlas tuti lessz hacsak nem zartszelvenybol van.
Linkelj már légyszi pár kanapét ami kibírja a bálna testem
L alakú 2x2 méter fele legyen
Ár nem számít mert örökség lesz
De azért ilyen 3-400 tol ne legyen sokkal több
Nem,ez a regi konyhabútor szallito h100 szigoru.
Lejart a vizsga,vizsgabiztos elhajtott,a kasznisok is.
A legnagyobb erteke viszont az ervenyes papir.
Ez olyan pipi szemefenye nincs benne modern technika csak kormany,ules,valtokat meg motor es egy plato.
En szabadulnek,de igy nem lehet,ezert nekialltunk.
Legalabb fembol van.
Jó sokan kint vannak az utakon szevasztok! Remélem azért gurultatok is... Mit vesző Cefi ezres csupasz csirkelábat?
Ez az új lakó autód?
Azert ez kurvakemenyen mekkelek munka.
Mondjuk 3 kasznisnak mutattuk,mind aszondta NEM.
Kutyamentő az asszony?
Őőőő nem a feleségem vonyított, hanem a kutya mentővel
Jókor szólsz
Kutyás nőt nem szabad elvenni....
Nem tudom ez az ultrahang hogy hat rá, szerintem csak jobban vonyítanak. Feleségem kutyája már kilométerekről meghallotta a szirénát és vonyított vele együtt.
itt a prioritás szerint kell eljárni
mivel a pina fontosabb mint a munka így csajozós a verda
az utca túlodalán van kb 50m és nem mindig hozzáférhetőek, mert csak a toló kapu a rácsos a többi tömör
de olyan gecin veri vissza a házuk a hangot hogy ahol alszunk mindent hallani
plusz nem akarok lövöldözni meg mérgezni meg hasonlókat
Kizárt hogy építkezés mellett van időd csajozni
Valami nagy teljesítményű UH hangszóró, meg egy megfelelő frekvenciájú jel generátor, egy kis szögű tölcsérrel kellően irányított.
De szerintem csak idegesebbek lesznek ettől a kutyák.
Nevelési célzatra a csúzli is jó. Abból szoktak tanulni.
próbáld ki: aludj benne ezentúl mondjuk 10 évig
plusz valahogy intézd el hogy az ébresztőóra hangja be tudjon jutni
És akinek 1 (egy) autója van összesen? Ugyanaz a csajozós, munkába járós, bevásárlós, építkezős, nyaralni járós?
Isteni füldugókat gyártanak manapság - az nem játszik?
A Dacia TLX a legjobb autó, ezt mindenki tudja
http://youtu.be/IfOUIeK_L5U
más téma

hogy lehetne valami hangágyút késziteni?
egyre vállalhatatlanabbul ugatnak a szomszéd kutyái (berni pásztor elég jól szól) most hogy már három is van egyre kevesebb az az időszak amikor csend van
szóval valami olyan kütyü kell amitől rosszul érzik magukat ha ugatnak, aztán csak megtanulják hogy nem érdemes éjszakákon átt vonyíkolni
gazdájuknak annyi esze sincs mint a kutyáknak, szóval az az oldal nem járható
valami filmben egyszer láttam hogy az usások csináltak valami ilyesmit oszlatási célokra
Opelben IS!
Ezt lehet nézni több oldalról
Pl egy “csajozós” kocsinál az számít hogy legyen mindig patent állapotban és legyen hol tárolni a sok kotont
Egy munkás autónál ami megy napi 20-50 km távot csak az számít hogy minél kevesebb költséggel tegye
Szóval itt egy kis fbs a hátsó lampabúrán mindenképp előnyt élvez a két hátsó lámpa cserével szemben
Ez akár igénytelen el is tűnhet pedig csak költséghatékony hiszen a feladatát ellátja
Persze itt is van fokozatra ebbe ne menjünk bele
Hát ja. Tegnap meg itt kaptam tanácsot lyukas lámpa búrával eljárhatok műszaki vizsga előttig, mert ugye öreg koszlott nácibárkánk van.