Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem az auto igénytelen.... csak a tulajdonosa....
Neked az ökrösszekér való.Néha kicsapod az ökröket a mezőre legelni utana mehet a gyorsmenet.Nibcs karbabtartas csak neha bezsirozod a tengelyeket.
Nem a fenét egy csomó szar autó van. Egy halom betegágy Nekem van erről egy saját elméletem Alapból úgy indulok ki, hogy minden autó szar Én próbálok olyanokat tartani amik a lehetőségekhez képest kevésbé szarok Nálam ez az igénytelenséget jelenti vagyis azt, hogy a kötelező karbantartáson felül minél kevesebbet keljen vele foglalkozni és a kopó alkatrészek minél tovább bírják és itt nem a gumira gondolok. hanem inkább fékek, kuplung stb.

Aztán van aki a leghitványabb, leg életképtelenebb, leg működésképtelenebb típust is ajnározza. ez általában meg onnan fakad, hogy metesz vele havi 300 kilómétert. Na persze annyi futással minden rózsaszín
Kell hozzájuk egy kevés műszaki véna, de közel sem olyan rosszak mint amilyennek beállítjátok. Ha őszinte akarok lenni én is tartottam tőle, pont a mendemondák miatt. Nagyon szerettem volna egy Fókuszt, de a sokadik szar után feladtam, ezt meg akkor hozták németből. Nem bántam meg, mondjuk ez nem a lengyel összerakás, hanem egy német jól felszerelt autó. Tavaly felmerült hogy eladjuk és veszünk egy új kisautót, mert a feleségemnek napi ingázásra kell egy megbízható kisfogyasztású, de kettőt tartani nem akartam. Aztán mégis maradt az Astra, mert ragaszkodtam hozzá, így lett mellé egy kis Clio, amivel az elején voltak gondok... szokatlan volt, mert az Astránál megszoktuk hogy a kötelező karbantartások mellett csak tankolni kell. Ettől függetlenül a Cliót se szidom, mert azt költöttük rá amit az előző tulaj elhanyagolt. Azóta azt is csak tankoljuk. Alapjába véve nincs rossz autó, viszont annál több a trehány ember...
nekem sosem volt valószínű nem is lesz
Az viszont igaz llehet,hogy minden autómárkának van jól bevált darabja. Valószínű az opelnél a korza, meg az f,g asztra ilyen lehet
Még folszvágenbe is mondanak jót állítólag az 1,9 dízelek elnyűhetetlenek. a toyota annyival tud többet ezeknél, hogy 2000 előtti gyártásban mind örök darab, ott nincs olyan,hogy ez a típus jó meg az a típus a többi szar ott mind jó
Nagyon PRO-k vagytok opelben
vannak echo-tech isuzu motoros opelek legalábbis corsák azok legendásan jók voltak illetve aki használja annak jó is. havernak van ilyen. Ráadásul szerintem termeli az üzemanyagot
Nem véletlenül jutottak csődbe - elavult technikát árultak...
Vagyis a szazadelon.Marmint 1900 as evekben.29 ig.
Szerinted.
Az Opel akkor volt igazán szar, amikor echte német volt...
Mindenki arra költ ami számára fontos. A függőség meg egyéni.
mán, hogy bal 1-et akartam írni
szerintem már a hájesz is
hát ezt nem vágom elütik a nyanyát aztán kiszál a jobb egyből az ürge azt az autó megy tovább. persze lehet jobb kormányos is.
Mindíg mondtam,hogy jók a szvittyek volt ilyenünk nekünk is bár némleg eltérően használtuk a videón látottaktól.
a proace egy ocsmány francia szutyok, mint ahogy az opel is
Értettem én elsőre is 129 lett az iq tesztem
De pl egy hűtő vagy mosógép előrébb való mint egy új kocsi
Mondjuk sokaknak a cigi és a pia is ez tény
Beteg állatok.
Az oroszok keményen nyomják, na...

http://youtu.be/7FdmJddn6T4
Na még1x... félretudna csak feladja ilyen olyan hiteltörlesztésre havonta...
Szerintem nem sok háztartás tud ennyit félretenni autóra
Kb olyan paraszt autó az f astra mint hajdanán a Wartburg volt
De kb olyan igénytelen is
Nekem most kezd pusztulni 22 évesen az utóbbi 6-7 év kintalvás gyorsította a folyamatot
Szerintem ha nem tanácsoknak el a vasúttol meg mindig patika lenne
Az F ininek valo.Amugy egy lom.
Arany szivem van.
Amugy kell a kombi,a masik csak 5 ajtos,cseszhetem a hosszu targyakat.Ez lett a melos verda.
Jobban birom amugy.
Egy atmeneti darab,mindketto ugyanazzal a z16xep blokkal keszult,lathatoan a H kasznijahoz lett tervezve,csak a gyariak valahogy beleeroszakoltak a G be.Az olajszurot kinszenvedes levenni,sokminden osszevissza van burkolatok alatt stb.
Viszont erezhetoen jobban ugrik a kisebb suly miatt es joval kevesebbet fogyaszt.
A H nak viszont mervebb a kasznija,jobb a futomuve es kenyemesebb az ulese.
na megnéztem a használtautót melyik-melyik mán. Na az első darabok az f-ek ha jó láttam arra nem volt sok panasz asszem az kijött 8 és 16 szelepes változatban is az g ről sem hallok nagy panaszokat állítólag bevált konstrukció a H-ról fingom nincs te használod 11 éve azt neked kell tudni, hogy az elmúlt 300 ezer km-erben mi nyűgje volt