Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kép
kő az akárhová felpattan tapasztalat.
Szélvédő kőfelverődésre a leghajlamosabbak a tömpe orrú autók.
Az első hajeszom ilyen volt, gyakorlatilag az évi 4 kavics borítékolható volt
Masik kocsirol.
Nem teljesen világos hogy fizikailag hogy tud így felpattanni egy kő.
Hacsak nem kilinccsel előre csúsztál a kanyarban
...
junoszty volt az, csak apád már akkor is szégyelte, ezért a kínai bejinget írta rá, meg kaptál egy nagyítót, hogy nagynak lásd
Mit foglalkozol egy ilyen kis pörsenéssel? Majd műszaki előtt!
Bakker ilyen buzin követ kapni.
A szereplők össze válogatása. A helyszínek felépítése
Felvételi módok szerintem zseniálisak
Egészen egyéni látásmódja van annak az embernek szerintem kicsit zakkant is mert egészséges aggyal nem tud ilyet csinálni senki sem
Egy csomó film van ami összességében szinte nulla de egyes jelenetek olyan ütősek hogy azt másolják még 25 év múlva is
Az ilyeneket érdemes megnézni
Akinek neg kell a mélyebb értéken nézzen művész filmeket csak előtte toljon be 6-8 xanaxot
annyira nem is rossz
Mi? Azt mondod ezzel telefonálni is lehet?
Nincs hasonlóság csak ahhoz is kell egy bizonyos tudatállapot
akkor csak lehet ösztönösen nem néztem
Tehát megnézted, fingod nincs, hogy miről szól de tetszett és az a hülye akinek nem tetszik meg az ilyen filmet nem érti
Király vagy
nem érdemes hülye okostelefon és régebben minden jobb volt megy
Bár zolinak is leírtam neked is leírom, hogy tök felesleges neked okosteló Pont ugyanazok a hülyék hívnak azon is mint előtte
Még az alfánál is gagyibb
Bár az Alfa egész színvonalas volt akkoriban, de a Pirx már eredetileg is gagyi volt.
A történetek jók voltak, de kb. úgy nézett ki mintha az óvodában játszották volna el a gyerekek a játékaikkal bluebox előtt.
Könyvben több értelme volt.
Azért a citrom facsaró és salátástál űrállomást, az a szélfútta gyertyaláng rakéta hajtóművel, nem lehet überelni ilyen hollywoodi csúcstechnikával mint a Kirk meg a gumi maszkos gyíkember bunyója
http://youtu.be/4hnBp7x2QAE
Nem is neked való.
Abban találták ki az okostelefont.
Na úgy látom megint végigsöpört itt a nosztalgia cunami
Érdemes visszaolvasnom? Vagy csak a szokásos, "hüje okostelefon" meg "régen minden jobb volt" ?
Nekünk ilyen volt
Édesapámnak meg volt a saját humora azért. 6-7 éves lehettem amikor különment tőlünk, karácsonyra azért mindig próbáltam valami"nagy ajándékot" kérni. Ez a benjing is így lett, bár nem ezt kértem. Náluk már volt színes,teletexes, távirányítos(talán videoton) tv. Hát olyat kértem én is mert nagyon tetszett, na abból lett a benjing
Aztán amikor komodor 64-et kértem, abból lett egy tudományos számológép Akkor ezeket a humorokat kisgyerekként sírással értékeltem A számológép nem izgatott annyira. Persze később minden lett
családban nem volt ilyen, mi inkább nem szerettük Őket. az 50-es években kecskeméten nagypapámtól mindent elvettek egy tollvonással. (kecskeméti 4-5 ingatlan) Mai napig meg van a kiskörúton az akkor 10 szobás házuk amit vissza sem engedtek vásárolni 95-ben. Pedig elővásárlási jogunk volt és minden házzal kapcsolatos papír a rendelkezésünkre áll a mai napig. Nyilván a többi ingatlan már csak a múlté, helyére centrumáruház épült, meg lakótelep. Hát kaptunk érte kárpótlási jegyet végül is mai szemmel nem jártunk rosszul összességében
Ez meg a kisebbik Beijing.
Na megtaláltam mindent A kép tanúsága szerint itt is le van már törve a videómagnó alján lévő kis felhajthatóka az nálunk is megadta magát. A benjing ezek szerint tényleg kínai de (toshiba képcsöves)