Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi kãr?
Attol meg kar erte.
Jogász...
Megéri. Baromi strapabírók.
De most komolyan,hogy es mit lehet itt dolgozni,felcsapod a macbook prot es kopacsolsz egy emailt?
Remelem nincs a szekrenyben egy matrix nyomtato leporelloval teli dobozzal alatta.
.
Ebben soha nem volt elem...
Én is elkezdtem nézegetni, de az ára elrettentett. Meg a többi világmárkáé is persze. Nekem manapság a Karrimor jön be.
Látod hogy heresérvem is van szerinte...akkor már nézze meg rendesen nahh
Semmi pánik, nekünk is volt... ….10 éve elromlott, aztán kibaxtam.
Nana...azt nem lehet kidobni ,mert a nagyi vette...és a nagyi meghalt. Így lesz egy szarból örök darab
. .
Leszarom a tobbi reszet.Ezt latom,az a nagyanyam tesojara emlekeztet,tenyleg gazdag volt,mercedesszel jart,a 80 as evekben.Bar szegenynek meszesedett a nyaka.Remelem neked nem fog.
Nekem az asszony direkt kérte hogy a dolgozó szoba ilyen stílus legyen. Mondtam neki hogy az utolsó szó akkor is az enyém!
Parancs értettem!
Azért az antik asztalkán a kínai, búrás műanyag giccsóra odabasz....
Akkora a szerelem már kettőtök között, hogy a nemi szervedet étkezési célokra ajanlod fel neki?
Kabbe majom!
Dolgozószoba...asszonynak. Nem antik az egész lakás te idióta...csak a 20% kb.
Annyira befeszultel a mumia stilustol hogy megremegett a kezed?
Nagyjából ezt a szőnyeget tartottam meg, meg egy jópár szerszámot.... minden mást a nővéremnek adtam.... tanár a lelkem nem akarom eladni, bár 14 éves korom óta nem laktam otthon, de érzelgős vagyok na.... egyszer csak jó lesz vhova....
Miafaszt kezdjek egy pudvas fadarabbal?
A cipo labra valo,nem pancelszekrenybe,a dolgozo meg csak odon,ilyen furaszagu regi helyek muzeumba valok,laminalt a jo labszagu.......videki......... Ez fa........felig.
Ja..faszom bocs..Zolinak ment
Remélem sehol
Ezt Zoli nem érti...laminãtparketta!
Mi van??????
Úr Isten...te tényleg ennyire kis mezei parasztgyerek vagy?
Legalább ne égesd már magad te fasz,maradj inkább csendben.
Elősször egy 15 ezer forintos tucatszart akarsz összehasonlítani egy manufaktúrában készült ,korlátozott darabszámú cipővel.
Aztán meg egy antik stílusú dolgozószoba,antik stilusú szőnyegėbe akarsz belekötni. Az ilyen parasztok laminált parkettát raknának ide gondolom...ugye?
Ennek a kártyaasztalnak az egyik lábát odaadom a motorodért
Mit rakjak alá segíts már...