A 45 Lovas 2 mázsás ténérét se kellett 80 nap 3.ba visszaváltani. Ha sietős volt akkor 4.- be vissza toltam
A 3. Az pont a hegyi szerpentin sebesség 20-30as tempó alapjáraton aztán teligázas gyorsítás és 3-4 másodperc után a kocsi előtt vagyok
És ezt egy lom 45 Lovas 30 éves gép is tudja
Hát sajnos ez van, nem sok dolog van már, amit azonnal megkapsz. Amin csodálkozom, hogy megint van olyan, hogy fél évet kell várni, egy alsó-középkategóriás autóra.
Aki élvezi hogy ordít, visít a motor alatta annak biztos tetszik. Engem kifejezetten idegesít ha folyamatosan forgatni kell hogy menjen, ez leginkább egy túrán zavaró ahol nem ismerem az utat és bármikor kellhet az erő.
Ezres nekem még sok, nem kő
Azért arra rohadtul kíváncsi vagyok hogy tényleg annyira szarul lehet e előzni ezekkel mint ahogy mondják vagy csak akinek ezres van annak tűnik gyengének mert nem lehet vele teleportálni
Nem tom,sose volt FZ6-om.De jó jel volt hogy amikor előttem elkezdett vonyítani tudtam hogy lassan elkezdhetem a gázhúzást.
Mondjuk a köcsög honda detto.
Aha, hát szerintem ez a minimális különbség nem ér 1,2millát
Ennyi pénzért már van pc41 hornet, nem hinnèm hogy az fz6 küllemébe bele lehetne szeretni és azt sem hinném hogy egy par km-es motorozás után valaki erre vágyna
Na hiába leveleztem a postával.
Mivel a hülye kínai levélként adta fel vagy meg jön vagy nem,vagy ellopja valami jóképességű vagy nem.
De ha nem kapom meg visszaadja a kínai a pénzem az tuti.
Na jó de a Lacknernek 50 órányi felvétele van.
És spec engem az foglalkoztat jobban hogy ugyan pár cikk született az "oknyomozó" meg "hiteles" portálokon de olyan cirkuszi kört nem futott mint a hülye borkai.
Az is érdekes hogy az a tény miszerint szeretve megválasztott főpolgink konkrétan elmondja ezzel kampányol hogy a gonosz fidesszel karöltve a szövetséges MPSZP_sek parkolási maffiát működtetnek.
Ez azért belefér a "hiteles" médiába.Az meg olyan karriert fut be hogy a győri balfasz kurvákat dug.Ami lehet hogy nem is kurvák csak tetszenek nekik borkai teljesítménye és szerelmesek belé.A te eszmefuttatásodat követve.
A 3. Az pont a hegyi szerpentin sebesség 20-30as tempó alapjáraton aztán teligázas gyorsítás és 3-4 másodperc után a kocsi előtt vagyok
És ezt egy lom 45 Lovas 30 éves gép is tudja
Szóval lusta dögök.
Ezé jó a sor3.
Azért arra rohadtul kíváncsi vagyok hogy tényleg annyira szarul lehet e előzni ezekkel mint ahogy mondják vagy csak akinek ezres van annak tűnik gyengének mert nem lehet vele teleportálni
Mondjuk a köcsög honda detto.
Ezt is megvette valaki újonnan.
Ennyi pénzért már van pc41 hornet, nem hinnèm hogy az fz6 küllemébe bele lehetne szeretni és azt sem hinném hogy egy par km-es motorozás után valaki erre vágyna
Mivel a hülye kínai levélként adta fel vagy meg jön vagy nem,vagy ellopja valami jóképességű vagy nem.
De ha nem kapom meg visszaadja a kínai a pénzem az tuti.
És spec engem az foglalkoztat jobban hogy ugyan pár cikk született az "oknyomozó" meg "hiteles" portálokon de olyan cirkuszi kört nem futott mint a hülye borkai.
Az is érdekes hogy az a tény miszerint szeretve megválasztott főpolgink konkrétan elmondja ezzel kampányol hogy a gonosz fidesszel karöltve a szövetséges MPSZP_sek parkolási maffiát működtetnek.
Ez azért belefér a "hiteles" médiába.Az meg olyan karriert fut be hogy a győri balfasz kurvákat dug.Ami lehet hogy nem is kurvák csak tetszenek nekik borkai teljesítménye és szerelmesek belé.A te eszmefuttatásodat követve.
Pár csík aztán ugrik a hétvégi szegényes keresetem
Amíg nincs trágya hordás addig szegénység van