Ha a többség ezt akarja
A demokrácia ilyen. Ha megnyerte had vigye.
A többség nyilván boldog lesz ettől szóval nincs gond, hiszen minden balfaszkodást meg tudnak magyarázni maguknak úgy is, és ez a lényeg.
Lényegi különbség nem lesz az én életemben ettől. Nincs diesel autóm, és télen nem motorozok
Egen,az pont eleg,amugy a polgi kezzel-labbal tiltakozott,nem o adta csak a helyet,az meg asszem az egyetem terulete volt.
A peceli vonal felujitasa se helyi penz.
Sokkal kisebb ...ezáltal kevesebb a barom. Ennyi.
Bár Kéri a külvárosi csóringerek közé tartozik ,nem értem miért van ezzel ennyire oda. Ahol a szomszéd műanyaggal és szeméttel fűt,ahol a másik szomszéd bontott ablakokkal...hááát...az nem a Rózsadomb lesz van egy olyan gyanúm . Jahhh...és a repülőgépek zaja sem erre vall.
Értek már mindent...megint csak egy irígy
Ne tetézd :)
Megérjük még hogy a kari lesz a felelőse az erzsébet téri gödörnek is.
Döbbenet ami ebben az országban van, másfél millió agyhalott mekkája.
Jobb a húsos mint a gombás
A demokrácia ilyen. Ha megnyerte had vigye.
A többség nyilván boldog lesz ettől szóval nincs gond, hiszen minden balfaszkodást meg tudnak magyarázni maguknak úgy is, és ez a lényeg.
Lényegi különbség nem lesz az én életemben ettől. Nincs diesel autóm, és télen nem motorozok
A peceli vonal felujitasa se helyi penz.
Bár Kéri a külvárosi csóringerek közé tartozik ,nem értem miért van ezzel ennyire oda. Ahol a szomszéd műanyaggal és szeméttel fűt,ahol a másik szomszéd bontott ablakokkal...hááát...az nem a Rózsadomb lesz van egy olyan gyanúm . Jahhh...és a repülőgépek zaja sem erre vall.
Értek már mindent...megint csak egy irígy
Megérjük még hogy a kari lesz a felelőse az erzsébet téri gödörnek is.
Döbbenet ami ebben az országban van, másfél millió agyhalott mekkája.