Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha akar majd frissit.
Lécci ne offolj itt ilyenekkel
Az olyan mint a pizza.
Jobb a húsos mint a gombás
Nekem szerdán jött meg a készülék, és azonnal lehetett frissíteni MIUI Global 11.0.4-re. (PFBEUXM)
Ha a többség ezt akarja
A demokrácia ilyen. Ha megnyerte had vigye.
A többség nyilván boldog lesz ettől szóval nincs gond, hiszen minden balfaszkodást meg tudnak magyarázni maguknak úgy is, és ez a lényeg.
Lényegi különbség nem lesz az én életemben ettől. Nincs diesel autóm, és télen nem motorozok
MIUI 10.3.9.0 stabil,van frissites nincs,ellenoriztem.
Gumi,olaj,lánc,légszűrő kerdes is regen volt.
Feltetted a 2 napja kijött MIUI11-es rendszerfrissítést?
Vagy a hüvelyről...
Ja beszeljunk a sziamiaurol.
Szevasz Druszám! Tegnap éjjel 3ig baszattuk a bulit evés ivás karaHoki öreg vagyok én már ehhez...
Magába is, Uram!
Egen,az pont eleg,amugy a polgi kezzel-labbal tiltakozott,nem o adta csak a helyet,az meg asszem az egyetem terulete volt.
A peceli vonal felujitasa se helyi penz.
Azért ezek kemény dolgok na. Jó napot kívánok!
Na igen, ez már a vicc topikba tartozna.
Mi az hogy másfél millió?! KÉTHARMAD!
Sokkal kisebb ...ezáltal kevesebb a barom. Ennyi.
Bár Kéri a külvárosi csóringerek közé tartozik ,nem értem miért van ezzel ennyire oda. Ahol a szomszéd műanyaggal és szeméttel fűt,ahol a másik szomszéd bontott ablakokkal...hááát...az nem a Rózsadomb lesz van egy olyan gyanúm . Jahhh...és a repülőgépek zaja sem erre vall.
Értek már mindent...megint csak egy irígy
Ne tetézd :)
Megérjük még hogy a kari lesz a felelőse az erzsébet téri gödörnek is.
Döbbenet ami ebben az országban van, másfél millió agyhalott mekkája.
Inkabb a generator diodasora haldoklik.
Iparüzésiadóból esetleg?
Vagy cellazárlat, de a generátor dióda is ilyen tud lenni, és az még akár a megugró töltésre is magyarázat lehetne.
Godollon azert siman sikerult elszorni egy uszodara es egy vonatallomas/feluljarora osztani,pedig a Gemesi minden csak nem fidesz pajtas.
Az mit jelent, hogy egyszer csak van? Mindig ugyanannál.a fordulatszámnál kb, vagy idő függvénye?
Valami szopja a villanyt - ennek próbálj utána járni! (Alapjáraton nem bír annyit termelni a generátor, fordulaton meg már igen...)
Ezt eddig is tudtam.... itt viszont egy ideig nincs, azután hirtelen van