Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, ez csak 3070 mAh, míg a kicsike telefoné 4100-as volt. Cserébe az új a QC3-as gyorstöltővel 60 perc alatt nulláról teljesen feltölthető, a 4X-et 3 órán át kellett tölteni.
Éppen a napokban olvastam, ha a '80-as évek számítógépei lennének a mai telefonokban akkor 28 kilósak lennének! Hihetetlen fejlődésen mentek át minden irányban!
Baszhatod ha kicsike
Persze.
Pedig ezekben már Litium-ionos akkuk vannak!?
Nekem pont egy hete jött meg a MI 9SE, azonnal ment rá a legfrissebb, MIUI 11 szoftver (két nappal előtte jelent meg). Vasárnap este vettem le a töltőről (az volt a 3. töltése összesen), most 18%-on áll, igaz, én napi 5-10 mailen, 10-15 perc beszélgetésen kívül még másra nem használtam. Ez kb. egy nappal bír kevesebbet mint előtte a sokkal nagyobb akksis 4X bírt.
Sziasztok,

TFCD alapon motorok fotózását vállalom ( nekem referencia, neked öröm, hogy van jó képed a motorról, vagy rólatok) .

Privátban várom a megkeresést!
Hátt,telefonból nem szeretnék újat.Én is frissítésre gondolok.
Nem egy ökör ár az akku sem,de az üveg hátlap ragasztós,nem buzerálnám ha nem feltétlen kell.
Ezek szerint egy reset és frissítések tiltása kéne előbb és teszt.
Venni kell újat
Haver is mondja hogy valami frissítés jött a sziamiau telefonra aztán azóta lassú és eszi az elemet
A típust nem tudom de az ami a funkció gombok alul nem látszódnak
Lehet kb 2 éves a kütyü
Az android 89,4% a tobbi 4 nincs külön külön 2,5 %.
A szÍvás hogy 20 percenként 1% ugrik.
Eddig a napig max 30%-al fejeztem be a napot este 7kor.De jellemzőbb az 50-60%.
Tegnap 4-kor már 18% volt ma meg 8-tól mostanáig már 39%-nál tart.
Nem így volt.
Meg volt az a Naaaagy Októberiberi Cuccilalistalusta fegyveres puccs! Stb!
Az energia takarékossági beállításoknál listázza hogy az utolsó töltés óta mik futottak és mennyi energiát használtak.
Hogy a halálba lehet ellenőrizni hogy egy telefon akku kinyuvadt vagy valami más szívja le hirtelen?
Én már egyiktől se várok semmit
Ez olyan meghalt a király éljen a király változás. A név változik azon kívül semmi
A Jobbikban láttam régebben némi reményt hogy ha össze szedi magát akkor egy rendesebb ütőképes ellenzék lesz, de nem lett.....
Most őszintén mit vársz attól a momentumtól és az LMP-től aki pici hiszti után simán belemennek hogy a DK-egyházházi jogtanácsos az a Czeglédy kap meg önkoris megbízást aki adócsalás miatt került bíróság elé.
De a frissen megválasztott korrupció ellenes alpolgi bősz szempillarebegtetésel elmagyarázza hogy hát nem is biztos hogy hiteles az a videó és hanganyag ami lacknerről készült,de ha hiteles is lenne ő nem ismeri az ügyet,de nem is hozzá tartozik,és amúgy sincs rá hatása.
Mindezt már az alakuló gyűlésen.Friss erő,sosem lopott,nyár végéig nem is ismertük.
És már mossa a szennyest.
Igaz 1,4+ költségért 5 éven át én is azt mondanám.
Na a sok simlis sírna élete végéig
Nekem kb tökmindegy lenne hol szopok
Ezt csak akkor tudod megvalósítani ha minden irányítást egy MI csinál.
A jobbik az egy nagyon jó példa arra hogy kell a seggből szájat csinálni
Kellene egy “mi még nem loptunk” nevű párt is ahol a vezetője nyíltan ki meri mondani hogy mindenen változtatni fognak
De itt van ferenc testvér.
Szerintem a teljes nyugati világ koszorúzik kínában és putyinnál.
Azért se álszentek se kettősmérce ne legyen.
Merkeltől macronon át obamáig mindenkinek ha érdeke azt kívánja bárkivel jópofizik.
Erre eklatáns példa a jobbik.
Ami vörös az tilos. Kb mindenhol így tanítják
Miért.... most hogy tanítják 2015-ben felújították a szovjet hősök emlékművét is, hogy Putyinnak legyen hol koszorúzni, de Viktorunk is koszorúzott a kommunista hősök emlékművénél 2017-ben a Tienanmen téren
Óh igen ,csak kölyökkoromban még nem így tanították. Voltak még a Lenin fiúk meg a dicsőséges 133 nap.
Szépen írd a nevét annak a Kohn Bélának!:-)))