Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lego kevésbé érdekelt, ellenben az a vasas összeépitő annál inkább :)
https://szabolcsihir.hu/bulvar...

Vigyázni kell a tudósokkal is, mert némelyik nem százas
kaptam egy legót, meg egy vasas szerelő készletet aztán utána elvoltam magamban
pl ha kihal egy mosógép akkor szedem szét, kiszedem a rezet a többi meg megy a levesbe
még így is lehetett. Dajcsicse nikolausz mint ahogy hofi mondta nem kerülhette el a sorsát, te jöttek ilyen zuchmann tomik akik felügyelték a privatizációt (édesapám annó csak nagybőgős cigánynak hívta)
Az most se drága, ellenben aki megcsinálja az nem mindig olcsó.
Tudták azok nagyon jól, különben nem zavarták volna jó messzire Németh Miklóst :)
Rögtön felcsillant a szemük, hogy most aztán dőzs lesz, az ország nem számit, de ha ügyesek vagyunk nagyon meggazdagszunk, aztán az országot majd rendbe szedi aki akarja. Meg ugyse szünik a nép meg majd meg lesz valahogy.
nekem az etz-be ment ki a diódasor annó szerintem fillérek voltak
Szegény faterod. Nem volt másnap reggel ideges, mert elkésett a munkából?
- Ú, az a kurva kölyök, már megint kitolt velem, elbaszta az ébresztő órámat...!
Tiszta sor A rendszerváltás utánni közvetlen első országvezető. Azt sem tudták hirtelen merre folyik a lánchíd. 40 éve nem volt Önálló döntési jogkör magyarországon, aztán nyakukba szakadt az egész a hirtelen felszökő problémástól mint pl. állami vállalatok leépülése és a munkanélküliség ami eddig sosem volt. A szocializmusból együtésre tértek át a kapitalizmusra mindenféle átmenet nélkül de azért lássuk be meg elhetett volna ezt sokkal jobban is oldani
Kerestem neked egy érthetően leírt magyarázatot:

https://spiler.blog.hu/2014/04...
Igy ahogy mondod. Egy megkezdett óra a müvelet, az oda-vissza utazással töltött idő (mert ugye addig mást nem tud csinálni) üzemanyag, jármü költséghányada, szerszám kopás, neadj isten parkolás. Aztán jöhet akár az áfa is.
Már megbeszéltük, elképzelhető hogy valamelyik dióda. A generátoron belül van, de nem része a szabályzónak.
Én elmennék, de pont az van amit írsz, megkezdett órában számolok, így egy régebben levezetett számolás alapján egy konnektor, kapcsoló csere anyaggal együtt 10 ezer.
Vajon mert nem borruhaban szerel hanem feszes nadragokban?
http://youtu.be/BsfYQzYQ_vo
pedig lemerném fogadni, hogy a generátoron belül lesz a gáz, aztán majd a tulaj elmondja, ha akarja, nekem sem több sem kevesebb ettől.
Szerintem téged kiskorodban boritó alatt tartottak, vagy kikötötték a lábad mint a tyúknak, mert igencsak kártékony lehettél:)
Utólag jól lehet látni a hibákat. Az okos és jellemes ember tanul a hibáiból, az ő esetében ez már nem játszik. Én azért nem ütöm-vágom őt a hatalmas hibái ellenére sem, mert sejtem, hogy semmi hátsó és semmi gonosz szándék nem vezérelte. Mondjuk azért ugyanakkora árat kell érte fizetni...
Nem maradt mindig egy marek alkatresz ki?
én egyedül vagyok mégis kibaszott ügyes vagyok
mondjuk régen nagyon érdeklődő voltam már óvodás koromban ébresztőórákat szedtem szét
igazándiból mindig mindent szétszedtem
mondjuk most is..csak most többségében össze is tudom szerelni.
Én bevallom, amióta csak a lányom egyeteméhez (utolsó, gyakorlati év, pedagógus lesz) kell hozzájárulni, azóta nekem a munkaidő utáni időszak minden nap ünnepnap.
Pontosan tudom, hogy ha robival megyek, 16:08 perctől ha akarok bringázok, ha akarok kifekszek a kertbe, ha akarok netezek, olvasok, bármi.
Ezt eredmenyezi 50 ev szocializmus.Csak a hulye paneleket sorolja az aki feluletes.
A keresztenyseg kurvasokat segitett hogy most olyan kornyezetben elj ahol vagy.
A muszlimnal fele fele eselyed van, ha nonek szuletsz beszoptad ha pasinak akkor minden fasza.
A legnagyobb kulonbseg minimum 2-300 eve hogy mig egy muszlim lat egy mas vallasut az neki masodrangu egy keresztenynek nem.
Azonkivul a muszlimoknal nem valt elesen kulon a szakralis es a vilagi resze az eletnek, kurvakemenyen egybefonodik az alkam es a vallas. Ateista muszlim nemigen van.
Neked szar lenne koztuk.
Bar lehet nonek neznenek es bedugnanak egy harembe.
A többedik gyerek mindig ügyesebb, önállóbb, már csak azért is mert a testvéreitől el les megtanul sok apróságot. Ez már két gyerek esetén is látványos.
Azt el tudod képzelni, hogy a saját tehetetlenségét, butaságát, alkalmatlanságát azzal próbálja elfedni, hogy a másikra mutogat?

- Hát én megszerveztem volna a közlekedést, csak a kormány nem mondta, hogy merre közlekedik a török elnök...

Nyilván te sem, én sem, és itt senki nem tudja eldönteni, hogy melyik verzió az igaz, de melyiknek tulajdonítasz nagyobb eshetőséget?
Meg még egy csomó más elbaszás. Állítólag irányitották kintről de inkább szégyene az országnak mint kiválósága.
nem emléxem baloldali kétharmadra mszp és szdsz volt az fkgp miép fidesz, mdf inkább a másik oldalt képviselte