Azért mert az ősök nem voltak valami hithű komcsik.....
Faterom kényszerből belépett a pártba de kiszagolták hogy nem közéjük való mert amíg sulis voltam 2x utaltak ki szot üdülést vagy mi a fenét
Aztán aki hithű volt ment ám minden évben.....nem ritkán többször is
Pedig fater művezető volt szóval nem egy tróger 6 osztályos betanított munkás
Én toltam a vasút szekerét majd 20 évig, kicsit bánatos voltam amikor eljöttem de már nem mennék vissza önszántamból.
Anno biztos voltam benne hogy annál több hülye mint a vasútnál volt sehol a világon nincs, de tévedtem.......A vasútnál közel sincs annyi mint máshol
52 évvel ezelőtt a kollégiumból hazafelé menet, felkéretzkedtem a 424-es gőzmozdonyra 11 km távolságra! Ennyi volt az összes ami a vonatozásból érdekelt!
pl itt egy viszonylag érthető szöveg, vannak ettől durvábbak is
2.6.1 Lassúmenet előjelző
A lassúmenet előjelző csúcsára állított háromszög alakú sárga tábla, melyen fekete szám jelzi az alkalmazható sebesség tizedértékét. Ha az alkalmazható sebesség tízzel osztva tört számot eredményez, akkor a tört rész kitevőben szerepel. Az 5 km/h sebességkorlátozást 1/2 törtszám jelzi.
A lassúmenet előjelző jelzésének értelme: Lassíts! A lassan bejárandó pályarész elejéhez legfeljebb az előjelzett sebességgel szabad érkezni.
A lassúmenet előjelzőt a lassúmenet eleje jelző előtt előjelzési távolságban kell felállítani. Nem kell kitűzni, ha:
a lassan bejárandó pályarész szolgálati hely nem átmenő fővágányán van,
két lassan bejárandó pályarész közvetlenül követi egymást, és a későbbinél a megengedett sebesség magasabb,
a pályára engedélyezett sebesség legfeljebb 15 km/h.
2.6.2 Lassúmenet eleje jelző
A lassúmenet eleje jelző téglalap alakú sárga tábla, mezejében fekete szám jelzi (megismétli) az alkalmazható sebességet a lassúmenet előjelzőnél ismertetett módon.
A lassúmenet eleje jelző jelzésének értelme: Lassan! Legfeljebb az előjelzett sebességgel szabad továbbhaladni.
2.6.3 Lassúmenet vége jelző
A lassúmenet vége jelző téglalap alakú fehér tárcsa, mezejében jobbra lefelé tartó átlóval áthúzott fekete szám.
A lassúmenet vége jelző jelzésének értelme: Feloldás! A sebességet csak akkor szabad növelni, ha a vonat utolsó járműve is elhaladt már a jelző mellett. Egymást közvetlenül követő lassan bejárandó pályarészek esetén a későbbi lassúmenet eleje jelző egyben az előző lassan bejárandó pályarész végét is jelzi, külön lassúmenet vége jelzőt itt nem kell alkalmazni.
úgy hogy odamentek és gyerekvasutasok lettek
de
azt tudni kell hogy ami a "rendes" vasúton van szabály az minden van a gyerekvasúton is, szóval az összes utasítást meg kell tanulni
és mindent utasítás szerint csinálni
és mindent precízebben végrehajtottak mint a mávnál.....
én pl a jelzési utasítás negyedét se tudtam megjegyezni olyan zagyvaság az egész, pedig az érthetőbb mint a többi
nem voltam csak volt pár munkatársam aki igen
jött egyszer egy olyan vasúti vagon józsefvárosba ami még nem volt( kifordíthatós keretű konténer szállító) ott ugrabugráltak körülötte boldogan meg méregettek rajta mindent
Nekem annyi könnyítés volt, hogy a közlekedési múzeum mellett volt az általánosom és szinte minden nap tanítás után bementünk mert ugye ingyen volt, szinte minden jármű mellé kiírt adatot kívülről tudtunk és volt egy terepasztal amivel lehetett játszani fejenként egy rövid ideig, nagyon sokszor irányítgathattam a vonatot meg egy versenyautópálya is volt amin ketten egymás ellen játszhattunk, ugyan nekem is volt valami hasonló mint amit írsz, de a nagy asztal jobban tetszett így az otthoni hamar feledésbe merült.
Nekem is volt gyerekként egy tök alap H0 készletem (egyetlen ovál pálya egy kéttengelyes kis mozdonnyal, meg 2 kocsival), ehhez később vettem még pár méter sínt meg 2 váltót és pár kacatot, de valahogy engem nem fogott meg, hamar meguntam az egészet.
Durva ahogy egy kis corsa kiüti a Révészes silót.