Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is.
Meg lehet ideologizalni persze.... ebben nagy vagy
Korlátlan mobilnetem van.... a wi-fi az eszközöknek kell... meg az udvar hátulsó részén levő garazs hátsó részén is wi-fi n nézek filmet a. nas-ról a média centeren
Az tényleg az, a HBO GO-t nem tudom még 2m-ről se nézni rajta hanem a 10m-re lévő másik routerre kell kapcsolódnom a tv-vel. ....mikor kihívjuk a szerelőiket akkor azok is csak pingvineznek mondván ez ilyen.
Mondjuk nemigen foglaltal allast a szemelyi ugyekrol es fizetesekrol.
Jo ez igy?
En meg mindig hianyolom a mattfekete lezart kisbuszok kozbeszerzeset a körömletepo fogokeval egyutt.
Ha a mostaniakbol akkor isten ments
A kedvenc diktátorod megint alkot:
https://index.hu/velemeny/2019...
Tudom,te meg annak is orulnel ha a gajda lenne a miniszterelnok
Nem tudjuk hogy jobb lesz-e az ellenzéki korány 2022-be, de reméljük, hogy LESZ.
most a tél jön tuti nem fogok a hintán netezni
tavaszig meg ki tudja mi fog történni
mondjuk a tékomos router egy rakat fos lehet ez a fő hiba
en mar latom ahogy szalad egyik kezebrn a balatonnal masikban a kékessel.
szerinted akkor 10 elott majdnem elertuk a kánaánt senki se lopott kiveve a fideszeseket csak hat a rajtuk kivul allo valsag miatt a megtevesztett birkak beszavaztak a gonosz diktaturaba.
tenyleg jobb lesz az ellenzeki kormany 22 ben.
Ha erre jársz kölcsönadom, nagy eséllyel soha nem fogom használni, én mindig ilyen fasz voltam, van itthon pár csak egyszer kellett szerszám pl. egy 86-os krova fej 15000-ért, egyszer kellett csapágyat meghúzni és inkább vettem mint könyörögjek a szerelőnek.
Én 2 db krimpelésért vettem fogót mert olcsóbb mint ezért kihívni valakit és állatul megy már, megcsináljam?
most már a lelkesedés se az igazi
ncoreon ott a sorozat de felirat csak angolul
én még a sorozatot se találtam meg
ezen az enkóron minden sokkal később van meg minden
a the boys sincs meg nekik......
Elso kattintasra.
Mandalorianhoz találtál magyar feliratot?
Adok egyet kölcsön
Én az Inviteltől kapott (de egyébként semmi másra nem használt) WiFI-routert programoztam át jelerősítőnek, így nem kell mazzag. a lakás két legszélső pontjáról sugároznak így (nem a telefonokhoz kellett, hanem az esti olvasgatáshoz / ágyban netezéshez használt 8 éves Lenovo tabletemhez - na annak TÉNYLEG gyenge a WiFi-je).
akartam a garázsba kivinni egy routert, a madzag is megvan de olyan kurva drága a fogó amivel a dugót felteszem rá hogy nem vettem és azóta jegelve van az egész
Na de mégis: ennyi pénzből nem tellik valami olcsóbb mobilnet előfizura? Sajnáljuk egy kicsit a srácot, alakítsunk zokogó kórust....
Mégiscsak igaza van ininek
Lyesszus, ENNYIRE szar az iPhone WiFi-je, hogy ilyet kellett csinálnod?