Na ezt látod nem tudtam, hogy egy gyárban készülnek. Nekem egy fél szobányi cuccom volt, jó pár mozdonnyal, de anno elajándékoztam amit szerintem kár volt.
Ez így nem igaz: az összes NDK gyártmányt a Piko gyártotta, 3-féle méretben:
-H0 (ezt hívtuk/ják tévesen "piko"-nak)
-TT
-N
Természetesen a nagyok jobban ki voltak dolgozva arányaikat tekintve. TT-ből viszont egész elfogadható terepasztal elfért egy nagyobb konyhaasztalon, tehát annak is volt előnye.
? Nem pákó
Mindegy, gyerekként a menőbb haveroknak Piko kisvasut volt, nekem pl TT ami gyengébb kategória volt, bár ahhoz is volt minden, és elég jól kidolgozott modellek voltak, kisebb nyomtávval ugyan.
A v43 duplája
Vakami buzi faludbéli felvásárol mindent belőle aztán magasan tartja az árat
Régebben akartam egyet dísznek aztán ha jól emlékszem 110 ezer lett volna
Akkor az enyém jobban tartja magát: tegnap este 21-kor húztam le a powerbankról, és most 88%-nál tart a töltöttségi állapota.... ...bár ma többet beszéltem a szokásosnál.
A több mint 10 év alatt már meghoztak/meghoznak minden olyan törvényt ami kéne.Utána meg minek?Jó most alkalmazkodni kell a bukta utáni össznépi katyvaszhoz.
De addig még van 2,5 év.És hát ismerve a katyvaszt tuti elbasznak mindent.
Most jobb a helyzet minden alkalmazás kb 6%-ot használ.Kevesebbet szív az akkuból,olyan 7:40 től idáig 7%,de semmi megterhelő,néhány képernyőránézés.
Lettöltöttem egy akku appot,hátha segít.
-H0 (ezt hívtuk/ják tévesen "piko"-nak)
-TT
-N
Természetesen a nagyok jobban ki voltak dolgozva arányaikat tekintve. TT-ből viszont egész elfogadható terepasztal elfért egy nagyobb konyhaasztalon, tehát annak is volt előnye.
Mindegy, gyerekként a menőbb haveroknak Piko kisvasut volt, nekem pl TT ami gyengébb kategória volt, bár ahhoz is volt minden, és elég jól kidolgozott modellek voltak, kisebb nyomtávval ugyan.
.....ezt biztos most akartad?
Havernak volt, kb egy méter és valami csúnya sok zseton volt
Meg kb 3 év mire kész lett
Kb olyan aktív mint én
https://shop.modell.hu/revell-...
Vakami buzi faludbéli felvásárol mindent belőle aztán magasan tartja az árat
Régebben akartam egyet dísznek aztán ha jól emlékszem 110 ezer lett volna
https://shop.modell.hu/piko-52...
Tudja a halál mi akadt be nála.
Baszki meg lesz mentve a világ.
De addig még van 2,5 év.És hát ismerve a katyvaszt tuti elbasznak mindent.
Lettöltöttem egy akku appot,hátha segít.
Küldözgetni kell nekik a hibajelentést, hátha javítják.