Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a sim kártya baszott oda neki. Egyik napról a másikra, úgy mint neked. Kicseréltettem, számom maradt és láss csodát nem merült tovább.
Elég sokat használom a telefont, és az új pro akksija 64%-n van.... a hetes gyári új akksival is max 1 nap volt
Én 13% maradékkal zártam a harmadik napot. Nem olyan xar ez, mint fórumukon sokan szidják. Most tesztelem a QC3 gyorstöltésre is képes powerbankomat, arról töltögetek:
https://www.220volt.hu/Xiaomi+...
Álszentség és kettős mérce fe sem merülhet részemről az akkor lenne, ha ferko ( aki semmivel sem jobb, öt is ruhellem) pl. egy nyilas emlékművet koszorúzott volna meg.... nnnna pont ez az álszentség és kettős mérce, amit a gazda tesz..... bár ugye ne azt nézze senki amit mond, hanem amit csinál
?
Nekem vót má ilyen.
Nem az én kívánságom volt
Nekem az a1-en csak flip tok van az ájfónon meg fólia

Hétvégén nézegettem a csíkszeműeket azoknak nagyon divatos a nyakba akasztható tok
Soha semmilyen fóliát még nem használtam, mégis az összes telóm karcmentes évek után is: a rusnya, mágnesesen záródó flipes tokokat ezért szeretem.
Este ha ráérsz, nézz át mindent: csak azok a dolgok induljanak el automatikusan (jogosultságok, stb is.), amire tényleg szükséged is van. Napközben a boltban a GPS például minek kell?
Alin 1500 fele van a műbőr tok
Az a2 lite készülékhez 4200 volt a tok+ 10 üveg fólia
Az nem oldotta meg,kilőttem a GPS-t meg még valamit,és automatára állítottam a képernyőfényerőt.
Még azért tesztelem.
Az 50 perc-1% jobban hangzik mint a 10 perc.
Újra indítottad? Az sok mindent meg szokott oldani....
Én a saját kacatomhoz 3700-ért vettem hazai webshopból kb. totál ugyanilyen flipes bőrtokot a múlt héten…. De hát aki úr, az a pokolban is legyen úr!
Valami változott 14:00 óta 24%.
Vagy a gps vagy a kékfog szívhatta.
Jah..Pro.
Az XR csak 34 ezer!
iPhone XR !
De tokot is vegyél hozzá...
Pont ez nem.Itt van a belső zsebben,állandó hőmérséklet.
Hidegben hajlamos a kicsit beteg akku össze vissza működni
Asszony ájfónja bolt úgy hogy kint beszélt vele télen pár percet aztán kikapcsolt mert 50% után 3% lett perceken belül
Ha a kabát zsebben volt a telefon ugyanez volt
Most már fél évente kap egy új 1200-1300 Ft-os akkut és nincs gondja
Bár most minden van kint csak hideg nem.....
24%.
Ez gebasz.
Most nézem,már 26%-on vagyok.
Ez kurvára nem normális.
Mondom,nem nagy ár egy akku,de szétszed,összerak,csere és az új akkuval is baszakszik kár nekifogni.
Első körben kapcsold ki, indítsd újra a telefont, hátha csak valami "beakadt".
Tehát eifutok mégegyszer.
Tudom mekkora az akku.
KB 6 hónapos mindennapi használat aklatti átltalános tapasztalat hogy nap végére picivel 50%-alatt van ha sok a net és a video akkor 35%.KB 8-19-ig tartó intervallum.
Ez két napja borult ma 9-14 ig már 27%-nál tart úgy hogy egy telefon volt rajta 2 perc és zéro video.,minimális net.Direkt teszt miatt.
Azt írják az okosok, hogy minden 4.-5. töltést kicsi, hagyományos töltővel kell végezni (éjszaka ugye ráér az ember...) és akkor semmi gond nem lesz az élettartammal. Egyébként drága telefonoknál már 2-3 éve van gyorstöltés, mégsem jellemző hogy emiatt döglenének az akkuk.
Más dolog, hogy pl.4 év múlva az ilyen gyorsan feltölthető akku mit fog bírni! Igaz lehet addigra már a harmadik telefon lesz akkustól!