Én 13% maradékkal zártam a harmadik napot. Nem olyan xar ez, mint fórumukon sokan szidják. Most tesztelem a QC3 gyorstöltésre is képes powerbankomat, arról töltögetek: https://www.220volt.hu/Xiaomi+...
Álszentség és kettős mérce fe sem merülhet részemről az akkor lenne, ha ferko ( aki semmivel sem jobb, öt is ruhellem) pl. egy nyilas emlékművet koszorúzott volna meg.... nnnna pont ez az álszentség és kettős mérce, amit a gazda tesz..... bár ugye ne azt nézze senki amit mond, hanem amit csinál
Este ha ráérsz, nézz át mindent: csak azok a dolgok induljanak el automatikusan (jogosultságok, stb is.), amire tényleg szükséged is van. Napközben a boltban a GPS például minek kell?
Az nem oldotta meg,kilőttem a GPS-t meg még valamit,és automatára állítottam a képernyőfényerőt.
Még azért tesztelem.
Az 50 perc-1% jobban hangzik mint a 10 perc.
Hidegben hajlamos a kicsit beteg akku össze vissza működni
Asszony ájfónja bolt úgy hogy kint beszélt vele télen pár percet aztán kikapcsolt mert 50% után 3% lett perceken belül
Ha a kabát zsebben volt a telefon ugyanez volt
Most már fél évente kap egy új 1200-1300 Ft-os akkut és nincs gondja
Bár most minden van kint csak hideg nem.....
Most nézem,már 26%-on vagyok.
Ez kurvára nem normális.
Mondom,nem nagy ár egy akku,de szétszed,összerak,csere és az új akkuval is baszakszik kár nekifogni.
Tehát eifutok mégegyszer.
Tudom mekkora az akku.
KB 6 hónapos mindennapi használat aklatti átltalános tapasztalat hogy nap végére picivel 50%-alatt van ha sok a net és a video akkor 35%.KB 8-19-ig tartó intervallum.
Ez két napja borult ma 9-14 ig már 27%-nál tart úgy hogy egy telefon volt rajta 2 perc és zéro video.,minimális net.Direkt teszt miatt.
Azt írják az okosok, hogy minden 4.-5. töltést kicsi, hagyományos töltővel kell végezni (éjszaka ugye ráér az ember...) és akkor semmi gond nem lesz az élettartammal. Egyébként drága telefonoknál már 2-3 éve van gyorstöltés, mégsem jellemző hogy emiatt döglenének az akkuk.
https://www.220volt.hu/Xiaomi+...
Nekem az a1-en csak flip tok van az ájfónon meg fólia
Hétvégén nézegettem a csíkszeműeket azoknak nagyon divatos a nyakba akasztható tok
Az a2 lite készülékhez 4200 volt a tok+ 10 üveg fólia
Még azért tesztelem.
Az 50 perc-1% jobban hangzik mint a 10 perc.
Vagy a gps vagy a kékfog szívhatta.
Az XR csak 34 ezer!
De tokot is vegyél hozzá...
Asszony ájfónja bolt úgy hogy kint beszélt vele télen pár percet aztán kikapcsolt mert 50% után 3% lett perceken belül
Ha a kabát zsebben volt a telefon ugyanez volt
Most már fél évente kap egy új 1200-1300 Ft-os akkut és nincs gondja
Bár most minden van kint csak hideg nem.....
Ez gebasz.
Ez kurvára nem normális.
Mondom,nem nagy ár egy akku,de szétszed,összerak,csere és az új akkuval is baszakszik kár nekifogni.
Tudom mekkora az akku.
KB 6 hónapos mindennapi használat aklatti átltalános tapasztalat hogy nap végére picivel 50%-alatt van ha sok a net és a video akkor 35%.KB 8-19-ig tartó intervallum.
Ez két napja borult ma 9-14 ig már 27%-nál tart úgy hogy egy telefon volt rajta 2 perc és zéro video.,minimális net.Direkt teszt miatt.